Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα έβαζα USB-C που είναι Universal και μικρή, οπότε και το κατάλληλο καλώδιο να μην έχει μέσα στο κουτί, αγοράζεις ένα από οποιοδήποτε κατάστημα σε λογική τιμή.

Μα πως θα κερδοφηρήσει έτσι η apple? Δεν θέλει να αγοράσεις ένα usb - c από οποιδήποτε κατάστημα σε λογική τιμή, θέλει να αγοράσεις το lightning καλώδιο/αντάπτορα σε παράλογη τιμή.

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα πως θα κερδοφηρήσει έτσι η apple? Δεν θέλει να αγοράσεις ένα usb - c από οποιδήποτε κατάστημα σε λογική τιμή, θέλει να αγοράσεις το lightning καλώδιο/αντάπτορα σε παράλογη τιμή.

Μα αυτό λέμε.

Δημοσ.

Κακά τα ψέματα το κάθε πληκτρολόγιο για την δική του χρήση. Το μηχανικό μου το λατρεύω στον Desktop μου αλλά και το πληκτρολόγιο του Mac επίσης .

Έτσι είναι. Σε αυτό το πληκτρολόγιο δε θα μπορούσαν ποτέ να μπουν μηχανικοί διακόπτες. Η κάθε συσκευή έχει τον τομέα της, το κοινό της, και τον προσανατολισμό της. 

Όπως δε κατηγορείς ένα mech k/b με rgb φωτισμό ότι δε δείχνει επαγγελματικό πάνω στο γραφείο του δικηγόρου (γιατί δε φτιάχτηκε για εκεί!) έτσι δε θα κατηγορήσεις κι αυτό επειδή δεν έχει διακόπτες (γιατί, again, δεν είναι τέτοιος ο προσανατολισμός του).

• Like 3
Δημοσ.

LOL, εσύ δηλαδή νομίζεις ότι γράφεις σε αυτήν την θέση??     :lol:

Ειναι μόνο για να είναι στην ίδια θέση (ίσια) με τα μάτια και το σβέρκο σου, και στη ίδια θέση με την εξωτερική οθόνη που έχει κοτσάρει. Θέση εργονομίας.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι από κάτω έχεις keyboard και Trackpad(ή mouse).

Oops, καταλαβα διαφορετικα(επειδη δεν αναφερες πληκτρολογιο) απο αυτα που εγραφες! My bad!

Η συνήθης χρήση του Magic Keyboard είναι για iMac ή Mac mini , και κάνει βέβαια για όποιον θέλει και για iPad Pro.

Για όποιον το χρησιμοποιεί με MacBook Pro (όπως εμένα κάποιες φορές) υποθέτω ότι χρησιμοποιεί το MacBook με αυτόν τον τρόπο (+ Magic Trackpad ή mouse):

Δημοσ.

Γιατί, για να πληκτρολογείς και ν' ακούγεσαι σαν κατεδαφιστικό πιστολέτο και να 'χει το κάθε πλήκτρο ύψος μεγαλύτερο απ' το Empire State Building; Ακόμα και οι "αθόρυβοι" μηχανικοί διακόπτες κάνουν πολύ περισσότερο θόρυβο από σχεδόν οτιδήποτε μεμβράνης.

Καλή κι η μεμβράνη. Κολλάει πολύ περισσότερο σε πληκτρολόγιο με τέτοιο χαρακτήρα.

Αν και υπερβολικό αυτό που γράφεις, τα πληκτρολόγια δε βγαίνουν με σκοπό να μη κάνουν θόρυβο, ούτε για να έχουν πλήκτρα χαμηλού προφίλ. Γενικά, υπάρχουν διαφορετικές απαιτήσεις ανάλογα με τη χρήση.

Επίσης, όσον αφορά το χαρακτήρα θα συμφωνήσω. Ίσως το κοινό στο οποίο απευθύνεται να εστιάζει κυρίως στην εμφάνιση σε σχέση με οτιδήποτε άλλο.

Έτσι είναι. Σε αυτό το πληκτρολόγιο δε θα μπορούσαν ποτέ να μπουν μηχανικοί διακόπτες. Η κάθε συσκευή έχει τον τομέα της, το κοινό της, και τον προσανατολισμό της. 

Όπως δε κατηγορείς ένα mech k/b με rgb φωτισμό ότι δε δείχνει επαγγελματικό πάνω στο γραφείο του δικηγόρου (γιατί δε φτιάχτηκε για εκεί!) έτσι δε θα κατηγορήσεις κι αυτό επειδή δεν έχει διακόπτες (γιατί, again, δεν είναι τέτοιος ο προσανατολισμός του).

BTW, ποιος σου μίλησε για RGB; Εγώ αναφέρθηκα συγκεκριμένα σε μηχανικούς διακόπτες.

Αλλά έχεις δίκιο. Είναι πολύ πιθανόν το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο να προορίζεται κυρίως για το θεαθήναι.

• Like 1
Δημοσ.

Can't innovate my ass. Μετά από τόσα χρόνια βάλανε Numpad σε πληκτρολόγιο και το λανσάρανε με την σειρά Pro

οτι και καλά μόνο ο τύπος με τον Xeon χρειαζόταν μέχρι στιγμής Numpad.

50€ παραπάνω για ένα Numpad τι πίνουν εκεί στην Apple; 

Ρε συ Neg... Σοβαρα τωρα ? Ξαναειδες πολλα πληκτρολογια στη ζωη σου επαναφορτιζομενα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα ? Το οτι κρατανε 1 μηνα που το πας ? Το οτι εχουν καυλωτικο Butterfly Version 2 Mechanism που το πας ? Το οτι δεν χρειαζεται να ξαναφας ΠΟΤΕ στη ζωη σου SPAM με τις μπαταριες που το πας ?  οκ θα μπρουσε να κανει 90 ευρω.. αλλα οπως ειπαν και καποιοι τυποι παραπανω... Απλα τα πληκτρολογια της Apple ειναι σε αλλο Level... Εχω ακομα το πρωτο Keyboard που ηρθε με τον iMac G4 το 2003 και δουλευει αψογα με εντονη χρηση... Καθειστε εσεις και αγοραστε καγκουριες Corsair με Mechanical Switches... Ειστε σοβαροι ? Τα Mechanical Switches ευννοουν ΜΟΝΟ τους Gamers που κλικαρουν σαν ψυχακια... Για τον επαγγελματια ειναι για ΚΛΑΜΑΤΑ... οταν σας ζητησει 150 ευρω η Corsair για το TOP keyboard της με Mechanical Switches δωστε τα και πειτε και ευχαριστω !!!

Δημοσ.

Ρε συ Neg... Σοβαρα τωρα ? Ξαναειδες πολλα πληκτρολογια στη ζωη σου επαναφορτιζομενα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα ? Το οτι κρατανε 1 μηνα που το πας ? Το οτι εχουν καυλωτικο Butterfly Version 2 Mechanism που το πας ? Το οτι δεν χρειαζεται να ξαναφας ΠΟΤΕ στη ζωη σου SPAM με τις μπαταριες που το πας ?  οκ θα μπρουσε να κανει 90 ευρω.. αλλα οπως ειπαν και καποιοι τυποι παραπανω... Απλα τα πληκτρολογια της Apple ειναι σε αλλο Level... Εχω ακομα το πρωτο Keyboard που ηρθε με τον iMac G4 το 2003 και δουλευει αψογα με εντονη χρηση... Καθειστε εσεις και αγοραστε καγκουριες Corsair με Mechanical Switches... Ειστε σοβαροι ? Τα Mechanical Switches ευννοουν ΜΟΝΟ τους Gamers που κλικαρουν σαν ψυχακια... Για τον επαγγελματια ειναι για ΚΛΑΜΑΤΑ... οταν σας ζητησει 150 ευρω η Corsair για το TOP keyboard της με Mechanical Switches δωστε τα και πειτε και ευχαριστω !!!

Λοιπόν να στο κάνω ξεκάθαρο γιατί μάλλον δεν κατάλαβες το σχόλιο μου. Έχω μηχανικό πληκτρολόγιο της Logitech το Prodigy για την ακρίβεια για τον Dekstop μου που είναι Gaming υπολογιστής, έχω και ένα για τον Mac καθώς έχω και το built it του Macbook Pro. Γνωρίζω τι πληκτρολόγια είναι και με βολεύουν επίσης. Δεν δικαιολογεί όμως σε καμία περίπτωση το καπέλο των 50€ ένα Numpad.

Oι Gamers.

και οι προγραμματιστές

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φίλε μου κατ αρχάς και εγώ είχα πληκτρολόγιο Logitech των 15 ευρώ από το 2003 που λες, και δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα ακόμη. Επίσης είμαι συντάκτης και γράφω χιλιάδες λέξεις καθημερινά για αυτό πήρα mechanical περσι με 120 ευρώ και brown switches. Οπότε τίποτα από αυτά που λες δεν ισχύουν...

Δημοσ.

Λοιπόν να στο κάνω ξεκάθαρο γιατί μάλλον δεν κατάλαβες το σχόλιο μου. Έχω μηχανικό πληκτρολόγιο της Logitech το Prodigy για την ακρίβεια για τον Dekstop μου που είναι Gaming υπολογιστής, έχω και ένα για τον Mac καθώς έχω και το built it του Macbook Pro. Γνωρίζω τι πληκτρολόγια είναι και με βολεύουν επίσης. Δεν δικαιολογεί όμως σε καμία περίπτωση το καπέλο των 50€ ένα Numpad.

και οι προγραμματιστές

Το συγκρινεις λαθος... ΠΟΣΟ κοστιζε το Magic Keyboard 2 ΠΡΙΝ χωρις Numpad ? 100 ... Αρα ενα 20αρικο ανεβηκε... Μην μπερδευεσαι με το κλασικο αλουμινενιο που βγηκε το 2008 με το καλωδιο Χωρις την γαματη μπαταρια και τη φορτιση... Μπερδευεις 2 διαφορετικα Designs πληκτρολογιου γιαυτο νομιζεις οτι ειναι +50 ευρω...

Δημοσ.

Φίλε μου κατ αρχάς και εγώ είχα πληκτρολόγιο Logitech των 15 ευρώ από το 2003 που λες, και δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα ακόμη. Επίσης είμαι συντάκτης και γράφω χιλιάδες λέξεις καθημερινά για αυτό πήρα mechanical περσι με 120 ευρώ και brown switches. Οπότε τίποτα από αυτά που λες δεν ισχύουν...

Rzarector εχασες ΕΝΤΕΛΩΣ το Point... Ο λογος που τα Mechanical Switches ειναι καταλληλα ΜΟΝΟ για Gamers ειναι γιατι το υπερβολικο βαθος στα πληκτρα περιοριζει ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ την ταχυτητα που μπορεις να αποκτησεις γραφοντας ΓΑΜΙΟΝΤΑΣ... Τωρα αν εσυ ικανοποιεισαι γραφοντας με ρυθμους νεογέννητης χελώνας τοτε παω πασο ...

Δημοσ.

Ξερετε κατι; αμα δε σας αρεσει μπορειτε να μη το παρετε οχι να spamαρετε κι αλλο στο insomnia.

Αν δεν γινόταν σε κάθε θέμα που περιέχει τη λέξη Apple μαλλιοτράβηγμα με minimum 6-7 σελίδες σχόλια πιστεύεις θα ανέβαινε είδηση σχετικά με ένα πληκτρολόγιο που απέκτησε αριθμούς; Δεν είναι κοινωφελές ίδρυμα το insomnia.

• Like 1
Δημοσ.

.

.

.

και οι προγραμματιστές

Μα δεν είναι θέμα κόστους. Το εάν δικαιολογεί τα χρήματά του ή όχι έχει μικρή σημασία, αφού πληρώνεις brand name. Από τη στιγμή που πηγαίνεις σε aapl γνωρίζεις ότι θα πληρώσεις το ανάλογο αντίτιμο, ανεξάρτητα από το εάν το δικαιολογεί.

Εμένα η ένστασή μου έγκειται αλλού. Χρησιμοποιώ τον Η/Υ μου αρκετές ώρες την ημέρα και θέλω να αγοράσω το iMac Pro. Γιατί να μην έχω την επιλογή να αγοράσω ένα μηχανικό magic keyboard έστω στα 200€; Θα αναγκαστώ λοιπόν να επιλέξω πληκτρολόγιο άλλης εταιρίας, με διαφορετική σχεδιαστική γραμμή - χρώμα (πχ, μαύρο) και διαφορετική συνδεσιμότητα.

Κάτι που θα έπρεπε δηλαδή να είναι απλό για έναν ο οποίος είναι διατεθειμένος να πληρώσει, μετατρέπεται σε Γολγοθά.

Δημοσ.

Ρε συ Neg... Σοβαρα τωρα ? Ξαναειδες πολλα πληκτρολογια στη ζωη σου επαναφορτιζομενα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα ? Το οτι κρατανε 1 μηνα που το πας

Μια απλη παρατηρηση:

τα περισσοτερα ασυρματα πληκτρολογια τοσο κρατανε, ενω υπαρχουν και καποια που κρατανε 1 χρονο.

• Like 1
Δημοσ.

Μα δεν είναι θέμα κόστους. Το εάν δικαιολογεί τα χρήματά του ή όχι έχει μικρή σημασία, αφού πληρώνεις brand name. Από τη στιγμή που πηγαίνεις σε aapl γνωρίζεις ότι θα πληρώσεις το ανάλογο αντίτιμο, ανεξάρτητα από το εάν το δικαιολογεί.

Εμένα η ένστασή μου έγκειται αλλού. Χρησιμοποιώ τον Η/Υ μου αρκετές ώρες την ημέρα και θέλω να αγοράσω το iMac Pro. Γιατί να μην έχω την επιλογή να αγοράσω ένα μηχανικό magic keyboard έστω στα 200€; Θα αναγκαστώ λοιπόν να επιλέξω πληκτρολόγιο άλλης εταιρίας, με διαφορετική σχεδιαστική γραμμή - χρώμα (πχ, μαύρο) και διαφορετική συνδεσιμότητα.

Κάτι που θα έπρεπε δηλαδή να είναι απλό για έναν ο οποίος είναι διατεθειμένος να πληρώσει, μετατρέπεται σε Γολγοθά.

Διαφορετική συνδεσιμότητα, γιατί;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...