txcellas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Θα σας περιγράψω κάτι περίεργο που μου συνέβη χτες. Δούλευα πρωί κ γενικά όλη τη μέρα ήμουν κουρασμένος. Δεν κοιμήθηκα μεσημέρι (έτσι για καμία ώρα) και το βράδυ αποφάσισα να πάω γυμναστήριο. Ήμουν στον πάγκο (στήθος) και αποφάσισα να βάλω μετά το σχετικά ζέσταμα και τα σετ τα περισσότερα κιλά που έχω κάνει. Για να μην μακρηγορώ κάνω μια επανάληψη και στην δεύτερη βλέπω ότι δεν μπορώ με τίποτα να σηκώσω τα κιλά. Κακώς δεν έβαλα κάποιον να με βοηθήσει από πριν αλλά δεν το έκανα. Πριν λοιπόν πέσει πάνω στο κεφάλι μ και ενώ έβαζα όλη μ τη δύναμη, η μπάρα σηκώθηκε παρά πολύ εύκολα. Λες και κάποιος την σήκωσε. Έχω κάνει χιλιάδες φορές πάγκο αλλά πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Θα μπορούσε να είναι αντίδραση του οργανισμού που κατάλαβε ότι κινδυνεύει και αντέδρασε δίνοντας μ περισσότερη ενέργεια; Για να φανταστείτε όταν τελείωσα κοίταξα πίσω μπας και με βοήθησε κάποιος.
antemore Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 ειναι μια μορφη του κλασικου φαινομενου της αντιβαρυτητας
NT1G Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Ξεκάθαρα άγγελος. Ο γνωστός άγγελος της Παρασκευής. 7
txcellas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Αν ήθελα να τρολλαρω πίστεψε με δεν θα έγραφα κάτι τέτοιο.
The_Judas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Εγώ λέω το β. Αντίδραση του οργανισμού στον φόβο και αδρεναλίνη στα ύψη που σε βοήθησε να ανταπεξέρθεις. Αλλωστε μιλάμε για βάρος που το έχεις, όχι 200 κιλά παραπάνω για να θεωρηθεί υπερφυσικό φαινόμενο. Αν σήκωνες κανένα αεροπλάνο τότε μπορεί να μιλούσαμε για θαύμα. Μέσα στον πανικό σου δεν κατάλαβες και τι έγινε και πως το σήκωσες. Λογική και αυτή η σύγχιση. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις