johny135 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα, που θεωρειτε οτι ειναι καλύτερα για τη στρατιωτική θητεία? στο πολεμικό ναυτικό ή στην αεροπορία? θα ηθελα και γνωμες οσων ήταν και προσφατα σε καποιο απο τα δυο...θα βοηθουσε η γνωμη τους. και γενικα οσοι γνωριζουν για τα δυο αυτα...τι λετε? ευχαριστω...
JohnTehGreek Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Αν έχεις τόσο τεράστιο βύσμα πήγαινε ξηράς και πες του να σε χώσει σε κανένα γραφείο στο τόπο σου. Ζάχαρη θα την βγάλεις.
johny135 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 δεν εχω βυσμα...το μονο που ΙΣΩΣ μπορει να καταφερω να μπω ειναι για αεροπορια ή ναυτικο... για ξηρας δεν εχω ιδεα μπορει να γινει κατι σε μενα.... δεν εχω το βυσμα που νομιζετε...οπως δεν ειναι και σιγουρο οτι θα μπω ναυτικο ή αεροπορια...ερωτηση κανω. το θεμα ειναι πιο ειναι καλυτερο (αεροπορία ή ναυτικο) αφοτου μπεις και αν μετα δεν εχεις ισως παλι καποιον να βοηθησει...
johny135 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 ουτε εγω δεν ξερω ακομα...οποτε προς το παρον δεν εχω τιποτα...ερωτηση κανω, για το αν καταφερνα να παω, τι ειναι καλυτερο...Αν δηλαδη εβρισκα τροπο να παω τι ειναι καλυτερο...αλλα η απαντηση του κλασικου Ελληνα που θα ζηλευε αν ειχα βυσμα ειναι : ''κωλο- βυσμα'' χωρις καν να εχω...
johny135 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Και ξηρας αν μου αρεσει η στεριά?τεσπα δεν θα βγει ακρη και απαντηση σοβαρη...ας κλεισει το θεμα. ευχαριστω
fylatos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Και ξηρας αν μου αρεσει η στεριά? τεσπα δεν θα βγει ακρη και απαντηση σοβαρη...ας κλεισει το θεμα. ευχαριστω Επανέρχομαι σοβαρά. Πλέον από όσο εγώ ακούσει είναι δύσκολο να μπεις σε αεροπορία ή ναυτικό χωρίς βύσμα. Ειδικά αεροπορία. Αλλά κι αν έχεις βύσμα αξίζει να πακτωθείς σε ένα γραφείο που δε το βλέπει ο ήλιος στην πόλη σου από το να πας ναυτικό πχ.
louilouiCK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 χωρίς να έχω πάει ούτε αεροπορία ούτε ναυτικό υποθέτω πως καλύτερα είναι η αεροπορία γιατι στο ναυτικό οι αφορμές για αγγαρεία θα είναι πολύ περισσότερες μιας και ένα πλοίο (και δει σαπιοκάραβο) όλο μερεμέτια και δουλειά θα θέλει ... ενώ στην αεροπορία τα μερεμέτια που χρειάζονται συνήθως ειναι υψηλού επιπέδου οπότε τα αναλαμβάνουν οι μηχανικοί και εσύ ως σμηνίτης άντε να σφουγγαρίσεις κάνα διάδρομο 1
sargio01 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 ^Αυτό συν οτι θα βγάλεις τρελές φωτογραφίες(στάνταρ θα γυρνούσα τον κόσμο τούμπα για να 'βγαζα φωτογραφία εμένα μέσα στο κόκπιτ ενός F-16!). 1
Baator Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δεν είναι πάνω στα καράβια όλοι όσοι πάνε Ναυτικό ρε παιδιά, έλεος. Σε γραφεία και βάσεις είναι. Με διαφορά Ναυτικό είναι πολύ καλύτερα από παντού. Μετά Αεροπορία και φυσικά Στεριά τελευταία. ΑΝ ισχύει το ότι απλά ίσως μπορέσει να σε χώσει κάποιος Αεροπορία/Ναυτικό και μετά τέλος, τότε είναι πολύ καλύτερα να πας Στεριά και να τελειώνεις. Χειρότερα από όλους Αεροπορία/Ναυτικό περνάνε αυτοί που κατάφεραν με κανάν γνωστό από 'δω και από 'κει να χωθούνε και μετά τους παράτησε. Σκέψου σε ένα στρατόπεδο π.χ. να είσαι εσύ και άλλα 20 τρελά βύσματα. Όσο να 'ναι ΚΑΠΟΙΟΣ πρέπει να πάει και στις πιο απόμερες περιοχές και κάποιος κάτι πρέπει να κάνει για τα μάτια του κόσμου μέσα στην μονάδα. Σκέψου ποιος θα τα κάνει αυτά αν ο μπαμπάς του άλλου είναι ο τάδε και ο νονός του παραπέρα ο δείνα. Και δεν υπάρχει καμία ντροπή από τα τρελά βύσματα, δεν έχει κανένα πρόβλημα το Χ, Υ παιδάκι να βγαίνει κάθε μέρα και εσύ να είσαι μέσα, ούτε γίνεται τίποτα αν πας και παραπονεθείς. ^Αυτό συν οτι θα βγάλεις τρελές φωτογραφίες(στάνταρ θα γυρνούσα τον κόσμο τούμπα για να 'βγαζα φωτογραφία εμένα μέσα στο κόκπιτ ενός F-16!). Ούτε από μακρυά δεν θα δεις F-16. Ειδικότητα Χειριστή Εγκαταστάσεων Καυσίμων είχα, υποτίθεται έβαζα καύσιμο σε αεροπλάνα και 12 μήνες ούτε από μακρυά δεν είδα αεροπλάνο. Καλά, για να μπεις και μέσα σε cockpit, καμιά τύχη εννοείται. Όλα αυτά τα κάνουν οι μόνιμοι που έχουν και μια Α εκπαίδευση, δεν βάζουν τον κάθε 20χρονο με μηδενική εκπαίδευση που ήρθε να κάνει χαβαλέ για λίγους μήνες καν να πλησιάσει κοντά σε τέτοια πράγματα. Οι έφεδροι είναι καθαρά για να κοροιδεύουν στις σκοπιές και για αγγαρείες/καθαριότητες. 4
sargio01 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Αλήθεια;;; Πώς είναι δυνατό να υπηρετεί κάποιος σε στρατιωτικό αεροδρόμιο και να μην βρεθεί έστω μια ευκαιρία να δει απο κοντά ενα αεροπλάνο;... (εντάξει, για το κόκπιτ πλάκα έκανα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις