redhotstef Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Χωρις σιτες παρα μονο χημικα σκευασματα ειτε ηλεκτρικα ειτε οχι, με την εμπειρια σας απο δικες σας δοκιμες, ποιο προιον ειχε τα καλυτερα αποτελεσματα; Για χωρο δωματιου κυριως. Εχω τη ταση να κοιμαμαι με ανοιχτο παραθυρο, κατα τη διαρκεια της νυχτας να ξεσκεπαζομαι απο το σεντονι, και μεχρι να ξημερωσει να εχω φαγουρα απο τα αναθεματισμενα. Με βαση περσυνες μνημες, δεν ειχα δωσει μεγαλη σημασια σε αυτα. Φετος λεω να κανω τον υπνο μου καλυτερο.
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Εδώ που είμαι παίζουν πολλά κουνούπια δυστυχώς.. Στο δωμάτιο που βρίσκομαι - κοιμάμαι , βάζω μια κλασική ταμπλέτα στην πρίζα και από καμία φορά εκείνο το λαμπακι που τα συγκεντρώνει και καίγονται πάνω σε αυτό.. Μεγάλη δουλειά πάντως πιστεύω πως κάνει ο σκύλος γιατί του έχω κολάρο που μυρίζει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ σιτρονελα και επίσης τον ψεκάζω και κάθε βράδυ με σπρέι σιτρονελας όποτε είναι κάτι σαν κινούμενο αντικουνουπικο.. ????????
Heybro Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Εδώ είσαι: found a very interesting good in Gearbest:2 in 1 Mosquito Killer LED Lamp - 220V https://gearbest.app.link/bhMJSa8MDD Πήρα 2 πέρσι και σωθήκαμε κάθε πρωί έχοντας τα έξω όλο το βράδυ έχουν πάνω από 100 το καθένα. Για μέσα στο σπίτι μια ταμπλέτα είναι ότι πρέπει για να μην τσιμπάνε. Και τα παραπάνω να βάλεις μέσα στο σπίτι θα κάνουν δουλειά προφανώς απλά θα είναι 2 3 τα ψόφια δηλαδή όσα έχεις μέσα στο σπίτι. Το καλό είναι ότι δεν περνάνε μόνο κουνούπια αλλά οτι πετάει το κάνει instant kill.
redhotstef Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Εδώ είσαι: found a very interesting good in Gearbest:2 in 1 Mosquito Killer LED Lamp - 220V https://gearbest.app.link/bhMJSa8MDD Πήρα 2 πέρσι και σωθήκαμε κάθε πρωί έχοντας τα έξω όλο το βράδυ έχουν πάνω από 100 το καθένα. Για μέσα στο σπίτι μια ταμπλέτα είναι ότι πρέπει για να μην τσιμπάνε. Και τα παραπάνω να βάλεις μέσα στο σπίτι θα κάνουν δουλειά προφανώς απλά θα είναι 2 3 τα ψόφια δηλαδή όσα έχεις μέσα στο σπίτι. Το καλό είναι ότι δεν περνάνε μόνο κουνούπια αλλά οτι πετάει το κάνει instant kill. Τι ειναι αυτο φιλε μου; Το λινκ με βγαζει στο play store σε site εμπορικο, αλλα χωρις να αναφερει το προιον. Απο εξωτερικο το πηρες;
vairass Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Εδώ είσαι: found a very interesting good in Gearbest:2 in 1 Mosquito Killer LED Lamp - 220V https://gearbest.app.link/bhMJSa8MDD Πήρα 2 πέρσι και σωθήκαμε κάθε πρωί έχοντας τα έξω όλο το βράδυ έχουν πάνω από 100 το καθένα. Για μέσα στο σπίτι μια ταμπλέτα είναι ότι πρέπει για να μην τσιμπάνε. Και τα παραπάνω να βάλεις μέσα στο σπίτι θα κάνουν δουλειά προφανώς απλά θα είναι 2 3 τα ψόφια δηλαδή όσα έχεις μέσα στο σπίτι. Το καλό είναι ότι δεν περνάνε μόνο κουνούπια αλλά οτι πετάει το κάνει instant kill. Λάθος λινκ
evabb Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 εχω μια κρεμα νυχτος για το προσωπο απο το body shop. οποτε την βαζω δεν με πλησιαζει κουνουπι ουτε απο χιλιομετρο, τοσο δυνατα μυριζει.
Silverage Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Μόνο σίτες κάνουν δουλειά. Παλιά που δεν είχαμε κάθε βράδυ σκοτώναμε απο καμιά 20αρια. Το καλό είναι οτι έχω αποκτήσει ανοσία πια στα κουνούπια της Αθήνας και δεν με ενοχλεί αν τυχόν με τσιμπήσουν. 1
redhotstef Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 εχω μια κρεμα νυχτος για το προσωπο απο το body shop. οποτε την βαζω δεν με πλησιαζει κουνουπι ουτε απο χιλιομετρο, τοσο δυνατα μυριζει. Αηδιαζω οταν εχω πανω μου-οταν κοιμαμαι- κρεμες /αντηλιακα/λοιπα . Και εαν τυχαινει και δεν υπαρχει κλιματισμος, και ιδρωνω στο κρεβατι, αστα να πανε.. με τις κρεμες ξεχναμε φιλια και χαδια στο κρεβατι..
Heybro Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Αυτό είναι παιδια Το λινκ το αντέγραψα από την εφαρμογή για αυτό φαίνεται το έβγαλε έτσι. Αγοράστε το και θα με θυμηθητε 2
BlueBlade Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Εμένα δουλεύουν πολύ καλά και τα κλασσικά φιδάκια. Τα βάζω στο παράθυρο και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Βέβαια κοιμάμαι με κλειστό παράθυρο. Επισης χρισημοποιώ και τις κλασσικές ταμπλέτες που πάλι μια χαρά δουλειά κάνουν.
Heybro Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Εμένα δουλεύουν πολύ καλά και τα κλασσικά φιδάκια. Τα βάζω στο παράθυρο και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Βέβαια κοιμάμαι με κλειστό παράθυρο. Επισης χρισημοποιώ και τις κλασσικές ταμπλέτες που πάλι μια χαρά δουλειά κάνουν. Μακριά από φιδάκια καρκίνος είναι. 2
ASDIC Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Χωρις χημικα με φυσικα αιθερια ελαια. http://frappetime.gr/kounoupia-telos-afti-tin-spitiki-sintagi-choris-ichnos-chimikon/
rus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 εγω όταν εχω κουνουπι(δυσκολο λογω σιτας) βαζω στη πριζα ενα από αυτα τα υγρα και ξεμπερδευω, εχω μια κρεμα νυχτος για το προσωπο απο το body shop. οποτε την βαζω δεν με πλησιαζει κουνουπι ουτε απο χιλιομετρο, τοσο δυνατα μυριζει. Αφου είναι τοσο ισχυρη αυτή η κρεμα γιατι τη βαζεις στο προσωπο, βαλτη στο ποδι ή απλα σε μια κουκλα στο κομοδινο σου!
Vassilis_24 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 εχω μια κρεμα νυχτος για το προσωπο απο το body shop. οποτε την βαζω δεν με πλησιαζει κουνουπι ουτε απο χιλιομετρο, τοσο δυνατα μυριζει. Άνθρωπος σε πλησιάζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα