Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω με κάποιο τρόπο να εξολοθρεύω τα κουνούπια που τελικά μπαίνουν μέσα στο σπίτι παρά τις σίτες. Σκεπτόμουν να έβαζα ένα από αυτά τα μπλε φωτάκια που τα βάζουν εξωτερικά στους κήπους κ τα καίνε οταν ακουμπάνε το φως. Τι λέτε;

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι θα φτιάξω εναν

Αυτά τα μπλε να ξέρεις δεν κάνουν τίποτα, πάρε ταμπλέτες μέσα έξω και θα γίνει κάτι.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά τα μπλε να ξέρεις δεν κάνουν τίποτα, πάρε ταμπλέτες μέσα έξω και θα γίνει κάτι.

Γιατί λες πως δεν κάνουν; Εχώ δει και ακούγονται όλο τσάφ τσούφ.

Δημοσ.

Γιατί λες πως δεν κάνουν; Εχώ δει και ακούγονται όλο τσάφ τσούφ.

Σε εμένα δεν κάνουν δεν ξέρω πόσα κουνούπια έχετε εκεί. Μόνο με ταμπλέτες φεύγουν σε εμάς.

Δημοσ.

Σε εμένα δεν κάνουν δεν ξέρω πόσα κουνούπια έχετε εκεί. Μόνο με ταμπλέτες φεύγουν σε εμάς.

Από πού να φύγουν βρε φίλε εφόσον στα παράθυρα υπάρχουν σίτες. Εφόσον μπήκαν πάει, εκεί μέσα θα μείνουν και θα εξολοθρευτούν... τέλος!   :-D

Δημοσ.

Από πού να φύγουν βρε φίλε εφόσον στα παράθυρα υπάρχουν σίτες. Εφόσον μπήκαν πάει, εκεί μέσα θα μείνουν και θα εξολοθρευτούν... τέλος! :-D

Μακαρι να είναι έτσι.. Σίτες έχουμε και μεις αλλά δεν γίνεται να είναι κλειστές μόνιμα.

Δημοσ.

Κλασική απάντηση ζορανμπί, έτσι σε μάθαμε έτσι σε αγαπήσαμε.

Έχε χάρη που τώρα έπιασαν οι ζέστες κ η απόδοσή μου είναι πεσμένη σε τέτοιες συνθήκες θερμοκρασίας... αλλιώς α κέρναγα και βατραχοπόδαρα!  :-D

Σοβαρά όμως τώρα γιατί έχουμε ξεφύγει... θα προτείνετε κανά τρόπο έτσι για να γίνεται κουβέντα;

Δημοσ.

Δυστυχώς κι εγώ είμαι της καταστολής... (μυγοσκοτώστρα ftw)  Αλλά τσέκαρε κι αυτό το θρεντ αν δεν το έχεις ήδη κάνει http://www.insomnia.gr/topic/646189-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CF%82/ 

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω με κάποιο τρόπο να εξολοθρεύω τα κουνούπια που τελικά μπαίνουν μέσα στο σπίτι παρά τις σίτες. Σκεπτόμουν να έβαζα ένα από αυτά τα μπλε φωτάκια που τα βάζουν εξωτερικά στους κήπους κ τα καίνε οταν ακουμπάνε το φως. Τι λέτε;

εσυ βαλε την ηλεκτρικη σκουπα μπρος και ασε τα υπολοιπα να γινουν μονα τους!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...