Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum.

Λοιπόν έχω μια ερώτηση. Όταν δίνει κάποιος πανελλαδικές εξετάσεις απ'ότι ξέρω πρέπει να γράψει στο μπροστινό μέρος του τετραδίου το όνομα του μαθήματος που δίνει. Ήθελα να ρωτίσω τι γίνεται στην περίπτωση που ξεχάσει να το κάνει αυτό(Σημείωση, ο μαθητής έγραψε το όνομα του μαθήματος μέσα στο τετράδιο). Θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα? Όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του μαθητή είναι σωστά.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

καταρχήν πως ξεχνάς να κάνεις κάτι τέτοιο;; αφού περνάνε και οι επιτηρητές και ελέγχουν, καθώς επίσης ελέγχουν και αφού παραδώσεις το τετράδιο; 

Εμάς μας είπαν πάντως να το γράψουμε και μέσα μαζί με την ημερομηνία, στην πρώτη γραμμή της πρώτης σελίδας, οπότε φαντάζομαι δε θα υπάρχει θέμα τι να πω...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum.

Λοιπόν έχω μια ερώτηση. Όταν δίνει κάποιος πανελλαδικές εξετάσεις απ'ότι ξέρω πρέπει να γράψει στο μπροστινό μέρος του τετραδίου το όνομα του μαθήματος που δίνει. Ήθελα να ρωτίσω τι γίνεται στην περίπτωση που ξεχάσει να το κάνει αυτό(Σημείωση, ο μαθητής έγραψε το όνομα του μαθήματος μέσα στο τετράδιο). Θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα? Όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του μαθητή είναι σωστά.

Ευχαριστώ.

Είναι αδύνατον, και να πεις ότι δεν το είδε κάποιος επιμελητής, θα το δουν όταν πας να παραδώσεις.

Δημοσ.

Είναι αδύνατον, και να πεις ότι δεν το είδε κάποιος επιμελητής, θα το δουν όταν πας να παραδώσεις.

Άρα λογικά το συμπλήρωσαν οι ίδιοι? Ελπίζω να το είδαν πριν το κολήσουν.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έδωσες κόλλα χωρίς όνομα; Και δεν το είδε και καθηγητής; ο.Ο

Αν έχει συμβεί υπάρχει περίπτωση να φας και ακύρωση, καλύτερα να το συζητήσεις με το σχολείο γιατί ξέρουν το εξεταστικό κέντρο στο οποίο σας βαθμολογούν.

Δημοσ.

Άρα λογικά το συμπλήρωσαν οι ίδιοι? Ελπίζω να το είδαν πριν το κολήσουν.

Εσύ που ήσουν; Τους πέταξες την κόλλα στα μούτρα και έφυγες;

Αν θυμάμαι καλά όταν δίνεις την κόλλα σου βάζουν κατι αυτοκόλλητα για να κρύψουν ονόματα και μετά τέλος, αν δεν το έβαλαν εκεί μην περιμένεις να το έβαλαν μετά.

Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω τι μπορεί να συμβεί, αλλά θα ήταν χαζό να σου ακυρώσουν το γραπτό για κάτι τέτοιο. Εκτός αν είναι κάτι αρκετά τυπικό.

Δημοσ.

Σε περίπτωση που δεν το είδαν οι επιτηρητές προκειμένου να το διορθώσουν:

Όταν έδινα εγώ, μία συμβουλή ήταν: Ποτέ δεν κάνουμε κάτι για να φανεί το γραπτό μας ως "σημαδεμένο", γιατί αυτό θα σημαίνει μηδενισμό. Ακόμη π.χ. και τα έντονα-"πολύ πατημένα με στυλό" σκόρπια γράμματα.

Τώρα πόσο ισχύει αυτό... Αλλά.

Edit: Συμβουλή μήπως και το σώσεις... Αν έχεις γνωστό στο σχολείο, επικοινώνησε άμεσα. Αν και νομίζω τα γραπτά δε μένουν εκεί.

Δημοσ.

Κύριοι (και κυρίες).

Τα στοιχεία του μαθητή περάστηκαν σωστά όπως έπρεπε, το ζήτημα είναι αν γράφτηκε το όνομα του μαθήματος απ'έξω απο το τετράδιο(δηλαδή νεο-ελληνική γλώσσα). Μέσα στο τετράδιο πάντως στην πρώτη σελίδα γράφτηκε κανονικά. 

Εdit: Τόνισα την διαφορά γιατι μερικοί κατάλαβαν ότι το πρόβλημα βρίσκεται στα στοιχεία του εξεταζόμενου.

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum.

Λοιπόν έχω μια ερώτηση. Όταν δίνει κάποιος πανελλαδικές εξετάσεις απ'ότι ξέρω πρέπει να γράψει στο μπροστινό μέρος του τετραδίου το όνομα του μαθήματος που δίνει. Ήθελα να ρωτίσω τι γίνεται στην περίπτωση που ξεχάσει να το κάνει αυτό(Σημείωση, ο μαθητής έγραψε το όνομα του μαθήματος μέσα στο τετράδιο). Θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα? Όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του μαθητή είναι σωστά.

Ευχαριστώ.

Κανεις λάθος μόνο μέσα ειναι

Δημοσ.

Κανεις λάθος μόνο μέσα ειναι

Από τα σημερινά θέματα:

Στο εξώφυλλο να γράψετε το εξεταζόμενο μάθημα. Στο εσώφυλλο πάνω- πάνω να συμπληρώσετε τα ατομικά σας στοιχεία. Στην αρχή των απαντήσεών σας να γράψετε πάνω-πάνω την ημερομηνία και το εξεταζόμενο μάθημα. Να μην αντιγράψετε τα θέματα στο τετράδιο και να μη γράψετε πουθενά στις απαντήσεις σας το όνομά σας.

Δημοσ.

Τη γαμησες μικρέ. Ποιό μαθημα μου λές εσύ τώρα. Είσαι ήδη στη λίστα των επικυρηγμένων και οι Diamond Dogs σε ψάχνουν. Εγώ όταν ήμουν πρωτοετής ξέχασα το κομπιουτεράκι στην εξεταστική και ακόμα κρύβομαι στις ζούγκλες της μαντζουρίας για να μην με βρούν.(εύχομαι καλή επιτυχία και να περάσεις εκεί που θές)

σχετικό/άσχετο.. Οι πανελλήνιες μέλλει να καταργηθούν οσονούπω;

Για το 2018 λένε, αλλά δεν υπάρχει αναλυτικό σχέδιο afaik. Κράτα μικρό καλάθι.

Δημοσ.

Κύριοι (και κυρίες).

Τα στοιχεία του μαθητή περάστηκαν σωστά όπως έπρεπε, το ζήτημα είναι αν γράφτηκε το όνομα του μαθήματος απ'έξω απο το τετράδιο(δηλαδή νεο-ελληνική γλώσσα). Μέσα στο τετράδιο πάντως στην πρώτη σελίδα γράφτηκε κανονικά. 

Εdit: Τόνισα την διαφορά γιατι μερικοί κατάλαβαν ότι το πρόβλημα βρίσκεται στα στοιχεία του εξεταζόμενου.

Θεωρώ πως σε κάποια φάση κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των γραπτών κάποιος από τους επιτηρητές θα το πρόσεξε και ανέφερε ώστε να συμπληρωθεί, δε μου φαίνεται λογικό να "ακυρωθεί" π.χ. το γραπτό εφόσον όπως ειπώθηκε έπρεπε να το έχουν ελέγξει οι επιτηρητές πριν καν δοθούν τα θέματα.

Φυσικά για να νιώθεις πιο σίγουρος/-η θα μπορούσες να ρωτήσεις κάποιον αρμόδιο, το διευθυντή του σχολείου επί παραδείγματι, οι καθηγητές συνήθως δεν ξέρουν και οι ίδιοι πολλά, όλη την ώρα και για την πιο απλή ερώτηση απευθυνόντουσαν σε κάποιον πιο "πάνω". (Ρώτησε, ας πούμε, μια κοπέλα αν πειράζει που έγραψε "τάδε λύκειο Αθήνας" ή έπρεπε να γράψει "Αθηνών" και πήραν τη βοήθεια του τηλεφώνου, λες και δεν ήταν προφανές ότι αποκλείεται να παίζει ρόλο)

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα εγραψα τη δευτερα εκθεση..και στο τετραδιο εγραψα το ονομα μου στην πρωτη σελιδα αλλα οι επιτηρητες δεν το καταλαβαν και σημερα μου ειπαν οτι απαγορευεται αυτο... υπαρχει περιπτωση να μου το ακυρωσουν ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, mikekar123 είπε

καλησπερα εγραψα τη δευτερα εκθεση..και στο τετραδιο εγραψα το ονομα μου στην πρωτη σελιδα αλλα οι επιτηρητες δεν το καταλαβαν και σημερα μου ειπαν οτι απαγορευεται αυτο... υπαρχει περιπτωση να μου το ακυρωσουν ??

Ναι, είναι αρκετά σοβαρό. Θα είσαι πολύ τυχερός αν τη γλιτώσεις.

Επεξ/σία από george1807

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...