Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Όποιος έχει τρέξει στη ζωή του πάνω από 10Κ και μάτωσαν οι θηλές του από λάθος μπλουζάκι (και δεν έβαλε tape) ή συγκάηκε στα μπούτια του (δεν έβαλε βαζελίνη κλπ) καταλαβαίνει τη διαφορά.

Με το τρέξιμο δημιουργείται τριβή σε διάφορα σημεία του σώματος,για αυτό τα running είναι compression ρούχα.

Καλά δεν είναι για αυτό compression. Το compression ρούχο βοήθεια στην καλύτερη κυκλοφορια του αίματος και στο λιγότερο κοπανημα "μικρότερη κίνηση" των μυών συνεπώς λιγότερη κούραση.

Υγ δεν σημαίνει ότι αν τα βάλεις δεν θα κουραστείς αλλά θα καθυστερήσει λίγο να εμφανιστεί η κόπωση

Δημοσ.

Δεν έχω και την καλύτερη εμπειρία με τα κολλητά μπλουζάκια για τρέξιμο, προκαλούν πολύ ιδρώτα.

Εγώ χρησιμοποιώ το παρακάτω under armour

http://www.prodirectsoccer.com/products/Under-Armour-Raid-SS-Tee-Mens-Clothing-Red-Red-Steel-100726.aspx

και ένα παρόμοιο με το παρακάτω adidas

http://www.adi-stores.com/adidas-climacool-t-shirt-adistore525525.html

Τα πιο πάνω είναι περισσότερο για all around ή ποδοσφαιρικά.

Δημοσ.

οντως, ειμαι παθων... πολλακις με ματωμενες θηλές λογω τρεξιματος...

παρομοια τα υλικα του ρουχου νομιζω, ειτε για τρεξιμο ειτε για βαρυ...

γνωμη μου μην μενετε σε μαρκες... παρτε οτι φθηνοτερο σε αντιαμενιμο dry fit, whatever...

εχω φωσφοριζε μπλουζα αντιανεμικη απο pull and bear που την πηρα στις εκπτωσεις (δυστυχως μονο μια :( )  με τιμη 1.99....

μην πετατε τα λεφτα σας ασκοπα σε μαρκετινγκ και μαρκες..

Δημοσ.

Δεν έχω και την καλύτερη εμπειρία με τα κολλητά μπλουζάκια για τρέξιμο, προκαλούν πολύ ιδρώτα.

Εγώ χρησιμοποιώ το παρακάτω under armour

http://www.prodirectsoccer.com/products/Under-Armour-Raid-SS-Tee-Mens-Clothing-Red-Red-Steel-100726.aspx

και ένα παρόμοιο με το παρακάτω adidas

http://www.adi-stores.com/adidas-climacool-t-shirt-adistore525525.html

Τα πιο πάνω είναι περισσότερο για all around ή ποδοσφαιρικά.

Κολητα ειναι αυτα ρε συ αν τα βαλω εγω θα μου ειναι τσιτα.

Δημοσ.

Το λέω επειδή αναφέρθηκαν τα compression που είναι τελείως τσίτα.

Για τα υπόλοιπα, εννοείται πως τα απλά βαμβακερά tshirt αποκλείονται για τρέξιμο.

Σε περίοδο εκπτώσεων ή σε outlet βρίσκεις εύκολα αυτά που ανέφερα πιο πάνω με 20-25 ευρώ και σου μένουν για πολλά χρόνια.

Υπάρχουν κατά καιρούς και διάφορες προσφορές σε παρόμοια μη επώνυμα ανάλογα με το μπάτζετ του καθενός.

Δημοσ.

Καλά δεν είναι για αυτό compression. Το compression ρούχο βοήθεια στην καλύτερη κυκλοφορια του αίματος και στο λιγότερο κοπανημα "μικρότερη κίνηση" των μυών συνεπώς λιγότερη κούραση.

Υγ δεν σημαίνει ότι αν τα βάλεις δεν θα κουραστείς αλλά θα καθυστερήσει λίγο να εμφανιστεί η κόπωση

Δεν ήθελα να γράψω όλα τα χαρακτηριστικά του compression αλλά μιας και το ξεκίνησες,μερικά χαρακτηριστικά των compressport.

8kawbhZ7R12kv_RZhCK3-Q.pngav3Y443RQy6ReIv2AUpmJg.png

Δημοσ.

Όποιος έχει τρέξει στη ζωή του πάνω από 10Κ και μάτωσαν οι θηλές του από λάθος μπλουζάκι (και δεν έβαλε tape)  ή συγκάηκε στα μπούτια του (δεν έβαλε βαζελίνη κλπ) καταλαβαίνει τη διαφορά.

Με το τρέξιμο δημιουργείται τριβή σε διάφορα σημεία του σώματος,για αυτό τα running είναι compression ρούχα.

Και σε εμενα συμβαινει αυτο με τις θηλες καποιες φορες, αλλα ολα τα μπλουζακια που φοραω ειναι τυπου dryfit ή αντιστοιχες τεχνολογιες που εχει η adidas και η under armor.

Να φανταστω δεν υπαρχουν compression που να ειναι και dryfit ταυτοχρονα, εκτος αν ειναι πανακριβα. Αν και τα compression περισσοτερο πιστευω ειναι για το αναεροβιο κομματι, λενε οτι σου δινει καλυτερες αποδοσεις. Συν οτι αμα εχεις και τελειο σωμα θα φαινεται και πολυ καλα επανω σου.

Εδω εχω ενα under armor fit, αλλα πλεον που εχω καποια επιπλεον κιλα ντρεπομαι να το φορεσω, δε καθεται καλα επανω μου. Φανταζομαι ποσο στενα ειναι τα compression. Για αυτο και λεγονται βεβαια base layer, ειναι ενα με το σωμα σου.Τωρα αυτο δε ξερω ποσο καλο ειναι το τρεξιμο βεβαια και τι γινεται με τον ιδρωτα..

Και καποια αποψη για τα 2 σε 1 σορτσακια για τρεξιμο, οπως αυτο; Βολευουν καθως για να φορεσεις compression σορτσακι θελει πολλα κιλα @@.. Προσφατα πηρα μια fit μακρυα φορμα και νιωθω περιεργα καποιες φορες. :P

Δημοσ.

Παντα το ειχα απορια γιατι βλεπω αντρες να τρεχουν με κολαν. Οικτρο θεαμα. Τουλαχιστον μου λυθηκε η απορια.

Αυτα τα μπλουζακια dry fit δεν εχω καταλαβει ακομα τι κανουν. Οποτε εχω βαλει σε 5επι5 πχ βρωμανε οικτρα, ιδρωνεις πολυ, σε ζεσταινουν και ειναι λιγο αηδιαστικα πανω σου. Η βαμβακερη τι θεμα εχει?

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιούν μερικά Nike dry fit ..

Προσωπικά τα βρίσκω παρά πολύ δροσερά και άνετα .. προπόνηση κάνω βάρη διαφορετική ομάδα κάθε μέρα εκτός Κυριακή και κάθε μέρα τρέχω 9-11 χιλιόμετρα ..

με κανονικό μπλουζάκι οι θηλές ήταν πραγματικά βάσανο

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όποιος έχει τρέξει στη ζωή του πάνω από 10Κ και μάτωσαν οι θηλές του από λάθος μπλουζάκι (και δεν έβαλε tape) ή συγκάηκε στα μπούτια του (δεν έβαλε βαζελίνη κλπ) καταλαβαίνει τη διαφορά.

Ναι όταν τρέχαμε στα βατράχια πλήρη εξάρτηση έπρεπε να πούμε να βάλουμε και τειπ στα βυζάκια μας ?

Δημοσ.

Εντάξει ρε αυ φίλε και εγώ καταδρομέας αλεξιπτωτιστής ήμουν..

Τώρα μιλάμε για κανονικές συνθήκες..

Δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να θέλει για παράδειγμα στο γυμναστήριο να έχει τσουξιματα σκισμένες θηλές κλπ..

Με καλή διάθεση πάντα..

P.s στην πορεία βολή των 50 χιλιομέτρων υπήρχαν και φαντάροι και στελεχοι που είχαν πάρει τα μέτρα τους για τέτοια φαινόμενα..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...