Dinos_12345 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 1) Και εσένα τι σε νοιάζει που την πέφτει στις φοιτήτριες... είναι απολύτως λογικό! η καλύτερη ηλικία, φρέσκο πράμα και να μην πιάσει λίγο... όσο για το θέμα σου, από αυτά που λες φαίνεσαι αρκετά αντιδραστικός. Όπως σου είπα κοίτα να χαλαρώσεις και να πας με τα νερά του κάθε καθηγητή. Και μλκας να είναι ο συγκεκριμένος που λες (που μάλλον είναι), δεν είσαι εσύ ο έξυπνος της υπόθεσης. Μικρε σου είπα :P άσε τους τσαμπουκάδες και μην το παίζεις έξυπνος στον καθηγητή σου. Και εγώ αν ήμουν καθηγητής το ίδιο θα έκανα... 2) αν μου την έβγαινε κάποιος θα φρόντιζα να πάρει πτυχίο μετά από 7 χρόνια. 1)Να μαζέψουμε τα πολύμπριζα μη δει τρύπα ο παππούς και πάθουμε κανένα κακό. 2)Πάλι καλά που δεν με καίει το πτυχίο και που σαν προγραμματιστής δεν το χρειάζομαι και πολύ.
warlock9_0 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 και θα έπεφτες σε κανένα περίεργο και θα φροντιζε αυτός να ξαναπερπατήσεις μετά από 7 χρόνια 2
SakislolGR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Εσύ πρόσεχε μην ξαναφάς μπαν. Κρίμα είναι - δεν έχεις κλείσει μήνα ακόμα με αυτόν το λογαριασμό και το παίζεις ακόμα προβοκάτορας στο μπλα μπλα, σε θέματα στρατού, Apple, Web / Προγραμματισμού. που σαι συ ρε! καιρο εχω να σε δω... δεν ταιριάζουμε εμεις ρε εμενα δεν με νοιαζει να εχω ενα acc με 10κ Posts Και 2000 λικες. 1)Να μαζέψουμε τα πολύμπριζα μη δει τρύπα ο παππούς και πάθουμε κανένα κακό. 2)Πάλι καλά που δεν με καίει το πτυχίο και που σαν προγραμματιστής δεν το χρειάζομαι και πολύ. καλά αν έχεις καυες πάνε του κόντρα. Απλά αυτό έξω στη ζωή σου δεν θα το κάνεις. Νταξ αφου εχεις 3 εξαμηνα εχεις αομα...
jennyV Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Άνθρωποι σαν τον καθηγητή σου θα υπάρχουν πάντα και παντού και αν έχουν εξουσία θα την καταχρώνται. Μπορεί να είναι αυθεντίες στο αντικείμενό τους και να το κάνουν απο μια αίσθηση ανωτερότητας, μπορεί και να είναι εντελώς άσχετοι και να θέλουν με αυτον τον τρόπο να κρύψουν την ανεπάρκειά τους. Μπορεί απλά να είναι σκ@τ@νθρωποι που απολαμβανουν να βλέπουν τους άλλους να παιδεύονται.Μπορεί επίσης -μικρές οι πιθανότητες, αλλά υπάρχουν- να είναι δικαιολογημένα αυστηροί, για λόγους που μπορεί να μην καταλαβαίνεις. Το θέμα είναι να μπορείς να τους διαχειριστείς χωρίς δουλικότητα μεν, με ψυχραιμία και προς το συμφέρον σου δε. Το να "του την πεις" δε θα σε βοηθήσει, αντιθέτως θα δυσχεραίνει τη θέση σου. Εχω συναντήσει παρόμοιες περιπτώσεις και στις δύο σχολές μου κι αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω όλη μου τη διπλωματία για να μην εκραγω. Η πιο σουρεαλ και τραγελαφική ήταν μια καθηγητρία που σαν ακαδημαικος κι ερευνήτρια ήταν απο τις καλύτερες στο χώρο, αλλά σιχαινόταν τη δουλειά της ως καθηγητρια, είχε μηδαμινή μεταδοτικότητα και μισούσε την επαφή με τους (κατα τη γνώμη της εξ ορισμου) ηλίθιους φοιτητές. Περνούσε μόνο το 10% που ήταν υποχρεωμένη, κατα δήλωση της "οι όμορφες φοιτητριες κοβονται εξ αρχής" -υπήρχε η φήμη ότι ο πρώην αντρας της την είχε απατήσει με φοιτήτρια- μεχρι και πειθαρχικό είχε περάσει επειδή τα γραπτά των εξετεάσεων είχαν βρεθεί σε σκουπιδοτενεκέ. Δεν μπορούσε κανείς να κάνει τίποτα. Οπότε δεν την πλησίαζες για ΚΑΝΕΝΑ λόγο, έδινες το μάθημα σε κάθε εξεταστική -μέσος όρος 5 φορές-με τις σημειώσεις που η ίδια μοιραζε κι ήλπιζες να σε περάσει. Ήτνα άδικο και εξοργιστικό, αλλά έπρεπε να πας με τα νερά της. Ευτυχως ανα δυο χρόνια κάτι πάθαινε - μαλλον από τις πολλές κατάρες- και κάποιος την αντικαθιστούσε, με αποτέλεσμα να περνάνε τότε μαζικά οι φοιτητές. Τουλάχιστον δε σε παίδευε αν ήταν τελευταίο μάθημα.
GReaperEx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Διάβασα κάτι σ' αυτό το νήμα για το ότι καθηγητής κόβει φοιτητές επειδή δε πηγαίνουν στη θεωρία και ένα ξεφτέρι απάντησε ότι καλά τους κάνει... Πριν από μερικά χρόνια σπούδαζα προγραμματισμό και ήταν εξεταστική περίοδος. Έπρεπε να πάω να γράψω για θεωρία "Προγραμματισμός C++". Δεν είχα πάει ούτε μία φορά στο μάθημα και ποτέ μου δεν έκατσα να διαβάσω. Πέρασα με 9 (θα μπορούσα να το κάνω 10, αλλά κώδικας σε χαρτί και τέτοια κουλά). Με πιάνει μια επόμενη μέρα ο καθηγητής και τι μου λέει? "Το γραπτό σου ήταν η όαση μέσα στην έρημο"... Οι καθηγητές που κόβουν κόσμο μόνο και μόνο επειδή δε πάνε στη θεωρία αξίζουν να πάθουν καρκίνο των όρχεων (ή της μήτρας, ανάλογα...)
panther_512 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Εμείς είχαμε καθηγητή που δεν περνούσε κανέναν αν δεν είχε παρακολουθήσει τουλάχιστον δύο φορές το μάθημά του. Στοίβαζε τους κομμένους φοιτητές επί 3-4 εξεταστικές, και μετά έκανε εκκαθάριση, περνόντας τους περισσότερους με την βάση. Αν ήσουν τυχερός και είχες δηλώσει το μάθημα καλώς. Αλλιώς ξανά από την αρχή μέχρι την επόμενη εκκαθάριση. Αυτά τα πράγματα περισσότερο για καψόνια φάνταζαν παρά κάτι άλλο. Άδικα τσεκουρεμένοι βαθμοί, ανεξήγητα κομμένα γραπτά, αποτελέσματα εξεταστικών που πιό πολύ έμοιαζαν ότι οι καθηγητές έπαιζαν λόττο τις βαθμολογίες, και πόσα άλλα. Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε, αλλά όποτε σκέφτομαι τη σχολή πικραίνομαι, γιατί αξίζουμε όλοι μας ποιοτική εκπαίδευση, και όχι να πηγαίνουμε από τον έναν κομπλεξικό καθηγητή στον άλλο. Πραγματικά θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά να σπουδάσει το παιδί μου σε ελληνική σχολή. 3
Ablaoublas_542 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Τζαμπα κλαμα επειδη δεν πηρες 10? Αυτο δεν ειναι φυσιολογικη αντιδραση, στη μεση εξεταστικης καθεσαι τρως χρονο να κλεγεσαι σε σεντονια στο μπλα μπλα. Κοιταξε το καλυτερα. Ολοι σε χαρτι γραφουμε, καποιοι περνουν 10 και στο χαρτι, οποτε αδυνατο δεν ειναι. Λογω υποδομων ηλεκτρονικη εξεταση δεν παιζει στο 90% των σχολων κακ επειδη εχω δωσει και ηλεκτρονικα trust me εχει τις δικες του δυσκολιες. Καλα οσοι θυμαστε σκηνικα με καθηγητες πριν καμια 10ετια τοσο εντονα που νιωθετε και σεις την αναγκη να κραξετε, πραγματικα σας στιγματισαν οι εν λογω καθηγητες...
Lanike71 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Νομίζω ότι ο Πάνθηρας τα έχει πει όλα, δεν έχω να συμπληρώσω κάτι. Δεν πας κόντρα σε κάποιον με εξουσία, που μπορεί να σε χαντακώσει χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Έχω ακούσει πάμπολλες ιστορίες με καθηγητές. Οι περισσότερες πιστεύω είναι παρατραβηγμένες από τους φοιτητές, αλλά θεωρώ ότι σε αυτή τη ζωή πρέπει να είσαι πονηρός αρκετά για να αντιληφθείς ότι ο καθηγητής δε θα πέσει στο επίπεδό σου και θα σου απαντήσει λεκτικά ή θα παίξει μπουνιές μαζί σου αν του χωθείς. Απλά περιμένει τη σειρά του στις εξετάσεις... Ntinos, ο άνθρωπος ήθελε ο κώδικας του χαρτιού να τρέχει ; Εδώ μπορούσες να ξεχάσεις ένα " ; " και να μην τρέχει. Αν πάντως το δύσκολο ήταν το πώς γίνεται ένα gui, ρίχνεις μία κλάση με extends JFrame , κανά 2 jbuttons και jtextfields και ένα setVisible στη main και καθάρισες. Και το παραπάνω απαιτεί να απεξαρτηθείς από Netbeans κλπ που φτιάχνουν έτοιμο κώδικα. Θα μου πεις αν είσαι νέος στη σχολή και στον προγραμματισμό, πας την πεπατημένη και όχι τη σωστή λύση.
