Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτύπωσα το ηλεκτρονικό παράβολο που αφορά την αίτηση που θέλω να κάνω.

Στο πεδίο του ηλεκτρονικού παραβόλου που υπάρχει στην ηλεκτρονική αίτηση, αναφέρει: Καταχωρίστε τον αριθμό ηλεκτρονικού ή έντυπου παραβόλου που έχετε προμηθευτεί. Βάζω τον αριθμό που αναγράφεται στο e-Παράβολο που τύπωσα από Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και τον αναφέρει ως κωδικό παραβόλου, έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

απλα πληρωσε το μεσω χρεωστικης και δωσε τον κωδικο πληρωμης στην υπηρεσια που στο ζηταει και τελος

Δημοσ.

Δεν μπορώ μέσω χρεωστικής, θα το κάνω μέσω τραπέζης.

Είναι όντως όπως τα λέω παραπάνω, αυτόν τον κωδικό παραβόλου βάζω στο πεδίο που λέει να καταχωρίσουμε τον αριθμό ηλεκτρονικού παραβόλου, στην ηλεκτρονική αίτηση, ή κάνω κάνα λάθος;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, ξέρει κανείς αν πας στην εφορία και βγάλεις παράβολο ισχύει για προκήρυξη του ασεπ ή όχι, θέλει μόνο ηλεκτρονικά;

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, ξέρει κανείς αν πας στην εφορία και βγάλεις παράβολο ισχύει για προκήρυξη του ασεπ ή όχι, θέλει μόνο ηλεκτρονικά;

μπορεις να πας και στην εφορια δεν ξερω αν συμφερει ομως μεχρι πριν δυο χρονια το παραβολο στην εφορια ηταν ακριβοτερο απο το ηλεκτρονικο.

Ακουγετε παραλογο αλλα ετσι ειναι.

Δημοσ.

μπορεις να πας και στην εφορια δεν ξερω αν συμφερει ομως μεχρι πριν δυο χρονια το παραβολο στην εφορια ηταν ακριβοτερο απο το ηλεκτρονικο.

Ακουγετε παραλογο αλλα ετσι ειναι.

δεν αφορά εμένα, μια γνωστή μου πήγε στην εφορία και έκοψε παράβολο 3 ευρώ. και μετά την πέτυχα εγώ και της είπα πως είναι ηλεκτρονικό πλέον απλά δεν ξέρω αν αυτό που έβγαλε ισχύει ή όχι

Δημοσ.

Εκτύπωσα το ηλεκτρονικό παράβολο που αφορά την αίτηση που θέλω να κάνω.

Στο πεδίο του ηλεκτρονικού παραβόλου που υπάρχει στην ηλεκτρονική αίτηση, αναφέρει: Καταχωρίστε τον αριθμό ηλεκτρονικού ή έντυπου παραβόλου που έχετε προμηθευτεί. Βάζω τον αριθμό που αναγράφεται στο e-Παράβολο που τύπωσα από Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και τον αναφέρει ως κωδικό παραβόλου, έτσι δεν είναι;

Φίλε και εγώ την ίδια απορία είχα σήμερα. Πήρα τηλέφωνο στον ΑΣΕΠ αλλά δεν κατάφερα να πιάσω γραμμή.

Δημοσ.

δεν αφορά εμένα, μια γνωστή μου πήγε στην εφορία και έκοψε παράβολο 3 ευρώ. και μετά την πέτυχα εγώ και της είπα πως είναι ηλεκτρονικό πλέον απλά δεν ξέρω αν αυτό που έβγαλε ισχύει ή όχι

απο οτι ξερω και τα δυο ισχυουν , στην προκήρυξη σιγουρα θα λεει 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Για να μην ανοιξω νεο θεμα, βγηκαν σημερα αποτελεσματα και βλεπω οτι μια που διορίστηκε ειχε 600+ μορια ενω εγω πχ εχω 900+ τι φαση παιζει με τα μορια? 

Δημοσ.

Για να μην ανοιξω νεο θεμα, βγηκαν σημερα αποτελεσματα και βλεπω οτι μια που διορίστηκε ειχε 600+ μορια ενω εγω πχ εχω 900+ τι φαση παιζει με τα μορια? 

μπορει να εχει δηλωσει αλλη θεση ή αλλη πολη ακομα και την ιδια θεση στην ιδια πολη να ειναι μπορει να ειναι αλλη κατηγορια πχ εσυ να εχεις με προυπηρεσια αυτη οχι ή μπορει να ανηκει σε ειδικη κατηγορια πχ πολυτεκνος αν τιποτα απο αυτα δεν ισχυει κανε ενσταση.

παντως εμενα μου εχει τυχει μεσω οαεδ να δηλωσω αθηνα και περιστέρι πχ  να ειμαι απο τους τελευταιους και στην πετρουπολη αν δηλωνα θα με επαιρναν πρωτο, για αυτο οταν κανω ασεπ που δεν εχει περιορισμο δηλωνω τα παντα για δεδδηε ειχα δηλωσει μεχρι παραμεθωριο.

• Moderators
Δημοσ.

Προφανώς και ανάφερομαι σε ίδια πόλη και θέση. Αν οι ειδικές κατηγορίες έχουν μεγαλύτερη αξία από το σύνολο των μορίων τότε τι γιατί 6λτο πάμε βάση μορίων; έτσι από περιέργεια ρωτάω

Δημοσ.

μάλλον ισχύει αυτό που είπε ο anorymous. προφανώς αυτή θα είναι ειδική κατηγορία 3τεκνη πολύτεκνη εντοποοιότητα κλπ. τσέκαρε το

Δημοσ.

Προφανώς και ανάφερομαι σε ίδια πόλη και θέση. Αν οι ειδικές κατηγορίες έχουν μεγαλύτερη αξία από το σύνολο των μορίων τότε τι γιατί 6λτο πάμε βάση μορίων; έτσι από περιέργεια ρωτάω

αλλο οι γενικες θεσεις αλλο οι ειδικες μπορει πχ να θελουν 2 ηλεκτρολογους η μια θεση να ειναι για ολους ή αλλη για πολυτεκνους ή καποια αλλη κατηγορια , αν δεις την προκυρηξη μπορει να λεει πχ κωδικος θεσης 501 και διπλα εχει 1,2,3,4 κλπ και λεει της θεσης ανα κατηγορια γενικη με προυπηρεσια παραμεθόριο κλπ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...