the_raging_storm Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα! Ψάχνω να βρω ασθενείς που να έχουν διπλωπία, είτε παροδική είτε μόνιμη. Θέλω να συζητήσουμε περί ενος project που ετοιμάζω για την ενημέρωση του κοινού για αυτή την ενοχλητική κατάσταση και τους κινδύνους που την ακολουθούν, μιας και συνήθως είναι σύμπτωμα κάποιας πιο σοβαρής ασθένειας. Αν κάποιος ενδιαφέρεται και δεν θέλει να "εκτεθεί", μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ!
vairass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα! Ψάχνω να βρω ασθενείς που να έχουν διπλωπία, είτε παροδική είτε μόνιμη. Θέλω να συζητήσουμε περί ενος project που ετοιμάζω για την ενημέρωση του κοινού για αυτή την ενοχλητική κατάσταση και τους κινδύνους που την ακολουθούν, μιας και συνήθως είναι σύμπτωμα κάποιας πιο σοβαρής ασθένειας. Αν κάποιος ενδιαφέρεται και δεν θέλει να "εκτεθεί", μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ! What is that? Για Κάνε μια ενημέρωση
the_raging_storm Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 What is that? Για Κάνε μια ενημέρωση Η διπλωπία είναι ένα ενοχλητικό σύμπτωμα όπου ο ασθενής,όταν εστιάζει σ'ένα αντικείμενο, βλέπει δύο είδωλα αντί για ένα..Δύο "εικόνες". Μπορούν να κρύβονται διάφορες καταστάσεις πίσω απο τη διπλωπία, όπως σκλήρυνση κατά πλάκας, όγκοι εγκεφάλου, υπέρταση, διαβήτης αλλά μπορεί να προκύψει κι απο κάποιον τραυματισμό στα μάτια ή το κεφάλι.. 2 1
louilouiCK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 http://lmgtfy.com/?q=%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CF%89%CF%80%CE%AF%CE%B1 2
vairass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Η διπλωπία είναι ένα ενοχλητικό σύμπτωμα όπου ο ασθενής,όταν εστιάζει σ'ένα αντικείμενο, βλέπει δύο είδωλα αντί για ένα..Δύο "εικόνες". Μπορούν να κρύβονται διάφορες καταστάσεις πίσω απο τη διπλωπία, όπως σκλήρυνση κατά πλάκας, όγκοι εγκεφάλου, υπέρταση, διαβήτης αλλά μπορεί να προκύψει κι απο κάποιον τραυματισμό στα μάτια ή το κεφάλι.. πω ρε φιλε καποιες φορες το εχω παθει...εχω παει ομως σε οφθαλμιατρο δεν με ειπε κατι... αυτο ειναι μονιμο με τα διπλα που λες κλπ ;
Zus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Εγώ όταν εστιάζω εσκεμμένα σε ένα αντικείμενο επιτυγχάνω να το δω διπλό, αλλά επαναλαμβάνω μόνο όταν θέλω και μάλιστα καταβάλλω προσπάθεια για να το πράξω. 4
ILIAS GR Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Το έχω και γω αυτό, αλλά δε γνώριζα πως το λένε επιστημονικά. Το παθαίνω όταν ποιώ κανά δυό ποτηράκια… 2
the_raging_storm Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 πω ρε φιλε καποιες φορες το εχω παθει...εχω παει ομως σε οφθαλμιατρο δεν με ειπε κατι... αυτο ειναι μονιμο με τα διπλα που λες κλπ ; Ίσως να συμβαίνει κι απο κούραση, δεν μπορώ να ξέρω πρέπει να το ψάξεις καλύτερα. Έχω κι εγώ απο πολύ μικρή, αλλά η δική μου είναι μόνιμη και θέμα εγκεφάλου (πιο σπάνιο), δεν έχω κάποια άλλη ασθένεια. Σαν σύμπτωμα όμως κανείς δεν ξέρει πόσο μπορεί να κρατήσει, απο λίγες μέρες μέχρι και χρόνια αναλόγως το πως θα το αντιμετωπίσει κάποιος με τον γιατρό του! Το έχω και γω αυτό, αλλά δε γνώριζα πως το λένε επιστημονικά. Το παθαίνω όταν ποιώ κανά δυό ποτηράκια… χαχαχα είναι ο λόγος για τον οποίο σπάνια πλέον πίνω..! 3 εικόνες...4.... Πόσες φορές λέω να μπορούσα να τραβήξω βίντεο ακριβώς τον τρόπο που βλέπω εκείνη τη στιγμή!! 1
