cthulhucarbide Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Όταν έχει διαπράξει αδίκημα μια χαρά μπορείς να τον κρατήσεις 3
azuli Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Σε ιδία περίπτωση όπου την κλέφτρα την πήρα χαμπάρι και την κράτησα μέχρι να έρθει η αστυνομία, απλά στο τμήμα πήγαμε, την κράτησαν το βράδυ, πιθανότατα έδωσε εγγύηση και έφυγε την επόμενη. Ήταν γνωστή φυσικά στο τμήμα και φυσικά είχε γίνει ξανά. Ε και? Όπως έχω γράψει ξανά, σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει καμία τιμωρία. Ουσιαστικά το μόνο που αποτρέπει κάποιον από το να κάνει κλοπές ~ ειδικά μικρές ~ είναι η πιθανή ηθική που έχει. Τίποτα άλλο Επίσης σε άλλη περίπτωση γύφτων, έμαθαν ποιος είχε κάνει φασαρία για παρόμοια κλοπή, τον ακολούθησαν μετά απο ένα μήνα που έφευγε από το σπίτι του (που φυσικά βρήκαν που μένει) και τον έστειλαν στο νοσοκομείο για 3 μήνες αφού του έσπασαν τα πάντα. Εν ολίγοις ασχολείσαι μόνο αν κάνεις σωστή δουλειά. Για κανένα άλλο λόγο. Οπότε στο παρών θέμα, απλά να είσαι προσεκτικος την επόμενη φορά. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Θεώρησε πως έμαθες ένα καλό μάθημα που κόστισε όσο το κινητό σου Στεναχωρα πραγματα.Η αληθεια ειναι οτι κυκλοφορω συνεχεια στις περιοχες που κανουν ''βολτες'' και αμα γινοταν καποιο χοντρο σκηνικο δεν θα ηταν και πολυ δυσκολο να με δουν καμια μερα να καθομαι πουθενα χωρις να τις εχω αντιληφθει και να φωναξουν καναν περιεργο δικο τους. Δεν με θεωρω κοτα αλλα αν ο αλλος ειναι χωρις ταυτοτητα χωρις διευθυνση χωρις τιποτα του ειναι πολυ πιο ευκολο να βγαλει κανα λεπιδι απο την τσεπη.Να κυκλοφορω και γω ετσι και να χω το νου μου μετα συνεχεια οποτε βγαινω εξω δεν θα ηταν και η πιο fun εξελιξη. Μήνυση για παράνομη κράτηση! Δεν μπορείς να κρατήσεις εσυ περιορισμένο κάποιον άλλο άνθρωπο ρωτησα αστυνομικο και μου ειπε οτι αν εισαι σιγουρος οτι το χει το κλεμμενο πανω της μπορεις να την κρατησεις (χωρις μπουνιες λογικα) μεχρι να ερθει η αστυνομια. Επισης σιγα να μην εκανε μηνυση τετοιος ανθρωπος.
stelios18120 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Στεναχωρα πραγματα.Η αληθεια ειναι οτι κυκλοφορω συνεχεια στις περιοχες που κανουν ''βολτες'' και αμα γινοταν καποιο χοντρο σκηνικο δεν θα ηταν και πολυ δυσκολο να με δουν καμια μερα να καθομαι πουθενα χωρις να τις εχω αντιληφθει και να φωναξουν καναν περιεργο δικο τους. Δεν με θεωρω κοτα αλλα αν ο αλλος ειναι χωρις ταυτοτητα χωρις διευθυνση χωρις τιποτα του ειναι πολυ πιο ευκολο να βγαλει κανα λεπιδι απο την τσεπη.Να κυκλοφορω και γω ετσι και να χω το νου μετα οποτε βγαινω εξω δεν θα ηταν και η πιο fun εξελιξη. ρωτησα αστυνομικο και μου ειπε οτι αν εισαι σιγουρος οτι το χει το κλεμμενο πανω της μπορεις να την κρατησεις (χωρις μπουνιες λογικα) μεχρι να ερθει η αστυνομια. Επισης σιγα να μην εκανε μυνηση τετοιος ανθρωπος. Μάλιστα Δηλαδή αν ουρλιάζει και φωνάζει και σε χτυπάει θα την κρατάς συνέχεια μέχρι να έρθει το περιπολικό η οι Δίας,χωρις εσύ να σηκώσεις χέρι; Απλά θα καθεσε και θα τις τρως; Είναι δύσκολο το κομμάτι του νομού αυτό. Επίσεις μερικοί βουτάνε και επιτόπου τα δίνουν σε συνεργό και αυτός φεύγει.αν την κρατήσεις και μετά δεν το βρεις πάνω της;;
azuli Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μάλιστα Δηλαδή αν ουρλιάζει και φωνάζει και σε χτυπάει θα την κρατάς συνέχεια μέχρι να έρθει το περιπολικό η οι Δίας,χωρις εσύ να σηκώσεις χέρι; Απλά θα καθεσε και θα τις τρως; Είναι δύσκολο το κομμάτι του νομού αυτό. Επίσεις μερικοί βουτάνε και επιτόπου τα δίνουν σε συνεργό και αυτός φεύγει.αν την κρατήσεις και μετά δεν το βρεις πάνω της;; φυσικα και παιζουν αυτα που λες. ασε που αμα την χτυπησεις αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας σε τιποτα τυχον περαστικους. 1
louilouiCK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μήνυση για παράνομη κράτηση! Δεν μπορείς να κρατήσεις εσυ περιορισμένο κάποιον άλλο άνθρωπο Έχεις το δικαίωμα ως πολίτης αν αυτός που συλλάβεις έχει τελέσει αυτό το άτομο αυτόφωρο αδίκημα (πχ όπως στην περίπτωση μας να κλέψει) http://eleni4010.blogspot.gr/2010/08/blog-post_3553.html
stelios18120 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Έχεις το δικαίωμα ως πολίτης αν αυτός που συλλάβεις έχει τελέσει αυτό το άτομο αυτόφωρο αδίκημα (πχ όπως στην περίπτωση μας να κλέψει) http://eleni4010.blogspot.gr/2010/08/blog-post_3553.htmlΔικαίωμα να συλλάβεις τον δράστη Μάλιστα.. Θέλω να δω με ποιον τρόπο σταματάς κάποιον νομιμα που φωνάζει,ουρλιάζει, χτυπιέται κτλπ Και τον κρατάς με "νόμιμο" τρόπο κανένα 20 λεπτό μέχρι να έρθει το περιπολικό Τεσπά... Im out of here Καλό Σαββατοβραδο και προσοχή στα πράγματα σας όταν είστε έξω
louilouiCK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δικαίωμα να συλλάβεις τον δράστη Μάλιστα.. Θέλω να δω με ποιον τρόπο σταματάς κάποιον νομιμα που φωνάζει,ουρλιάζει, χτυπιέται κτλπ Και τον κρατάς με "νόμιμο" τρόπο κανένα 20 λεπτό μέχρι να έρθει το περιπολικό Τεσπά... Im out of here Καλό Σαββατοβραδο και προσοχή στα πράγματα σας όταν είστε έξω Στα γρήγορα κάτι που μου έρχεται είναι να τον κρατήσεις και να ζητήσεις απο κάποιον άλλο εκει κοντά σκοινί και να τον δέσεις σε κάτι στέρεο εκει κοντά.
sphinxgr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Και μετά θα σε πάνε εσένα μέσα για παράνομη κράτηση ή κάτι τέτοιο. Τον κρατάς μόνο εφόσον θέλει ή δεν μπορεί να φύγει για κάποιο λόγο που νομικά μπορεί να παραφραστει
azuli Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 σκεφτειτε και αυτο το σεναριο: Πες οτι καποιος δεν σου καθεται καλα στο ματι δεν τον πας μια ρε παιδι μου,θεωρητικα μπορεις να τον βαλεις κατω ειδικα αν εισαι και πιο γομαρι και να φωναξεις την αστυνομια και να πεις οτι σου εκλεψε το τηλ,τον επιασες και το ξαναπηρες πισω και το βαλες στην τσεπη σου. Πως αποδεικνυει ποιος τι και πως σε τετοια περιπτωση.Ειναι ο λογος του ενα εναντιον του αλλου.
Bubs Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Το κινητό φίλε μου ξέχνα το εκτός και αν έχεις καμία άκρη να πας μαζί του στα γύφτικα να στο πουλήσουν! Για το justice του νου δώσε ένα χαρτζιλίκι σε 2 αλλοδαπούς (βλ. Αλβανούς) να τις πιάσουν στις σφαλιάρες ώστε να σκεφτούν δεύτερη φορά να ξαναπλησιάσουν την περιοχή. Σε καμία περίπτωση μην πας εσύ να μπλεχτείς γιατί στην καλύτερη θα τρέχεις και θα σε απειλούν οι γύφτοι για λεφτά, στην χειρότερη καταλαβαίνεις πως μπορεί να σε στείλουν αδιάβαστο! Δεν ξέρω τι δεδομένα μπορεί να έχεις αλλά η γνώμη μου είναι ότι τους νοιάζει πιο πολύ να κλέψουν για να πουλήσουν το κινητό αλλού η για ανταλλακτικά παρά για τα δεδομένα σου - ίσα ίσα που τα κάνουν wipe μην έχει κανένα app για location. Μια απίθανη ευκαιρία να το ξαναπάρεις είναι να δηλώσεις την κλοπή στην αστυνομία και αν ποτέ παιχτεί κανένα raid και δεν είναι βίδες να σε πάρουν τηλ. (έχει τύχει σε γνωστό που είχε iphone με την πρώτη beta που βάλαν το activation lock και μετά από 6 μήνες το βρήκε η αστυνομία σε raid στο καματερό.) Λέω απίθανη γιατί ξέρω ότι πολλά που κλέβουν (σε iphone τουλάχιστον) τα πάνε Τουρκία σε κάτι τσακάλια που τρέχουν scams για να κλέβουν apple id. 1
azuli Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα σκεφτει οτι μπορει απο πισω να υπαρχει κανας ''νταβατζης'' που καθαριζει. Βεβαια γι αυτο δεν βιαστηκα να κανω καμια κινηση,ηθελα να ακουσω γνωμες πρωτα.
michael92 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Στα γρήγορα κάτι που μου έρχεται είναι να τον κρατήσεις και να ζητήσεις απο κάποιον άλλο εκει κοντά σκοινί και να τον δέσεις σε κάτι στέρεο εκει κοντά. Ποιος κουβαλάει σκοινί μαζί του;
apostol1s Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Το κινητο ξέχασε το.η αστυνομία δεν ασχολείται.μην πας με χρηματα να αγοράσεις το κινητο σου γιατι θα στην πέσουν να σου πάρουν και τα λεφτα 1
TheAccountant Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δικαίωμα να συλλάβεις τον δράστη Μάλιστα.. Θέλω να δω με ποιον τρόπο σταματάς κάποιον νομιμα που φωνάζει,ουρλιάζει, χτυπιέται κτλπ Και τον κρατάς με "νόμιμο" τρόπο κανένα 20 λεπτό μέχρι να έρθει το περιπολικό Τεσπά... Im out of here Καλό Σαββατοβραδο και προσοχή στα πράγματα σας όταν είστε έξω Δεν τον σταματάς και δε σε νοιάζει. Εσενα σε ενδιαφέρει να ειναι ακινητοποιημενος. Κουνηθηκε? Μπουκετο. Ξανακουνηθηκε... κι αλλο... θα πιασει το νοημα. Σιγα μην φοβηθουμε η λυπηθουμε τα κλεφτρονια. Αν χτυπησε... σκονταψε σε ζαρντινιερα και σακατευτηκε, εσυ δεν ξερεις τιποτα. 2 κλεφτρονια, ειχανε κλεψει εξω απο το γραφειο μου εναν παπου.... για ποτε τους περικυκλωσε η γειτονια και φαγανε το ξυλο της αρκουδας.... η αστυνομια δε μας ρωτησε πως χτυπησαν.... 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις