Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Κάποια στιγμή είχα στείλει ένα πακέτο από ΕΛΤΑ απλό με tracking number( κατάσταση επιβίβασης) κάπως μου το είχε πει αλλά δεν θυμάμαι οπότε ρωτάω κάποιον εδώ μήπως γνωρίζει  

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Τι θες να σου πούμε το tracking number δικιάς σου συναλλαγής;

όχι φυσικά εκτός και εάν έχεις μαντικές ικανότητες πως λέγεται απλό δέμα (με κατάσταση επιβίβασης) θέλω να στείλω αύριο κάτι απλά δεν θυμάμαι πως μου το είχε πει ...

Δημοσ.

Όταν στέλνεις δέμα μέσω​ΕΛΤΑ έχει και αριθμό αποστολής. Αλλιώς μάλλον ψάχνεις για την λέξη συστημένο

Δημοσ.

Όταν στέλνεις δέμα μέσω​ΕΛΤΑ έχει και αριθμό αποστολής. Αλλιώς μάλλον ψάχνεις για την λέξη συστημένο

όχι είναι ποιο φθηνό από συστημένο έχει την χρέωση του απλού αλλά σου δίνουν και μια κατάσταση που περιεχέι tracking number κάποιος που έχει μεγάλη δραστηριοτητα με τα ΕΛΤΑ Γνωρίζει 

Δημοσ.

Μήπως σου είπαν αν θέλεις να το στείλεις σαν επιστολή ή σαν δέμα; Τον πιο φτηνό τρόπο διάλεξε, έχουν και τα δύο tracking number.

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Κάποια στιγμή είχα στείλει ένα πακέτο από ΕΛΤΑ απλό με tracking number( κατάσταση επιβίβασης) κάπως μου το είχε πει αλλά δεν θυμάμαι οπότε ρωτάω κάποιον εδώ μήπως γνωρίζει  

Ευχαριστώ 

Αυτό που είπε ο rafinos είναι. Απλά θα ζητήσεις να σταλεί ως "δέμα" (δεν έχει σημασία αν έχεις φάκελο ή κουτί). Τα δέματα εσωτερικού εδώ και λίγα χρόνια είναι στο 1,5 ευρώ έως και 3 κιλά (+0,5 ευρώ για κάθε έξτρα κιλό) και συνοδεύονται από τράκινγκ (για το έντυπο που σου δίνουν να συμπληρώσεις, πέρα από τα κλασσικά στοιχεία θέλουν και τηλέφωνα αλλήλων. Νομίζω και e-mail...)

Αν σταλεί ως "επιστολικό", για να έχει τράκινγκ θα πρέπει να είναι και συστημένο και βγαίνει παραπάνω αφού μόνο η υπηρεσία του συστημένου είναι στα 1,90 ευρώ + όποια χρέωση βάσει βάρους.

Δημοσ.

Τις προάλες έστειλα. Απλό δέμα είναι. Τα δέματα ακόμα και τα απλά έχουν tracking number στην απόδειξη.

Πήγαινε στα ΕΛΤΑ, πες ακριβώς τι θέλεις (όπως κι εδώ) και θα σου πούνε αυτοί πώς λέγεται.

Μήπως σου είπαν αν θέλεις να το στείλεις σαν επιστολή ή σαν δέμα; Τον πιο φτηνό τρόπο διάλεξε, έχουν και τα δύο tracking number.

Αυτό που είπε ο rafinos είναι. Απλά θα ζητήσεις να σταλεί ως "δέμα" (δεν έχει σημασία αν έχεις φάκελο ή κουτί). Τα δέματα εσωτερικού εδώ και λίγα χρόνια είναι στο 1,5 ευρώ έως και 3 κιλά (+0,5 ευρώ για κάθε έξτρα κιλό) και συνοδεύονται από τράκινγκ (για το έντυπο που σου δίνουν να συμπληρώσεις, πέρα από τα κλασσικά στοιχεία θέλουν και τηλέφωνα αλλήλων. Νομίζω και e-mail...)

Αν σταλεί ως "επιστολικό", για να έχει τράκινγκ θα πρέπει να είναι και συστημένο και βγαίνει παραπάνω αφού μόνο η υπηρεσία του συστημένου είναι στα 1,90 ευρώ + όποια χρέωση βάσει βάρους.

το απλό δεμα εχει κανονικά αριθμο αποστολής και στοιχίζει 1.5€τα 3 πρωτα κιλα + 0,5€/κιλό μετά.

παιδιά το έστειλα όπως μου είπατε και έχει και αριθμό ευχαριστώ 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...