GReaperEx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 @Ablaoublas_542 Ποιος παραπονέθηκε? Εγώ είπα ότι είπα επειδή τόνισα ότι δεν είχα πάει ποτέ στη θεωρία κι όμως έγραψα αρκετά καλά, κι ο καθηγητής το αναγνώρισε. Δεν είπα ότι άξιζα 10, δεν είμαι τόσο κομπλεξικός, όλο και κάτι λαθάκια θα είχα κάνει. Οι καθηγητές δε θα έπρεπε να νοιάζονται αν πηγαίνεις ή όχι στη θεωρία τους, επειδή αυτό δε σημαίνει απολύτως τίποτα.
GothicCrusader Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Θα κάνω πάλι το δικηγόρου του διαβόλου μιας και είμαι από την άλλη μεριά του ταμπλώ. Στο πρώτο χρόνο που δίδασκα έλεγα θα "αλλάξω τα πράγματα, θα πρωτοτυπίσω" κλπ κλπ κπλ. Ε και όταν τους εξέταζα C++ τους έβαζα στον υπολογιστή και με ανοιχτά βιβλία και με ανοιχτό ίντερνετ (για το cpp reference). Και μάλιστα ΔΕΝ τους απαιτούσα ο κώδικας να κάνει compile. Δυστυχώς δεν είναι μόνο το επίπεδο των καθηγητών χαμηλό αλλά και των φοιτητών όπου ένα πολύ μεγάλο μέρος το μόνο που σκέφτεται είναι πώς να περάσει ένα μάθημα με σχεδόν αυτοσκοπό να μην αφιερώσει χρόνο και να μην κουραστεί καθόλου. Επί της ουσίας, η εξέταση στον υπολογιστή έχει δύο βασικότατα προβλήματα: 1) είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να κάνεις επιτήρηση σοβαρή, οι αντιγραφές στον υπολογιστή ήταν πολύ περισσότερες. Αν έχουν ίντερνετ ανταλλάσουν κώδικα. Αν έχουν δίκτυο ανταλλάσουν κώδικα. Αν έχουν φλασάκι ανταλλάσουν κώδικα. Πρέπει να νταντεύεις κυριολεκτικά τους πάντες. Έχεις προβλήματα επίσης το πώς θα παραδώσουν. Σπανιότερα έχεις προβλήματα ακόμα και τεχνικά (κάποιος υπολογιστής δεν δουλεύει κολλάει κλπ). Δεν είναι καν στο χέρι σου οι υπολογιστές να είναι σε καλή κατάσταση (γιατί είναι κοινόχρηστοι πολλές φορές με άλλα μαθήματα). 2) πολλοί καλοί φοιτητές, ενώ ήταν δυνατοί, έχαναν χρόνο στο debugging ενώ εγώ ρητά τους έλεγα: ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ στο debugging. Υλοποιήστε την κεντρική ιδέα και μόνο. Με αποτέλεσμα στον υπολογιστή να παίρνουν χαμηλότερο βαθμό. Πάνε στο 1ο θέμα, σκάει bug, τρώνε 1 ώρα να βρούνε το bug και μου δίνουν τα μισά. Στο χαρτί δεν κάνεις debugging, γράφεις κάτι τέλος. Δυστυχώς ο κώδικας δεν μπορεί να εξεταστεί σε υπολογιστή ρεαλιστικά σε μεγάλες τάξεις όσο και αν νομίζετε το αντίθετο. Και ειδικότερα με υπολογιστές που είναι σε δημόσιο εργαστήριο όπου η συντήρηση είναι από ανύπαρκη ώς κακάσχημη Ntinos, ο άνθρωπος ήθελε ο κώδικας του χαρτιού να τρέχει ; Εδώ μπορούσες να ξεχάσεις ένα " ; " και να μην τρέχει. Αν πάντως το δύσκολο ήταν το πώς γίνεται ένα gui, ρίχνεις μία κλάση με extends JFrame , κανά 2 jbuttons και jtextfields και ένα setVisible στη main και καθάρισες. Και το παραπάνω απαιτεί να απεξαρτηθείς από Netbeans κλπ που φτιάχνουν έτοιμο κώδικα. Θα μου πεις αν είσαι νέος στη σχολή και στον προγραμματισμό, πας την πεπατημένη και όχι τη σωστή λύση. Χωρίς να ξέρω τον συγκεκριμένο καθηγητή το θεωρώ εντελώς απίθανο. Γνωρίζω πολλούς καθηγητές και δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν που π.χ. να κοιτάει όντως το ; ή τα include. Ωστόσο μπορεί να γαβγίζουν δηλαδή να λένε (οι καθηγητές) ότι εγώ θέλω μέχρι και το ; ή το include. Χωρίς όμως τελικά να τα λαμβάνουν υπόψη.
skiabox Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Κάπου είχα διαβάσει ότι έχουμε τους περισσότερους καθηγητές πανεπιστημίου στον πλανήτη. Φτάνουν τις 17000 νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα