Προς το περιεχόμενο

Moto x style

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά! Είμαι ενα βήμα πριν την αγορά του κινητού Motorola Moto X Style και εχω μερικές απορίες. Ξέρετε μήπως ποια εταιρία αναλαμβάνει το service του; Αγοραζοντας το απο το σκρουτζ είμαι καλυμμένος; Πρέπει μήπως να προτιμήσω κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα η να προσέξω κατι στην συσκευασία, τον κωδικό κτλ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά! Είμαι ενα βήμα πριν την αγορά του κινητού Motorola Moto X Style και εχω μερικές απορίες. Ξέρετε μήπως ποια εταιρία αναλαμβάνει το service του; Αγοραζοντας το απο το σκρουτζ είμαι καλυμμένος; Πρέπει μήπως να προτιμήσω κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα η να προσέξω κατι στην συσκευασία, τον κωδικό κτλ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Καλημέρα φίλε

Το επίσημο service της Motorola είναι πλέον η εταιρεία TS Solutions (Κηφισού 38-38Α Περιστέρι).

Από σκρουτζ μπορείς να αγοράσεις άφοβα, υπάρχει 2ετή εγγύηση κατασκευαστή στα περισσότερα καταστήματα (μπορείς να ελέγξεις τις πληροφορίες σε κάθε site).

Όσον αφορά την συσκευασία δεν έχεις κάτι που θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα, ένα μεγάλο τετράγωνο κουτί είναι που έχει μέσα κινητό, φορτιστή και ένα πλαστικό bumper (και την καρφίτσα για την SIM . Α και χαρτιά, ξέχασα :P ) και κυρίως η συσκευή να είναι Ευρωπαϊκή (που θα είναι αν διαλέξεις καλό αξιόπιστο κατάστημα με καλή και πολυετή παρουσία στον σκρούτζ)

Δημοσ.

Μπορείς άφοβα να το πάρεις από κάποιο κατάστημα του Σκρουτζ.

Δεν είναι σαν τα Xiaomi.....

Το service στο είπαν .....

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Η arvato δεν ειναι αυτή; Προσπαθούσα να την αποφύγω την συγκεκριμένη γιατί διαβάζω-ακουω τα χειρότερα, αλλα απ οτι φαίνεται οι περισσότεροι κατασκευαστές σε αυτην έχουν αναθέσει το service. Δεν τη γλιτώνω...

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Η arvato δεν ειναι αυτή; Προσπαθούσα να την αποφύγω την συγκεκριμένη γιατί διαβάζω-ακουω τα χειρότερα, αλλα απ οτι φαίνεται οι περισσότεροι κατασκευαστές σε αυτην έχουν αναθέσει το service. Δεν τη γλιτώνω...

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Για να αποφύγεις την Arvato παίρνεις Apple, Xiaomi (επίσημης εισαγωγής) Samsung, LG ή Caterpillar :P

Δημοσ.

Επειδή το έχω δε θα σου το συνιστούσα. Η μπαταρία είναι μικρή για τις απαιτήσεις της οθόνης. Δεν υπάρχουν πλέον updates κι έχει αφεθεί στη μοίρα του από τη Lenovo. Εγώ το πήρα μεταχειρισμένο. Αν είναι να δώσεις μέχρι 150 ευρώ αξίζει και με το παραπάνω.

Δημοσ.

Επειδή το έχω δε θα σου το συνιστούσα. Η μπαταρία είναι μικρή για τις απαιτήσεις της οθόνης. Δεν υπάρχουν πλέον updates κι έχει αφεθεί στη μοίρα του από τη Lenovo. Εγώ το πήρα μεταχειρισμένο. Αν είναι να δώσεις μέχρι 150 ευρώ αξίζει και με το παραπάνω.

Πιο κινητό αντροιντ σε αυτά τα λεφτά παίρνει ή υποστηρίζεται από την εταιρεία του για μελλοντικά updates ? Κανένα :) μετά το 6μηνο βαριά 1 χρόνο γεια σας το παρατάνε
Δημοσ.

Πιο κινητό αντροιντ σε αυτά τα λεφτά παίρνει ή υποστηρίζεται από την εταιρεία του για μελλοντικά updates ? Κανένα :) μετά το 6μηνο βαριά 1 χρόνο γεια σας το παρατάνε

Ήταν η ναυαρχίδα της motorola το 2015. Έλεγαν ότι θα πάρει nougat τον Ιανουάριο. Ακόμη τίποτα. Πλέον το τελευταίο security update είναι Δεκέμβριο. Οπότε κατά τη γνώμη μου το να δώσεις 250 ευρώ για ένα κινητό του 2015, με ενεργοβόρα οθόνη και επεξεργαστή και μπαταρία 3000mah, λειτουργικό που έχει κολλήσει σε android 6.0.1 με security update Δεκεμβριου, δεν είναι vfm. Εκτός κι αν το πάρεις μεταχειρισμένο στα 150 το ξεκλειδώσεις και βάλεις custom rom 7.1.2 (Dirty unicorns) που το απογειώνει.

Δημοσ.

Ήταν η ναυαρχίδα της motorola το 2015. Έλεγαν ότι θα πάρει nougat τον Ιανουάριο. Ακόμη τίποτα. Πλέον το τελευταίο security update είναι Δεκέμβριο. Οπότε κατά τη γνώμη μου το να δώσεις 250 ευρώ για ένα κινητό του 2015, με ενεργοβόρα οθόνη και επεξεργαστή και μπαταρία 3000mah, λειτουργικό που έχει κολλήσει σε android 6.0.1 με security update Δεκεμβριου, δεν είναι vfm. Εκτός κι αν το πάρεις μεταχειρισμένο στα 150 το ξεκλειδώσεις και βάλεις custom rom 7.1.2 (Dirty unicorns) που το απογειώνει.

Εγώ έδωσα το moto G 3 στον αδερφό μου και με 150€ πήρα το iPhone 5s και ησύχασα. Φθηνά αντροιντ μέχρι 200-250€ τα παρατάνε στα updates και δεν έχουν καμία υποστήριξη. Αν δώσεις παραπάνω ναι αλλά για budget δεν...
Δημοσ.

Εγώ έδωσα το moto G 3 στον αδερφό μου και με 150€ πήρα το iPhone 5s και ησύχασα. Φθηνά αντροιντ μέχρι 200-250€ τα παρατάνε στα updates και δεν έχουν καμία υποστήριξη. Αν δώσεις παραπάνω ναι αλλά για budget δεν...

συγκρίνεις low budget συσκευή με ναυαρχίδα που έχει τριπλάσια μνήμη ram σχεδόν τρεις φορές πιο δυνατό επεξεργαστή και κοντά 10 φορές πιο δυνατή gpu?

Δημοσ.

συγκρίνεις low budget συσκευή με ναυαρχίδα που έχει τριπλάσια μνήμη ram σχεδόν τρεις φορές πιο δυνατό επεξεργαστή και κοντά 10 φορές πιο δυνατή gpu?

Όπως τα λες ...spec πουλάνε :) δεν συγκρίνω κατηγορίες αλλά μην ξεχνάμε τα σπεκ στα android είναι για να χαίρονται μερικοί. Όταν πληρώνεις τα σπεκ και το κινητό η εταιρεία το παρατάει στο εξάμηνο ή στον χρόνο ακόμα και αν κυκλοφόρησε ως ναυαρχίδα τότε το θέμα είναι άλλου ...τα παραδείγματα με το Μότο G3 και το 5ς τα έφερα ως παραδείγματα. Ας ρωτήσουμε και όσους αγόρασαν περσινή ναυαρχίδα αν πήραν Ν ή ακόμα ...

Δημοσ.

Γενικά δεν με απασχολεί το να έχω την τελευταία έκδοση android. Μου αρκεί η τρέχουσα να λειτουργεί ομαλά. Οσον αφορά την μπαταρία με ενδιαφέρει να βγαζει με μια σχετική άνεση μια ημέρα. Έχετε να προτείνετε κάποια καλύτερη εναλλακτική; Φιλοδοξώ να την κρατήσω για 2+ έτη.

Δημοσ.

Αν θες μπαταρία ξέχνα το x style δες και αυτό έχει τούμπανο μπαταρία http://www.skroutz.gr/s/10325957/Lenovo-Vibe-P2-4GB-32GB.html#specs

Και εννοείται μακριά από το 5s ότι χειρότερο μήλο υπάρχει σε θέμα μπαταρίας και γενικά σέρνεται το τηλέφωνο λίγο που το δούλεψα από φίλο. Το xiaomi redmi pro μπροστά του είναι πύραυλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...