vairass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 ΠΟΤE. Εγώ και η αδερφή μου δεν έχουμε φάει ούτε ξυλιά, και μια χαρά μεγαλώσαμε και οι δύο. Και οι κολλητές μου το ίδιο, και ο κολλητός μου και τα ξαδέρφια μου κτλ. Ούτε οι γονείς μου και είναι και γεννημένοι στα 60s. Οπότε αυτά τα παραμυθάκια ότι όλα τα παιδάκια έχουν φάει ξυλιές, ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, αλλού. Σίγουρα δεν θα τον έδερνα. Είπαμε παίζει ρόλο πόσα άτομα μεγαλώνουν τα παιδιά, αν είναι μόνο γονείς μια χαρά ήρεμα είναι... Παίζει ρόλο όμως και το παιδι, έχει αγοράκια πολύ νευρικά. Κι εγώ είχα ρομαντικά όνειρα να μιλάει με τα παιδάκια που την πειράζουν και να λύνεται το πρόβλημα πολιτισμένα. Δεν άντεξα όμως να γίνεται το παιδάκι μου σάκος του μποξ για το κάθε μαλακισμένο κωλόπαιδο και πλέον συμβουλεύω να κάνει ο,τι της κάνουν. Το σκατόπαιδο δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσει "ναι, ξέρεις, μην με χτυπάς γιατί πονάει και δεν είναι ωραίο" και να πει "δίκιο έχεις, δεν θα το ξανακάνω, έλα να δώσουμε τα χέρια". Πρέπει να μάθουν να υπερασπίζονται τον εαυτό τους τα παιδιά. Δεν είναι όλος ο κόσμος καλός ούτε έχει δασκάλες και γονείς να παρεμβαίνουν. Για όλα αυτά φταίει το βρώμικο κράτος.. Αν το κράτος έδινε στην μάνα τα απαραίτητα όπλα και δεν την έβαζε να δουλεύει 10 ώρες την ημέρα θα είχαμε άλλη Ελλάδα, πάρτε παράδειγμα τα παλιά χρόνια, δούλευε μόνο ο άντρας και έφταναν τα χρήματα γιστι όμως; Γιστι το κράτος βοηθούσε... Έδινε δάνεια με μηδενικό επιτόκιο και έπαιρναν όλοι σπίτια, έδινε καλούς μισθούς κλπ κλπ. Τώρα τι δίνει ρε; τίποτα.. Τα έχει πάρει όλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Στα παλαιότερα χρόνια η γυναίκα δεν δούλευε όχι επειδή το κράτος την βοηθούσε, αλλά επειδή δεν της επιτρεπόταν.
vairass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Στα παλαιότερα χρόνια η γυναίκα δεν δούλευε όχι επειδή το κράτος την βοηθούσε, αλλά επειδή δεν της επιτρεπόταν. Νταξει πιο καλά έτσι να ήταν και τώρα.
vairass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Προφανώς και όχι. Εννοώ να μην δουλεύετε βρε όχι να απαγορευτει εντελώς.. Να μην έβαζαν φουλ φόρους και τρέχουμε κλπ κλπ.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Εκτός από την περίπτωση που είναι ανάγκη να δουλέψεις, σε όλες τις άλλες θα πρέπει η ίδια η γυναίκα να αποφασίζει αν θέλει να δουλέψει ή όχι. Δεν πέφτει λόγος σε κανέναν άλλον.
vairass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Εκτός από την περίπτωση που είναι ανάγκη να δουλέψεις, σε όλες τις άλλες θα πρέπει η ίδια η γυναίκα να αποφασίζει αν θέλει να δουλέψει ή όχι. Δεν πέφτει λόγος σε κανέναν άλλον. Εννοείται.. Τώρα μιλάω για την περίπτωση που δεν φτάνουν τα λεφτά Μακαρι να έφταναν και να ήθελε να δουλέψει.
4saken Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δυστυχως πρεπει να μεγαλωνουμε τα παιδια μας με βαση αυτα που εχουν να αντιμετωπισουν στην κοινωνια που ζουν και οχι σε μια ιδεατη κοινωνια.Οταν ερθει η ωρα να αντιμετωπισω καταστασεις βιας με αλλα παιδια δεν ξερω πως θα το αντιμετωπισω.ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα μου αρεσε το παιδι μου να σηκωνει χερι πρωτο και θα φροντιζα να το κοψει.Αν το χτυπησουν πιθανοτατα θα του πω να μην ανταποδωσει και να φυγει, αλλα μετα απο καποιο σημειο δεν μπορει να γινει ο σακος του μποξ... 3
vairass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δυστυχως πρεπει να μεγαλωνουμε τα παιδια μας με βαση αυτα που εχουν να αντιμετωπισουν στην κοινωνια που ζουν και οχι σε μια ιδεατη κοινωνια.Οταν ερθει η ωρα να αντιμετωπισω καταστασεις βιας με αλλα παιδια δεν ξερω πως θα το αντιμετωπισω.ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα μου αρεσε το παιδι μου να σηκωνει χερι πρωτο και θα φροντιζα να το κοψει.Αν το χτυπησουν πιθανοτατα θα του πω να μην ανταποδωσει και να φυγει, αλλα μετα απο καποιο σημειο δεν μπορει να γινει ο σακος του μποξ... Ρέ εδώ μιλάμε στους παιδότοπους τον χτυπάνε 2-3 μεγαλύτεροι.. Γίνεται χαμός. Σιγά μην τον αφήσω να τις τρώει.
NickTG Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Συμφωνο μαζι σου .Και αν την μοναδικη φορα που βγηκες απο τα ρουχα και του έριξες μια στον κώλο του, σε απειλουσε κάποιος τυχαιος με καταγελεια τι θα εκανες.Δεν υπαρχει παιδι που δεν εχει φαει ξυλια στον κώλο...........ουτε θα υπαρξει ποτε.ΔΕΝ ειπαμε να το σκοτώνεις στο ξυλο..... Σε εσένα έριξες καμία που δεν μπορείς να κρατήσεις ένα παιδί 6 χρονών και σου έφυγε από το χέρι?
4saken Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Σε εσένα έριξες καμία που δεν μπορείς να κρατήσεις ένα παιδί 6 χρονών και σου έφυγε από το χέρι? Και 6 χρονων ειναι ηδη πολυ μεγαλο για να ξερει οτι δεν πεταγομαστε στον δρομο.
sphinxgr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Γνωρίζω προσωπικά περιπτώσεις παιδιών που έτρωγαν συνέχεια ξύλο (από τον πατέρα τους) και σε μια περίπτωση η κοπέλα είναι πλέον για πάντα σε καροτσάκι λόγω τραυματισμού από τον πατέρα της. Φυσικά τη χρόνια κακοποίηση τη γνώριζαν οι πάντες σε όλες τις περιπτώσεις - στην Αθήνα, όχι σε κάποιο χωριο. Τα παιδιά όμως πλέον έχουν χρόνια προβλήματα. Η άποψη μου πλέον? Ζυγίζεις σωστά το στόχο, προσαρμοζεσαι ανάλογα και του δίνεις κάτι να θυμάται. Το παιδί πρέπει να μάθει, πως δεν είναι ο πατέρας του αυτός που δεν παθαίνει τίποτα. Υπάρχει τιμωρία ακόμα και για αυτόν. Το ίδιο ισχύει και στις περιπτώσεις κακοποίησης ενηλίκων. Συνοπτικά και απλά τα παραπάνω. Στην πραγματική κοινωνία, στο δρόμο και όχι σε ένα ιδανικό περιβάλλον, υπάρχουν άνθρωποι με αρχές και δεν έχουν πρόβλημα να "βοηθήσουν" με τα παραπάνω.
vairass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Γνωρίζω προσωπικά περιπτώσεις παιδιών που έτρωγαν συνέχεια ξύλο (από τον πατέρα τους) και σε μια περίπτωση η κοπέλα είναι πλέον για πάντα σε καροτσάκι λόγω τραυματισμού από τον πατέρα της. Φυσικά τη χρόνια κακοποίηση την γνώριζαν οι πάντες σε όλες τις περιπτώσεις. Τα αδύναμα παιδιά όμως πλέον έχουν χρόνια προβλήματα. Η άποψη μου πλέον? Ζυγίζεις σωστά το στόχο, προσαρμοζεσαι ανάλογα και του δίνεις κάτι να θυμάται. Το ίδιο ισχύει και στις περιπτώσεις κακοποίησης ενηλίκων. Συνοπτικά και απλά τα παραπάνω. Στην πραγματική κοινωνία, στο δρόμο και όχι σε ένα ιδανικό περιβάλλον, υπάρχουν άνθρωποι με αρχές και δεν έχουν πρόβλημα να "βοηθήσουν" με τα παραπάνω. Όλοι το πάτε στο άλλο άκρο μάγκες.. Δνε μιλάμε για σακάτεμα παιδιού έλεος.. Ποιος το κάνει αυτό;;;;;;;;;;
sphinxgr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Όλοι το πάτε στο άλλο άκρο μάγκες.. Δνε μιλάμε για σακάτεμα παιδιού έλεος.. Ποιος το κάνει αυτό;;;;;;;;;; Στο δικό μου κόσμο πολλοί. Το ξεκαθαρίζω,δεν μιλάω για ξύλο σε παιδί, τιμωρία, καμια σφαλιάρα κλπ. Μιλάω για κακοποίηση που επαναλαμβανεται και ακροβατεί με το θάνατο. Μιλάω για κακοποίηση που τελικά έχει καταλήξει να αφήσει παιδι με σπασμένη μέση στο καροτσάκι. Δυστυχώς ο κόσμος είναι φοβερά σάπιος. Αν κάποιος έρχεται σε επαφή με random κόσμο και έχει τη δυνατότητα να μαθαίνει πράγματα, οι καταστάσεις που υπάρχουν γύρω του, δεν είναι τόσο ωραίες όπως φαίνονται. Και όλα αυτά φυσικά δεν βγαίνουν στα ΜΜΕ
vairass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Στο δικό μου κόσμο πολλοί. Το ξεκαθαρίζω,δεν μιλάω για ξύλο σε παιδί, τιμωρία, καμια σφαλιάρα κλπ. Μιλάω για κακοποίηση που επαναλαμβανεται και ακροβατεί με το θάνατο. Μιλάω για κακοποίηση που τελικά έχει καταλήξει να αφήσει παιδι με σπασμένη μέση στο καροτσάκι. Δυστυχώς ο κόσμος είναι φοβερά σάπιος. Αν κάποιος έρχεται σε επαφή με random κόσμο και έχει τη δυνατότητα να μαθαίνει πράγματα, οι καταστάσεις που υπάρχουν γύρω του, δεν είναι τόσο ωραίες όπως φαίνονται. Και όλα αυτά φυσικά δεν βγαίνουν στα ΜΜΕ Ξέρω πάνω από 5.000 άτομα.. Δεν έχω ακούσει κ ούτε θα ήθελα για κάτι τέτοιο. Βασικα αν κάποιος έχει ακόμα και υποψία ότι κάποιος στην γειτονιά χτυπάει μωρό η παιδι καλεί αστυνομία και τέλος. Δεν παίζουν με αυτά εννοείται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις