Locke_John Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Γεια σε όλους, έχω τις δύο κεραίες Ubiquiti Nanobeam M5-400 ως πομπό και δέκτη και θέλω να "μεταφέρω" ίντερνετ σε απόσταση 3-4 χιλιομέτρων χρησιμοποιώντας τες. έχει ασχοληθεί μηπως κάποιος με σχετικό σετάρισμα? ΥΓ.προηγούμενες χρονιές, είχε δουλέψει επιτυχώς το ζητούμενο, απλά φέτος δεν έχουμε δυνατότητα βοήθειας από τον άνθρωπο που το ανέλαβε πέρσυ. Ξεκίνησα μ'ενα reset της κεραίας πομπού, όμως τα λεντάκια της, δεν σταθεροποιούνται αλλά "αναβοσβήνουν" περιοδικά εναλλάξ.
jkoukos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Για την ρύθμισή τους, δες τον σχετικό οδηγό. Διευθύνσεις θα τους δώσεις ανάλογα το δικό σου δίκτυο. Αν έχεις απορίες επανέρχεσαι.
Locke_John Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 να'σαι καλα φιλε, δεν ειχα υποψιν την σελιδα αυτη. ΥΓ. οι περισσοτεροι οδηγοι που βρισκω, ειναι για windows7 ή Mac, αν δοκιμαζω με windows10, ίσως έχω θέμα;
jkoukos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δεν έχει καμία σχέση το λειτουργικό, αφού όλα γίνονται μέσω web browser.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα