Προς το περιεχόμενο

Fifa 18 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Platini απορώ πως δεν καταλαβαίνεις το αυτονόητο !

Και γράφεις ολόκληρα σεντόνια κάθε φόρα.

Με την δική σου λογική δεν θα έπρεπε να υπάρχουν ομάδες , ούτε να γίνονται πρωταθλήματα,κύπελα κτλ 

Τα καλύτερα stats κεδίζουν και τέλος !!!

Αυτο που έγραψε ο Jim777 στην προηγούμενη σελίδα τα λέει ολα.

• Απαντ. 495
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Platini απορώ πως δεν καταλαβαίνεις το αυτονόητο !

Και γράφεις ολόκληρα σεντόνια κάθε φόρα.

Με την δική σου λογική δεν θα έπρεπε να υπάρχουν ομάδες , ούτε να γίνονται πρωταθλήματα,κύπελα κτλ 

Τα καλύτερα stats κεδίζουν και τέλος !!!

Αυτο που έγραψε ο Jim777 στην προηγούμενη σελίδα τα λέει ολα.

o καθενας καταλαβαινει οτι καταλαβαινει....παμε παρακατω

Προς τι η υπερβολη περι σεντονιων;;;; ....δεν γραφω σεντονια καθε φορα και στο φιναλε ποιος εισαι ειπαμε που θα περιορισεις τα ποστ μου απο τη στιγμη που ειμαι εντος θεματος και δεν προσβαλλω κανεναν;;;;;

Με τη δικη μου λογικη δεν θα πρεπε μπλα μπλα ....αυτο αν θελεις ΔΕΝ το καταλαβα οποτε κανε το λιανα, ΑΝ θελεις.

Δεν εννοεις των παιχτων των ομαδων τα στατς διοτι πχ σε ματς ρεαλ εναντιον ρεαλ.....κο οπ......ο δικος μου Ροναλντο τρεχει πιο γρηγορα και ειναι πιο δυνατος αναμεσα στους αμυντικους ενω σε αλλα παλι ματς υστερει.

Εμεις παιζουμε στο πισι βεβαια, υποθετω κι εσυ οπου οι trainers σε καθε τιτλο του φιφα βγαινουν απο πολυ νωρις....οποτε ΝΑΙ ισχυει αυτο που γραφεις αλλα επειδη τα εχουν μετατρεψει σε ι 90+.

Διαφωνω με τον Jim 777 διοτι δεν τα βλεπουμε αυτα που λεει στα ματς που δινουμε ονλαιν.

Εμεις ειμαστε μεσοι παιχτες βεβαια....και καποιες φορες χανουμε απο μεσους και αμπαλους παιχτες λογω διαφορας ταχυτητας και δυναμης. Τιποτα αλλο. Και αυτο ειναι το ποιντ μου στα ποστς μου. Οπως και αλλων gamers σε αλλο Ελληνικο φορουμ, ειδικα στο φουτ.

Δημοσ.

Οι "μέσοι παίκτες" είστε ευτυχισμένοι ακριβώς γιατί το πρόβλημα σας είναι ποιανού ο Ρονάλντο είναι πιο γρήγορος και ποιον ευνοεί ή αδικεί το παιχνίδι...

• Like 1
Δημοσ.

Οι "μέσοι παίκτες" είστε ευτυχισμένοι ακριβώς γιατί το πρόβλημα σας είναι ποιανού ο Ρονάλντο είναι πιο γρήγορος και ποιον ευνοεί ή αδικεί το παιχνίδι...

απο το ποστ σου καταλαβαινει κανεις οτι κανενας ΔΕΝ ειναι ευτυχισμενος με το παιχνιδι.....ουτε οι μεσοι παιχτες ουτε εσεις τα μεγαλα παιχτρονια. Για διαφορετικους λογους θες;....για διαφορετικους λογους.

Εγω οταν λεω οτι ειμαι μεσος παιχτης εννοω οτι ΔΕΝ ασχολουμαι πολυ (πολλες ωρες) αρα οι γνωσεις μου σε οτι αφορα το παιχνιδι σιγουρα ειναι λιγοτερες. Αυτο ωστε να μην υπαρχουν παρερμηνειες....

Οσο γι αυτο που λες για τον Ροναλντο.....ο φιλος μου στο κο οπ (αυτος ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ασχολειται) ηθελε με το ζορι ρεαλ...βλεπεις γκρινιαζε και του φαινοντουσαν ''αργες'' low ομαδες πχ Παναθα....ηθελε ταχυτητα......μεχρι που μας πηρε η κατηφορα με τους Ροναλδους οποτε τον επεισα να αλλαξουμε ομας και περασαμε στην Γιουναιτεντ. Ντιβ 2 αμεσως!!!!

Παντως θα ελεγα να αλλαξετε αυτη την επιθετικη σταση....ως προς το ατομο μου. 

Απο τη στιγμη που στο πισι που παιζουμε το τσιτινγκ παει συννεφο (το λενε και στο αλλο Ελληνικο φορουμ - ο λογος που πρεπει να περασουμε στις κονσολες επισης για αρκετους φιλους εκει περα) δεν υπαρχει λογος για .....''επιδειξη'', μοστρα και φιγουρα!!!!

Εγω ξερω ποιος ειμαι παιχτικα και δεν ασχολουμαι αν ο αλλος ειναι ανωτερος, αυτον τον χρονο εχω και αυτον διαθετω στο παιχνιδι.

Πολλοι καλυτεροι παιχτες απο μενα εχουν ποσταρει οτι εχουμε ενα παιχνιδι οπου δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος και αυτο μου φτανει διοτι το βλεπω κι εγω ονλαιν.

Δημοσ.

Ας δώσω κι εγώ τα δύο eurocents μου.

Ronaldo edition? More like Jekyll and Hyde edition!

Μου έχει τύχει όταν αμύνομαι να λέω "πω, θα μας πηδήξει αυτός". Και μετά όταν επιτίθεμαι να λέω "τι έγινε, έδωσε το joypad στο εξάχρονο ανιψάκι του"; In other words, ο όρος "unbalanced" ωχριά. Βασικά, ακόμη και ο όρος «δισχιδής προσωπικότητα» ωχριά.

Όπως έχουν διαπιστώσει όλοι, ενώ φέτος οι επιθετικοί δείχνουν να έχουν την ταχύτητα του Γιουσέιν Μπολτ, την ευλυγισία της Νάντια Κομανέτσι και τα αντανακλαστικά του Black Panther, οι αμυντικοί παραπέμπουν σε γιαγιά με πι που περιμένει να πληρώσει την ΕΥΔΑΠ στο ταχυδρομείο.

Ακολουθούν προσωπικές μου παρατηρήσεις για το φετινό installment. Κρίνετε και διαφωνήστε ελεύθερα, αν θέλετε :)

-      Συνιστώ τεράστια υπομονή στην επίθεση. Μη βιάζεστε να περάσετε την μπάλα μπροστά, με αποτέλεσμα να παγιδευτείτε και απλά να αναγκαστείτε να τραβήξετε ένα σουτ της απελπισίας στο τέλος. «Χτίστε» την επίθεσή σας, ανεβάζοντας την ομάδα με παράλληλες πάσες και με ποικιλία στο παιχνίδι σας. Με λίγη προσοχή και υπομονή (i.e. γυρίζουμε την μπάλα και προς τα πίσω, δεν είναι έγκλημα), πολύ δύσκολα θα χάσετε το τόπι. Σε περιπτώσεις ασφυκτικής πίεσης, μη σνομπάρετε τις προελάσεις από τα άκρα και τις σέντρες (από την κορυφή της περιοχής όμως, όχι από το σημαιάκι του κόρνερ). Στο φετινό FIFA, everything goes.

-      Το finesse (πλασεδάκι με φάλτσο) έχει νερφαριστεί τέρμα στο φετινό FIFA. Παλιά ήταν μονόδρομος στα τετ-α-τετ. Δεδομένης της απροσδόκητης δυστοκίας παικτών με πολύ υψηλό finishing (ειδικά στα απ’ ευθείας σουτ), προτείνω το driven πλασέ (τακ τακ το σουτ) ή τη λόμπα (αν κάνει έξοδο ο τερματοφύλακας, προφανώς).

-      Όσον αφορά στην άμυνα, φέτος το auto switch (αυτόματη αλλαγή παίκτη) είναι αυτοκτονία, τέλος. Πλέον παίζω αποκλειστικά με air balls (δηλαδή να μου αλλάζει παίκτη αυτόματα μόνο σε περίπτωση σέντρας). Ποιο πλεονέκτημα έχει αυτό; Όπως ανέφερα πιο πάνω, στο φετινό FIFA παίζει πολύ η λογική του ένα-δύο, για τον απλούστατο λόγο ότι μέχρι να πάρει πρέφα ο αμυντικός τι γίνεται, ο επιθετικός τού έχει ήδη ρίξει πέντε μέτρα. Οπότε, η μόνη ελπίδα να το αντιμετωπίσετε αυτό είναι, αντί να αλλάξετε στον αμυντικό που μαρκάρει τον αποδέκτη της πάσας, να συνεχίσετε να ελέγχετε αυτόν που μάρκαρε αυτόν που την έκανε και να τον πάρετε στο κατόπι με το που φύγει σφαίρα μπροστά (έχοντας κάνει την πάσα). Μόνο έτσι μπορείτε να καλύψετε τους κενούς χώρους. Αν αφήσετε αυτή τη δουλειά στην ΑΙ, ο αντίπαλος πολύ απλά θα κάνει πάρτι έξω από την περιοχή σας.

Εν ολίγοις, έχω την εντύπωση ότι η άμυνα δεν είναι broken, όπως μου είχε φανεί στην αρχή, αλλά ότι έχει αλλάξει η λογική που αμυνόμαστε. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν είναι εντελώς παράλογος και αναληθοφανής ο τρόπος που αντιδρούν και κινούνται οι αμυντικοί.

Και, φυσικά, ερχόμαστε στο επάρατο randomness του παιχνιδιού, το implementation του οποίου ως φαίνεται δεν έχει πηγάδι για το συγκεκριμένο franchise, και το οποίο αποτελεί τη βασική πηγή για όλες τις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι με τους επιθετικούς να είναι ο ορισμός του OP (σε σχέση με τους αμυντικούς πάντα), δύο τρεις κοντρίτσες να σου χαρίσει το RNG και σου δημιουργείται η εντύπωση ότι έχει συνωμοτήσει το σύμπαν ολάκερο για να το φας. Αλλά ως ένθερμος υποστηρικτής του ξυραφιού του Occam, πιστεύω ακράδαντα ότι το μόνο πρόβλημα εν προκειμένω είναι η αμπαλοσύνη (pun intended) της EA Sports.

Ομολογώ ότι είμαι κι εγώ τρομερά τσαντίλας και allergic to bullshit (rage quit galore), αλλά με λίγη ψυχραιμία είναι εύκολο να συνειδητοποιήσει κανείς ότι θα φας τη μούφα, αλλά και θα βάλεις τη μούφα. Οπότε ναι, σύμφωνοι, το παιχνίδι είναι ΓΤΠ, υπέρ του δέοντος αυτοματοποιημένο με άθλια εφαρμογή της τυχαιότητας, αλλά κατά κανόνα δεν μου φαίνεται τρομερά άδικο. Κι αυτό το λέω έχοντας ποστάρει την εικόνα που βλέπετε στο αμέσως προηγούμενο post μου.

Όσον αφορά στο cheating, έχω παίξει δεκάδες παιχνίδια και μου έχει τύχει μόνο δύο φορές. Την πρώτη φορά μάλιστα ο τύπος έχανε 3-0 και μετά απλά κράταγε την μπάλα πίσω και άλλαζε πασούλες, και στο 90 το έκλεισε και μου χρεώθηκε ήττα. Κλασικό παράδειγμα «μικρό δεν με έπαιζαν οι φίλοι μου και τώρα ξεσπώ σπάζοντας τα @@ του κόσμου στα βιντεοπαιχνίδια». Δεν βαριέσαι, προκειμένου να εκτονωνόταν αλλιώς, χαλάλι του του παλικαριού. Εγώ τουλάχιστον μετά το FIFA θα έχω ζωή, ενώ αυτός θα παραμένει ένα μικρό, δυστυχισμένο αγοράκι.

Και φυσικά, κλείνω με το περιβόητο Kick Off Glitch (γκολ με τη σέντρα), το οποίο έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα πλέον. Μιλάμε για καραμπινάτο exploit, αφού εγώ προσωπικά χωρίς να έχω μελετήσει πώς να το εφαρμόζω, περίπου το 80% των γκολ που έχω βάλει συνολικά στο παιχνίδι είναι μετά από σέντρα. Έστω, να δεχτώ ότι η μηχανή του παιχνιδιού δεν μπορεί να διαχειριστεί το τι γίνεται μετά από τη σέντρα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Τρέξτε ένα απλό script που να ελαττώνει την πιθανότητα να μπει γκολ μετά από σέντρα στο 20% ξέρω ‘γω. Βρείτε κάποιο workaround, κάποιο shortcut. Μα πόσο μπετόβλακες είναι πια όλοι αυτοί στην ΕΑ.

Κατά τα άλλα, το παιχνιδάκι είναι όπως το ξέραμε πάντα, τρομερά εθιστικό και τρομερά σπαζαρχίδικο. Το να γκρινιάζουμε τη στιγμή που η ΕΑ ακολουθεί την ίδια λογική εδώ και τουλάχιστον τέσσερα installments το θεωρώ άτοπο και τζάμπα κόπο. Επιπλέον, αυτή η μοιρολατρική προσέγγιση μάς αποσπά από το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε και το οποίο συνοψίζεται στην εξής φράση: Git gud!  

• Like 1
Δημοσ.

Μου έχει τύχει όταν αμύνομαι να λέω "πω, θα μας πηδήξει αυτός". Και μετά όταν επιτίθεμαι να λέω "τι έγινε, έδωσε το joypad στο εξάχρονο ανιψάκι του"; In other words, ο όρος "unbalanced" ωχριά. Βασικά, ακόμη και ο όρος «δισχιδής προσωπικότητα» ωχριά.

επειδη μας εχει τυχει αυτο που γραφεις....ΚΑΙ στο κο οπ.....ΝΟΜΙΖΩ οτι η ερμηνεια/απαντηση πρεπει να εντοπιζεται στην ΑΛΛΑΓΗ στο μενταλιτι σε συνδυασμο με επισης ΑΛΛΑΓΗ απο defence σε attack (ή και utra attack ακομα μη σου πω) ή τουμπαλιν.

Θελει συνεχως να αλλαζεις το μενταλιτι......βεβαια δεν ορκιζομαι για τπτ χε χε χε.

Δημοσ.

επειδη μας εχει τυχει αυτο που γραφεις....ΚΑΙ στο κο οπ.....ΝΟΜΙΖΩ οτι η ερμηνεια/απαντηση πρεπει να εντοπιζεται στην ΑΛΛΑΓΗ στο μενταλιτι σε συνδυασμο με επισης ΑΛΛΑΓΗ απο defence σε attack (ή και utra attack ακομα μη σου πω) ή τουμπαλιν.

Θελει συνεχως να αλλαζεις το μενταλιτι......βεβαια δεν ορκιζομαι για τπτ χε χε χε.

Τι να σου πω, πάντως αυτή η παρατήρηση είναι universal. Δηλαδή και στο co-op (στο οποίο btw πήραμε πρωτάθλημα προχθές με τον αδελφό μου) και στο Online Seasons, στην επίθεση είναι σαν να παίζουμε κορόιδο με τετραπληγική χελώνα, ενώ στην άμυνα πατάς το tackle και ο δικός σου κάνει μία μεγαλοπρεπή... διάταση πέντε δευτερόλεπτα μετά. Γενικά θέλει πιο "ομαδική" αντιμετώπιση η άμυνα. Πιστεύω δηλαδή ότι το μυστικό είναι στο στήσιμο της άμυνας κι όχι στην ατομική ενέργεια του αμυντικού. Αυτό που με απογοητεύει διαχρονικά με αυτή τη σειρά είναι ότι το sliding tackle είναι α) άθλια implemented και β) απλά άχρηστο. Αυτό είναι που μου λείπει περισσότερο από τα παλιά PRO, τα οποία είναι και τα τελευταία ποδοσφαιράκια που έχω παίξει στα οποία είχε νόημα το sliding tackle.

Δημοσ.

καλησπερα. γνωριζει κανεις αν το fifa18 κατεβασμενο μεσω origin σε pc, μετα απο αγορα αλλου pc η  format κ.λ.π, εχει τροπο να αποθηκευει καπου τα saves σου ουτω σωστε να μπορεις να τα ξαναφορτωσεις μετα? στα properties που κοιταξα δεν ειδα κατι. καπου αλλου διαβασα οτι πρεπει να απηθηκευσεις τον φακελο fifa18 απο τον υπολογιστη σου. ξερει καποιος συγκεκριμενα?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Επειδή παίζω σε δύο υπολογιστές (έναν στην Αθήνα κι έναν στο πατρικό μου), τα δεδομένα συγχρονίζονται αυτόματα στο cloud. Οπότε υπάρχουν ήδη. Αλλά για να είσαι 100% σίγουρος, δεν χάνεις κάτι να κρατήσεις σε ένα στικάκι τον φάκελο του FIFA 18 από τα έγγραφα.

Μια φορά στο παρελθόν την είχα πατήσει και παρότι όλα τα δεδομένα των FUT και Seasons ήταν εντάξει, είχα χάσει κάποια career, κι έκτοτε κρατάω πάντα για back up τον φάκελο πριν αλλάξω υπολογιστή.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό αποθηκεύει τα settings σου

attachicon.gif Screenshot_19.png

Τα save σώζονται στο cloud. 

σε αυτο υπαρχει καποια ρυθμιση ομως εξαρχης απο τη εγκατασταση? διοτι δεν θυμαμαι να ειχα κανει κατι. διοτι στο origin που ψαχθηκα λιγο δεν βλεπω κατι. μηπως δεν το εχω ενεργοποιησει η κατι τετοιο η δεν ειναι στο χερι μου αυτο?

Δημοσ.

Ε πως; :) Μπροστά σου είναι...

post-269452-0-27387900-1513143110_thumb.png

Να μην είναι στο on αυτόματα δύσκολο το κόβω. Όταν βγαίνεις από το παιχνίδι,φορτώνει λίγη ώρα και σου πετάει το origin , και ανανεώνονται οι ώρες που έπαιξες κλπ. Όταν συμβεί αυτό, σημαίνει ότι συγχρόνισε με το cloud. Αν πατήσεις να βγεις άμεσα από το origin, θα σου δείξει ένα loading screen που συγχρονίζει. 

Είναι λίγο για τα μπάζα το origin, αλλά από αυτό παίζουμε αναγκαστικά :P

Δημοσ.

Ρε παιδια στρωσανε παιχνιδι η μπα ? :)  μετα απο 1.02 δεν εχω ανοιξει καθολου !! xaxaxa

ακου εδω score 2-1  3-1  3-2  4-3 3-3 5-3  fuc... me δηλαδη ρε EA. Σχεδον παντα ετρωγα 1 goal τουλαχιστον k ειμαι Juventus wtf 

κατι γκολαρες οχι αστεια! και να ηθελα να παρω κοκκινη δεν μπορουσα γιατι δεν τους πετυχαινεις απλα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...