SotirisDot Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ποιες ειναι αυτές οι δουλειες εκτός απο ειδικές δυνάμεις που ζητούν μονο ι1 δηλαδή;
JohnTehGreek Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Οχι, μιλαμε για εργοδοτες που εχουν ειτε σοβαρους, ειτε μη σοβαρους λογους να αποφυγουν εναν Ι5/Ι4/Ι3/Ι2 whatever. Ειναι σε καθε περιπτωση στη διακριτικη τους ευχερεια το να ριχνουν Χ λογω Ι. Δεν διαφωνώ, το έγραψα ξεκάθαρα πιο πάνω.
YourTrueLegend Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ποιες ειναι αυτές οι δουλειες εκτός απο ειδικές δυνάμεις που ζητούν μονο ι1 δηλαδή;Σεκιουριτι σιγουρα, δεν το εχω ψαξει για αλλες.
Anorymous Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Το ι5 είναι και παθολογικο εγώ αυτό έχω πάρει και δεν φαίνεται πουθενά τι πρόβλημα είχες μόνο στα σώματα ασφαλείας φαίνεται οπότε δεν έχει κανένα θέμα εγώ είχα κάνει αίτηση για την ΔΕΔΔΗΕ μέσω ασεπ το 2014 και δεν υπήρχε κανένα θέμα
SotirisDot Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Υπαρχει καποια υπηρεσία που μπορει βα μου απαντήσει σε αυτο το θέμα; Επισης αν πχ παω να δουλέψω ως πωλητής θα εχω προβλημα με το Ι5;
DrNick Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Υπαρχει καποια υπηρεσία που μπορει βα μου απαντήσει σε αυτο το θέμα; Επισης αν πχ παω να δουλέψω ως πωλητής θα εχω προβλημα με το Ι5; Προφανώς δε μπορεί να σου απαντήσει ΚΑΝΕΙΣ για τον ιδιωικό τομέα. Για το δημόσιο, δεν έχεις παρα να δεις την τελευταία προκύρηξη, ή έστω κάποια που σε ενδιαφέρει. Δες στις προϋποθέσεις.
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Τι σου φαινεται περιεργο; Μπορει η εργασια του να θετει πολυ αυστηρα σωματικα κριτηρια για οποιοδηποτε λογο. Δικαιωμα του εργοδοτη ειναι. lol, τα πολύ αυστηρά σωματικά κριτήρια ειναι το Ι1 του στρατού; 1
Ghost_Rider Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 lol, τα πολύ αυστηρά σωματικά κριτήρια ειναι το Ι1 του στρατού; και αλλα μεταξυ αυτων 1
SotirisDot Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ποια προκυρηξη; αλλάζει καθε φορα δηλαδή;
John323 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Γενικα δεν ειναι οτι καλυτερο να εχεις ενα Ι-5 στην πλατη σου για πολλους λογους. Οι ανταγωνιστες ψαχνουν το παρελθον σου και παιζει εκει που δεν το περιμενεις να χρησιμοποιηθει εναντιον σου. Αμα δε γουσταρεις με την καμια η φαση ανυποτακτος και εξαγορα στα 35 αν και πανακριβη, συμφερει πιο πολυ. Θα εχεις στα χερια σου απολυτηριο με Ι-1 και θα εισαι τυπικοτατος και νομιμοτατος. Επισης θα λες οτι πηγες στρατο για να εισαι και κοινωνικα αποδεκτος απο τους ιθαγενεις. 1
Zerg13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 ενδεικτικα παντως αναφερω πως στη τωρινη εργασια μου απαιτουσαν ατομα ικανοτητας Ι1...απλα το παραθετω προς καθε ενδιαφερομενο Μια που εισαι offtopic, ανεφερε και την τωρινη σου εργασια τουλαχιςτον να ξερουμε. Αλλιως δεν εχει νοημα να ποσταρεις καν.
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Παιδιά Καλησπερα, οπως καταλάβατε ψαχνω μια σαφή απάντηση σχετικά με το τι ισχύει για το Ι5 και το διορισμό στο δημόσιο καθώς και το ποσο εύκολο ειναι να παρει κανεις αυτο το χαρτί. Ειμαι δάσκαλος δημοτικης εκπαιδευσης προφανως δεν εχω διοριστεί και πλησιάζει η ωρα της θητείας μου. Εχω ακούσει παρα πολλές απόψεις για το τι ισχύει σχετικά με το Ι5 άλλοι μου λένε οτι δεν υπαρχει κανενα απολύτως προβλημα και οτι διορίζεσαι κανονικά διότι με το νέο νόμο απαγορεύεται να γραφτεί πάνω στο απολυτήριο ο λόγος. Άλλοι μου λένε οτι δεν μπορεις να διοριστείς και δύσκολα θα βρίσκεις και δουλεια ακομα και στον ιδιωτικό τομέα. Υπαρχει κάποιος που το εχει κανει ή που γνωρίζει λεπτομέρειες; Ξερω οτι υπάρχουν τα εξής: 1)Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις 2) Μη εκπληρωμένες στρατιωτικές (Αναβολή) 3) Απαλλαγμένος νομίμως Η Τρίτη περίπτωση ειναι το Ι5. Σε περίπτωση που πας σε καποια συνέντευξη και σου ζητήσουν κατάσταση στρατού και πας το " Απαλαγμένος νομίμως" αποτελεί κίνητρο για να μην σε προσλάβουν; Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με διορισμό εκτός των σωμάτων ασφαλείας. Για τον ιδιωτικό τομέα ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του για να επηρεάσει όποιον σκοπεύει να βγει Ι5 οπότε δεν σχολιάζω τίποτε, κάνε οτι νομίζεις. 1
gnsX Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Έχω συμπληρώσει έντυπο που είχε επιλογή για στρατιωτικές υποχρεώσεις Εκπληρωμένες ή όχι και από κάτω να συμπληρώσεις ειδικότητα στρατού,οπότε έμμεσα καταλαβαίνει. Στον αντίποδα έχω συμπληρώσει έντυπο για άλλη θέση που είχε μόνο το Εκπληρωμένες ή όχι Καμία σχέση με χειρονακτική εργασία οι θέσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις