Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρες.

Το ερώτημα ειναι αυτό.

Επιτρέπετε το κάπνισμα σε παιδική χαρά;

Έτυχε να πάω τον ανηψιό μου τις προάλλες και ειχαν αράξει καμια 10αριά γονεις κάτω και κάπνιζαν. Άλλοι ηταν πιο διακριτικοί και προσπάθησαν να κρυβουν το τσιγάρο.

Η εικόνα ειναι τραγική αλλά δε ξέρω κατά πόσο μπορώ να κάνω παρατήρηση ή οχι.

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

σε πείραξε η εικόνα ή είχες κάποιο αντικειμενικό λόγο να σε πειράξει; γιατί σε ανοικτό χώρο δεν είναι και τόσο εύκολο να ενοχλεί κανέναν

• Like 1
Δημοσ.

σε πείραξε η εικόνα ή είχες κάποιο αντικειμενικό λόγο να σε πειράξει; γιατί σε ανοικτό χώρο δεν είναι και τόσο εύκολο να ενοχλεί κανέναν

Το οτι υποτίθεται οτι είμαστε σε χώρο που παίζουν παιδιά, αυτό με ενόχλησε.

Οκ θα μου πεις, έξω μπορει να καπνίζει ο οποιοσδήποτε και το οποιοδήποτε παιδί μπορει να τον δει, εδω ομως ειμαστε σε αποκλειστικά παιδικό χωρο

Δημοσ.

Το να καπνίζουν κοντά στα παιδιά δεν είναι αντικειμενικός λόγος;

τι εννοείς κοντά; σε ανοικτό χώρο στα 10 μέτρα ας πούμε γίνεται να σε ενοχλεί ο καπνός του άλλου;

εντάξει είπαμε κακό το τσιγάρο, αλλά μη τρελαθούμε κιόλας, αν κάποιος ανησυχεί τόσο για την υγεία των παιδιών του θα έπρεπε πρώτα από όλα να αποφεύγει να μένει σε πόλη

Το οτι υποτίθεται οτι είμαστε σε χώρο που παίζουν παιδιά, αυτό με ενόχλησε.

Οκ θα μου πεις, έξω μπορει να καπνίζει ο οποιοσδήποτε και το οποιοδήποτε παιδί μπορει να τον δει, εδω ομως ειμαστε σε αποκλειστικά παιδικό χωρο

το ότι δίνει κακό παράδειγμα να το δεχτώ, αλλά το ότι επιβαρύνει την υγεία τους είναι μάλλον απίθανό

γενικά το βρίσκω υπερβολικό να ασχολούμαστε με το τι κάνει ο άλλος επειδή δε μας αρέσει

• Like 11
Δημοσ.

Ποιο πολυ θεμα αισθητικης ειναι παρα κατι αλλο. Και εγω θα απεφευγα να καπνισω ή θα πηγαινα σε καμια ακρη.

• Like 9
Δημοσ.

Τυπικά δεν νομίζω να απαγορεύεται λόγω ανοιχτού χώρου αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο ..Και εγώ όταν πάω την κόρη μου και θέλω να καπνίσω απομακρύνομαι λίγο και καπνίζω και για να το σβήσω πάω έξω στο δρόμο μην τυχόν και το πιάσει κάνα διαολακι από κάτω...

Πάντως όταν το κάνω η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι λίγο άσχημα και το τελειώνω μπαμ μπαμ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω αυτό ρωτάω. 

Η κατάσταση ορισμένες φορές ειναι τραγική. Αποτσίγαρα πεταμένα κάτω και καμια 10αρια άτομα αραχτά να καπνίζουν.

Επιτρέπεται;

Προς αποφυγη παρεξήγησης, υπήρξα καπνιστής για χρόνια. Ξέρω πως ειναι.

Δημοσ.

Προσφατα πηγα τον ανηψιο σε ενα απο τα παιδικα τουρνουα που διοργανωνει ο οπαπ και παρα το γεγονος οτι ειχαν βαλει πινακιδες και οτι το ελεγαν στα μεγαφωνα πολλοι καπνιζαν κανονικα.

Ενταξει οι περισσοτεροι πηγαιναμε εξω και καναμε 2/3 μαζεμενα να βγει η ημερα  :-D

Δεν απαγορευεται παντως στις παιδικες χαρες αλλα........

Δημοσ.

Άρα δεν μπορώ να κάνω παρατήρηση, ούτε φυσικά να καλέσω κάποιον υπεύθυνο. πχ αστυνομία ώστε να κάνει συστάσεις. 

Δημοσ.

Δεν νομιζω και αυτο υπο την εννοια οτι ειναι ανοικτος χωρος. Τωρα ευγενικα να πεις σε καποιον που καθεται διπλα σε εσενα και το παιδι για παραδειγμα, να μαζευτει ............αυτο φυσικα και μπορεις

Δημοσ.

Έκανα μια κουβέντα με έναν γονιό που φαινόταν συζητήσιμος (κάπνιζε) οτι η εικόνα αυτή ειναι λανθασμένη κατά την άποψή μου, αλλά μου απάντησε πως όσο δεν υπάρχει ταμπέλα που να το απαγορεύει όσοι καπνίζουν θα το κάνουν.

Ο ίδιος ας πουμε (που ηταν πολυ διακριτικος) θεωρουσε οτι το παιδι δεν κινδυνευει διοτι ειναι ανοιχτός ο χώρος και πως τέτοιες εικόνες ειναι συνηθισμένες στα μάτια των παιδιών.

Αυτό

Δε μπορω να χονέψω πως επιτρέπεται το καπνισμα σε παιδικους χώρους.

Οπως δε μπορω να χονέψω πως οι ίδιοι γονεις αν δουν καθηγητη να καπνιζει στο προαύλιο του σχολείου θα ζητήσουν το κεφάλι του.

• Like 1
Δημοσ.

τι εννοείς κοντά; σε ανοικτό χώρο στα 10 μέτρα ας πούμε γίνεται να σε ενοχλεί ο καπνός του άλλου;

Ίσως όχι εμένα προσωπικά αλλά νομίζω γίνεται. Πάντως έχει διαφορά το αν πηγαίνουν 10 μέτρα παραπέρα ή το αν κάθονται εκεί δίπλα. Έχω πάει πολλές φορές σε παιδικές χαρές που λόγω μεγέθους ήταν αδύνατον να είσαι οπουδήποτε και να μην έχεις παιδιά σε 10 ή σε 5 ή και σε 3 μέτρα απόσταση.

Δε μπορω να χονέψω πως επιτρέπεται το καπνισμα σε παιδικους χώρους.

Οπως δε μπορω να χονέψω πως οι ίδιοι γονεις αν δουν καθηγητη να καπνιζει στο προαύλιο του σχολείου θα ζητήσουν το κεφάλι του.

Ενώ το κάπνισμα σε χώρους για μεγάλους έχει λογική; :D

Όσο για το δεύτερο, πολύ απλά: πολλοί άνθρωποι θέλουν να είναι συνεπείς στις απόψεις τους, αλλά όχι όταν αυτό εμποδίζει αυτό που θέλουν να κάνουν.

• Like 3
Δημοσ.

που να πας σε τιποτα γειτονιες στο κεντρο, που εκει αραζουν και χασικληδες, μεσα στις κουνιες....και η κοινωνια καθεται ετσι, μια ζωη αυτη η χωρα τα ιδια και τα ιδια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...