Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκεί που γουστάρεις είναι fuck logic

εκεί που δεν γουστάρεις, δεν είναι

υποχόνδριος κατά περίπτωση

Ξεθαρέψαμε και το ρίξαμε στο ad-hominem, ε; :rolleyes:

προσωπικά δεν θα με πείραζε να καταργήσουμε αυτά που είπες, άλα πέρα από την πλάκα, οι καπνιστές είναι εξαρτημένοι και είναι αντικειμενικά πολύ δύσκολο να το κόψουν μονοί τους, εάν σταματήσει η πώληση τσιγάρων, δεν θα μπορούν να βρουν τσιγάρο να καπνίσουν οπότε τέλος σε όλα τα κακά που φερνή το τσιγάρο για τους ίδιους.

Δεν θα διαφωνήσω, όπως ανέφερα και πριν, αν και για μένα προσωπικά δεν είναι απλά εξάρτηση αλλά και απόλαυση.

• Like 1
  • Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ξεθαρέψαμε και το ρίξαμε στο ad-hominem, ε; :rolleyes:

Πες μας τί δεν κατάλαβες;

Ρίχνεις τη μπάλα στην εξέδρα μάλλον.

Δημοσ.

Πες μας τί δεν κατάλαβες;

Θα σου πω τι κατάλαβα. Ότι τελείωσε η κασέτα και το ρίξαμε στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς (κάτι που δεν έκανα εγώ, μιας και έκρινα ένα γραπτό σου -επιχείρημα- και όχι τον συνομιλητή μου, εσένα προσωπικά δηλαδή).

Κατανοητό τώρα;

Δημοσ.

Θα σου πω τι κατάλαβα. Ότι τελείωσε η κασέτα και το ρίξαμε στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς (κάτι που δεν έκανα εγώ, μιας και έκρινα ένα γραπτό σου -επιχείρημα- και όχι τον συνομιλητή μου, εσένα προσωπικά δηλαδή).

Κατανοητό τώρα;

Να το λύσουμε αφού έκανες 'λάθος' και παρεξήγησες.

Η προσωπική επίθεση και η ειρωνεία ανήκει σε αυτόν που είπε fuck logic.

Σε σένα.

Εγώ ήμουν ευπρεπής.

Εσύ εφαρμόζεις διαφορετικά κριτήρια σκέψης εκεί που σε βολεύει

σε σχέση με εκεί που δυσκολεύεσαι.

Κατά περίπτωση παίζεις άλλη κασέτα.

Ελπίζω να το λύσαμε τώρα.

Και παίξε μπάλα στο γήπεδο.

Δημοσ.

Να το λύσουμε αφού έκανες 'λάθος' και παρεξήγησες.

Η προσωπική επίθεση και η ειρωνεία ανήκει σε αυτόν που είπε fuck logic.

Σε σένα.

Εγώ ήμουν ευπρεπής.

Εσύ εφαρμόζεις διαφορετικά κριτήρια σκέψης εκεί που σε βολεύει

σε σκέψη με εκεί που δυσκολεύεσαι.

Κατά περίπτωση παίζεις άλλη κασέτα.

Ελπίζω να το λύσαμε τώρα.

Και παίξε μπάλα στο γήπεδο.

Επιχειρηματολογία δημοτικού.

Η προσωπική επίθεση αφορά τη επίθεση στο πρόσωπο και όχι σε αυτά που γράφει ή λέει κάποιος (στο περιεχόμενο δηλαδή). Και δεν έχω παρεξηγήσει τίποτα. Θα σου υπενθυμίσω απλά ότι με τέτοια επιχειρήματα, διάλογος είναι αδύνατον να υπάρξει.

Το υπόλοιπο μπλα-μπλα είναι ανούσιο σχολιασμού.

Δεν χρειάζεται να το λύσουμε ούτε να μπαχαλεύουμε το νήμα με τα ίδια και τα ίδια. Μπορούμε μια χαρά να το λύσουμε εδώ γιατί οι υπόλοιποι δεν μας φταίνε να διαβάζουν τον μεταξύ μας -άσχετο- διάλογο. Yπάρχουν και τα pm αν χρειάζεσαι κάτι.

Οπότε παίξε μπάλα μόνος σου εδώ μέσα.

Δημοσ.

Επιχειρηματολογία δημοτικού.

Ad-hominem

fuck logic

Ad-hominem

Τί να πεις;

Επιχειρηματολογία δημοτικού και Ad-hominem 

σημαίνουν ένδεια επιχειρημάτων.

Στο γήπεδο παίζεται η μπάλα.

Ο καπνός από το τσιγάρο είναι ένα απόβλητο,

για να θέλει προσπάθεια που να μην το καταλαβαίνεις

δεν έχεις πολλές επιλογές.

Δημοσ.

Ad-hominem

Ad-hominem

Τί να πεις;

Επιχειρηματολογία δημοτικού και Ad-hominem 

σημαίνουν ένδεια επιχειρημάτων.

Στο γήπεδο παίζεται η μπάλα.

Εντάξει.. το έχω καταλάβει ότι δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει ad-hominem ή προσωπική επίθεση.

Το κακό είναι όμως ότι δεν αφορά ούτε εμένα ούτε τους υπόλοιπους. Οπότε grow-up, το συνεχές hijacking εδώ μέσα είναι ανούσιο. Υπάρχουν και pm αν θέλεις να λύσεις κάτι (στο ενέφερα και προηγουμένως).

Έχεις κουράσει :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι είσαι πωλητής ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Και μιας και η μπάλα παίζεται στο γήπεδο ,πάω να δω μπαλα στο Σκάι οπότε μην κάνεις το κόπο να απαντήσεις.

Δημοσ.

Εντάξει.. το έχω καταλάβει ότι δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει ad-hominem ή προσωπική επίθεση.

Το κακό είναι όμως ότι δεν αφορά ούτε εμένα ούτε τους υπόλοιπους. Οπότε grow-up, το συνεχές hijacking εδώ μέσα είναι ανούσιο. Υπάρχουν και pm αν θέλεις να λύσεις κάτι (στο ενέφερα και προηγουμένως).

Έχεις κουράσει :rolleyes:

Μπαχαλάκιας συζητήσεων; Δεν έχεις ελπίδα, στο λέω.

Τελικά καταλαβαίνεις ότι δεν δίνεις πολλές επιλογές

που δεν ακολουθείς τη ροή της συζήτησης;

Το κάνεις γιατί ρίχνεις τη μπάλα στην εξέδρα.

Και δεν καταλαβαίνεις τί σημαίνει ότι ο καπνός του τσιγάρου είναι απόβλητο;

Δε με νοιάζει αν έχεις δύναμη για να το καταλάβεις

ή απλώς προσποιείσαι.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι είσαι πωλητής ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Και μιας και η μπάλα παίζεται στο γήπεδο ,πάω να δω μπαλα στο Σκάι οπότε μην κάνεις το κόπο να απαντήσεις.

Και τσιμπούκι να καπνίζεις, δε με νοιάζει να σου πω.
Δημοσ.

Μπαχαλάκιας συζητήσεων; Δεν έχεις ελπίδα, στο λέω.

Τελικά καταλαβαίνεις ότι δεν δίνεις πολλές επιλογές

που δεν ακολουθείς τη ροή της συζήτησης;

Το κάνεις γιατί ρίχνεις τη μπάλα στην εξέδρα.

Και δεν καταλαβαίνεις τί σημαίνει ότι ο καπνός του τσιγάρου είναι απόβλητο;

Δε με νοιάζει αν έχεις δύναμη για να το καταλάβεις

ή απλώς προσποιείσαι.

Τα threads στα forum αγαπητέ είναι για να συζητούν τα μέλη πάνω σε ένα θέμα και όχι για να λύνουν τις διαφορές τους 2 συγκεκριμένα μέλη με μια διένεξη που δεν αφορά τους υπόλοιπους.

Σου ανέφερα και πριν, για τέτοιες περιπτώσεις, υπάρχουν τα pm.

Λίγη ευγένεια (για τους υπολοίπους που διαβάζουν) και λιγότερος εγωισμός δεν βλάπτει.

Τελευταίο μήνυμα από εμένα εδώ μέσα.

• Like 1
Δημοσ.

Τα threads στα forum αγαπητέ είναι για να συζητούν τα μέλη πάνω σε ένα θέμα και όχι για να λύνουν τις διαφορές τους 2 συγκεκριμένα μέλη με μια διένεξη που δεν αφορά τους υπόλοιπους.

Σου ανέφερα και πριν, για τέτοιες περιπτώσεις, υπάρχουν τα pm.

Λίγη ευγένεια και λιγότερος εγωισμός (για τους υπολοίπους που διαβάζουν) δεν βλάπτει.

Τελευταίο μήνυμα από εμένα εδώ μέσα.

Σου επιστρέφονται οι χαρακτηρισμοί.

Όποτε αλλάξεις γνώμη και μπορέσεις να προσαρμοστείς στους όρους των forum και των συζητήσεων, εδώ είμαστε.

Με περισσότερα επιχειρήματα και χωρίς μπάχαλο.

Δημοσ.

Σου επιστρέφονται οι χαρακτηρισμοί.

Όποτε αλλάξεις γνώμη και μπορέσεις να προσαρμοστείς στους όρους των forum και των συζητήσεων, εδώ είμαστε.

Με περισσότερα επιχειρήματα και χωρίς μπάχαλο.

:rolleyes:

5.  Να παραμένουν εντός της θεματολογίας της ιστοσελίδας, των ενοτήτων και των επί μέρους θεμάτων, να μην δημοσιεύουν αμιγώς πολιτικά μηνύματα ούτε να συμμετέχουν σε αμιγώς πολιτικές ή κομματικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις.

http://www.insomnia.gr/forum-9/announcement-13-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82/

Δημοσ.

Απουσιαζει το κρατος.

Πιστεύω πως είναι φανερό από αυτά που έχουν γραφτεί μέχρι τώρα ότι δεν είναι το κράτος που απουσιάζει, αλλά ο στοιχειώδης σεβασμός.

Προσωπικά καπνίζω σπάνια, αλλά όταν καπνίζω αν μου πει κάποιος ότι ενοχλώ απλά φεύγω ή το σβήνω γιατί δε μου κοστίζει τίποτα να σεβαστώ τη δυσφορία του άλλου. Αντίθετα μερικοί εδώ μέσα απ ότι καταλαβαίνω άμα πχ πει η κοπέλα ότι νιώθει παραμελημένη μπορεί και να βγάλουν το τεφτέρι με το πόσο χρόνο πέρασαν μαζί για να της αποδείξουν ότι έχει άδικο.

Ad-hominem

Δε με ενδιαφέρει να πάρω θέση αλλά η αλήθεια είναι πως έγραψες ad hominem δύο φορές και δεν ήταν καμιά. Ψάξτο λίγο.

• Like 1
Δημοσ.

προσωπικά δεν θα με πείραζε να καταργήσουμε αυτά που είπες, άλα πέρα από την πλάκα, οι καπνιστές είναι εξαρτημένοι και είναι αντικειμενικά πολύ δύσκολο να το κόψουν μονοί τους, εάν σταματήσει η πώληση τσιγάρων, δεν θα μπορούν να βρουν τσιγάρο να καπνίσουν οπότε τέλος σε όλα τα κακά που φερνή το τσιγάρο για τους ίδιους.

Φοβερή ιδέα. Όοχι δεν ανθήσει το παρεμπόριο. Θα το κόψουν όλοι μαχαίρι επειδή έτσι. Ρεσιτάλ..

Δες τι ποσά παίζονται και πάρε μια ιδέα από το τι Σικάγο έχει να γίνει.

http://www.kathimerini.gr/884292/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/h-yperforologhsh-tsigarwn-sterei-apo-to-kratos-ethsia-esoda-800-ekat

Δημοσ.

Αν διαβασες στην αρχή θα έβλεπες τι κάνω εγώ στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Αλλά να διαβάζω για θερμοκοιτιδες και ότι ο καπνός από το τσιγάρο που κάνω ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ταξιδεύει 150 μέτρα και πάει στο σπίτι του άλλου και τον ενοχλεί....τι να πω...

Εντάξει είπαμε μαλακια είναι και κάποτε θα το πληρώσουμε..αλλά μην πάμε και στο άλλο άκρο...δε λεει

Ναι 150μέτρα απέχει η διπλανή πολυκατοικία και το διαμέρισμα του αποκάτω από εμένα....  Ή είσαι εκτός τόπου και χρόνου ή μένεις σε κανένα απομονωμένο χωριό με 10-20 σπίτια.

Μα αυτό λέω,άμα βγαίνω στο μπαλκόνι μου και καπνίζω και ενοχλεί τον άλλο από τον πάνω όροφο δεν νομιζω ότι πρέπει να κάνω κάτι για αυτό .Ίσως άμα καμμιά φορά μου το πει ο άλλος ευγενικά μπορεί και να κάνω πίσω αλλά όχι επειδή είμαι υποχρεωμένος . Ούτε θα κλειδαμπαρωθω στο σπίτι μου.

Με την ίδια λογικη και εμένα με ενοχλεί η τζακιλα αλλά δεν λέω στους άλλους να κάτσουν να κρυώνουν.

Και παρεπιπτόντως δεν παραβιάζω κανένα ζωτικό χώρο των άλλων όταν καπνίζω σε κοινόχρηστους χώρους όπως η παιδική χαρά αλλά είπαμε είναι θέμα συνείδησης και συμφωνώ 1000% σε αυτό.

Αλλά και πάλι είναι θέμα παιδείας και ανθρωπιάς και όχι επειδή αισθάνομαι ότι κάνω κάτι παράνομο.

Από που και ως που συγκρίνουμε μια κακή συνήθεια όπως το κάπνισμα με το τζάκι που το ανάβει ο άλλος για να μην ψοφήσει από το κρύο; Να δούμε τι άλλη δικαιολογία καπνιστών θα ακούσουμε εδώ. Το μόνο που δέχομαι για το τζάκι είναι αν το ανάβει ο άλλος ως δεύτερη πηγή θέρμανσης ενώ έχει ήδη καλοριφέρ ή κλιματιστικό εκεί κακώς το ανάβει μόνο και μόνο για εφέ. Το κάπνισμα στο μπαλκόνι κάντο στο χωριό σου. Σε πολυκατοικίες και σε πυκνοδομημένες περιοχές κακώς συμβαίνει, και ναι θα κλειδαμπαρωθείς στο διαμέρισμά σου να αναπνέεις τον καπνό, δεν είναι υποχρεωμένος ο από πάνω να εισπνέει τον καπνό σου.

Η πώληση τσιγάρων πρέπει να απαγορευτεί και οποίος συνεχίζει να πουλάει η να διακινεί τσιγάρα να διώκετε ποινικά.

Αυτό δεν είναι καλή πρακτική καθώς θα οδηγήσει σε παρεμπόριο και καταστάσεις τύπου ποταπαγόρευσης όπως έγινε στις ΗΠΑ. Το καλύτερο είναι η αύξηση των τιμών στα τσιγάρα και τον καπνό, να φτάσει σε τόσο υψηλά σημεία η τιμή και να τσούζει όποιον θέλει να πάρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...