ILIAS GR Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Αυτό που λες το είχε ένας πολύ καλός μου φίλος το πάθαινε αρκετά συχνά σχεδόν πάντα. Ήταν και η αιτία που δεν έβγαλε ποτέ δίπλωμα τροχοφόρου. Παρόλο που του άρεσαν τα αυτοκίνητα. Όταν κάποτε τον ρώτησα πως βλέπει; Που απάντησε, στο περίπου, πίεσε ελαφριά ένα από τα δύο σου μάτια με τον δείκτη του χεριού σου στο έξω μέρος τους και θα καταλάβεις…. 2
louilouiCK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Εγώ όταν εστιάζω εσκεμμένα σε ένα αντικείμενο επιτυγχάνω να το δω διπλό, αλλά επαναλαμβάνω μόνο όταν θέλω και μάλιστα καταβάλλω προσπάθεια για να το πράξω. εγώ το κάνω όταν θέλω χωρίς προσπάθεια win αλλά δεν νομίζω να είναι το ίδιο πράγμα αυτό. 1
odettelle Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Τον τελευταίο χρόνο τα έβλεπα διπλά. Το άφησα για λίγο καιρό ως παροδικό, μετά άλλαξα γυαλιά και θεώρησα ότι είναι το στάδιο "προσαρμογής" στους νέους βαθμούς, μέχρι που πήγα στην οφθαλμίατρο για άσχετο λόγο και το ανέφερα. Μου είπε ότι θα έπρεπε να είχα κινητοποιηθεί πιο άμεσα και αφού με εξέτασε μου είπε πως δεν είναι οφθαλμολογικό το ζήτημα και να απευθυνθώ σε νευρολόγο. Εκείνος με εξέτασε και μου έγραψε μαγνητική εγκεφάλου και μαγνητικών κογχών, οι οποίες ήταν καθαρές. Μου έγραψε κάτι βιταμίνες και το ψάχνουμε. Τι ακριβώς είναι το πρότζεκτ αυτό; 1
invisiblesurfer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δηλαδή οι ασθενείς με διπλωπία όταν είναι με το έτερον στο κρεβάτι είναι βέβαιοι ότι συμμετέχουν σε τριολε; 1
the_raging_storm Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Τον τελευταίο χρόνο τα έβλεπα διπλά. Το άφησα για λίγο καιρό ως παροδικό, μετά άλλαξα γυαλιά και θεώρησα ότι είναι το στάδιο "προσαρμογής" στους νέους βαθμούς, μέχρι που πήγα στην οφθαλμίατρο για άσχετο λόγο και το ανέφερα. Μου είπε ότι θα έπρεπε να είχα κινητοποιηθεί πιο άμεσα και αφού με εξέτασε μου είπε πως δεν είναι οφθαλμολογικό το ζήτημα και να απευθυνθώ σε νευρολόγο. Εκείνος με εξέτασε και μου έγραψε μαγνητική εγκεφάλου και μαγνητικών κογχών, οι οποίες ήταν καθαρές. Μου έγραψε κάτι βιταμίνες και το ψάχνουμε. Τι ακριβώς είναι το πρότζεκτ αυτό; Θα είναι μια μίξη κινηματογραφικού-φωτογραφικού υλικού.Πέρα απο την ενημέρωση,θα φανεί και ο τρόπος που βλέπει ο κάθε άνθρωπος (με τη κατάλληλη επεξεργασία των φωτογραφιών) καθώς και οι εμπειρίες του, οι δυσκολίες στη καθημερινότητα κτλ
λινα Τζαμπάζη Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Έχω διπλωπια εδώ και δεκα χρόνια περίπου. Ενδιαφέρομαι Ευχαριστώ.
papoys1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, λινα Τζαμπάζη είπε Έχω διπλωπια εδώ και δεκα χρόνια περίπου. Ενδιαφέρομαι Ευχαριστώ. Μήπως λέω εγώ τώρα να έστελνες ένα π.μ. στο δημιουργό του νήματος γιατί έχουν περάσει δύο χρόνια και μπορεί να μην το πάρει χαμπάρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα