Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, παιδιά! Πάω κατευθείαν στο ψητό και συμπληρώνω τη φόρμα:

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300€ (βαριά 350€ αν αξίζει πολύ)

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Βασική χρήση. Internet, social media, μουσική και πολύ λίγα παιχνίδια.

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Νομίζω μέχρι 5,2'' θα 'ταν καλά, χωρίς να είμαι απόλυτη.

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Ανάγνωση δαχτυλικών αποτυπωμάτων σίγουρα, όπως επίσης και ραδιόφωνο (όλως παραδόξως έχω πετύχει σύγχρονα smartphone χωρίς). Ό,τι άλλο έξτρα είναι ευπρόσδεκτο.

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι. ΠΟΛΥ! Και η μπροστινή και η πίσω. Και φωτογραφίες και βίντεο.

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι.

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; -

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; Ναι.

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; Δεν ξέρω καν τι είναι αυτό :P 

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι.

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι, αλλά δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Καλό θα 'ταν να βγάζει άνετα μία μέρα με μέτρια χρήση.

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μόνο Ελλάδα.

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι.

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Δεν έχω πρόβλημα για μεταχειρισμένο. Θα το προτιμούσα κιόλας (με απόδειξη και υπόλοιπο εγγύησης εννοείται) για να πάρω κάτι καλύτερο.

Εδώ να σημειώσω τα εξής:

- μέχρι πριν μια εβδομάδα είχα το lg v10 με το οποίο ήμουν πάρα πολύ ικανοποιημένη (μέχρι που μου το έκλεψαν). Το μοναδικό που μάλλον θα άλλαζα σε σχέση με το lg είναι το μέγεθος της οθόνης, που ήταν τέρας (5,7'') και δε με βόλευε πολύ. Αλλά αν αξίζει το κιν, θα το παρέβλεπα και θα έπαιρνα και πάλι ένα τόσο μεγάλο. 

- ως κοπέλα η εμφάνιση της συσκευής παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Θέλω να είναι λεπτή και καλαίσθητη, όπως το mate 8 και όχι όπως το g5 π.χ.

- τη huawei τη σνόμπαρα ως "κινεζιά" αλλά από γνωστούς μου αλλά και απ' το internet ακούω ότι αξίζει πολύ, οπότε είναι κανονικά στο παιχνίδι.

- στις αγγελίες το v10 παίζει μεταξύ 250 και 300€. Λέτε να το ξαναπάρω ή έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σ' αυτά τα λεφτά πάνω-κάτω;

Ευχαριστώ :-)

Δημοσ.

LG G5 SE (32GB) Οθόνη: 5.3", RAM: 3 GB, Κάμερα: 16 MP, Δίκτυο: 4G, Πυρήνες CPU: 4+4, SIM: Single

Meizu Pro 6 (64GB) Οθόνη: 5.2", RAM: 4 GB, Κάμερα: 21.16 MP, Δίκτυο: 4G, Πυρήνες CPU: 4+4+2, SIM: Dual, Μπαταρία: 2560 mAh

Samsung Galaxy A5 2017 (32GB) Οθόνη: 5.2", RAM: 3 GB, Κάμερα: 16 MP, Δίκτυο: 4G, Πυρήνες CPU: 8, SIM: Single, Μπαταρία: 3000 mAh, Προστασία: Αδιάβροχο

Samsung Galaxy S6 Edge (32GB) Οθόνη: 5.1", RAM: 3 GB, Κάμερα: 16 MP, Δίκτυο: 4G, Πυρήνες CPU: 4+4, SIM: Single, Μπαταρία: 2600 mAh

Sony Xperia X (32GB) Οθόνη: 5", RAM: 3 GB, Κάμερα: 23 MP, Δίκτυο: 4G, Πυρήνες CPU: 4+2, SIM: Single, Μπαταρία: 2620 mAh

Sony Xperia X Compact (32GB) Οθόνη: 4.6", RAM: 3 GB, Κάμερα: 23 MP, Δίκτυο: 4G, Πυρήνες CPU: 4+2, SIM: Single, Μπαταρία: 2700 mAh

Sony Xperia XA1 Dual (32GB) Οθόνη: 5", RAM: 3 GB, Κάμερα: 23 MP, Δίκτυο: 4G, Πυρήνες CPU: 4+4, SIM: Dual, Μπαταρία: 2300 mAh

Xiaomi Mi 5 Standard (32GB) Οθόνη: 5.15", RAM: 3 GB, Κάμερα: 16 MP, Δίκτυο: 4G, Πυρήνες CPU: 4, SIM: Dual, Μπαταρία: 3000 mAh

Xiaomi Mi 5 Standard (64GB) Οθόνη: 5.15", RAM: 3 GB, Κάμερα: 16 MP, Δίκτυο: 4G, Πυρήνες CPU: 4, SIM: Dual, Μπαταρία: 3000 mAh

Xiaomi Mi 5 High (64GB) Οθόνη: 5.15", RAM: 3 GB, Κάμερα: 16 MP, Δίκτυο: 4G, Πυρήνες CPU: 4, SIM: Dual, Μπαταρία: 3000 mAh

HTC One Me (32GB) Οθόνη: 5.2", RAM: 3 GB, Μνήμη: 32 GB, Κάμερα: 20 MP, Δίκτυο: 4G, Πυρήνες CPU: 8, SIM: Dual, Μπαταρία: 2840 mAh

HTC U Play (32GB) Οθόνη: 5.2", RAM: 3 GB, Κάμερα: 16 MP, Δίκτυο: 4G, Πυρήνες CPU: 4+4, SIM: Dual, Μπαταρία: 2500 mAh

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού δίνεις μέχρι και 350€ τότε το OnePlus3T(5,5") από αγγελία.

Η το OnePlus3 και αυτό μια χαρα είναι .

Αν πάλι δεν τα βρεις πας στο Honor 8(5,2").

Άκυρο τότε .....δεν έχουν ράδιο ....

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα να κοιτάξει στις αγγελίες για htc 10 αλλά βλέπω ότι θέλει και ράδιο το οποίο είναι το μόνο που δεν έχει η συσκευή. Κατά τ'αλλα, θα ήταν η ιδανική επιλογή για τη φίλη

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αφαιρούν το FM στις ακριβές συσκευές, όχι ότι θα το χρησιμοποιήσω προσωπικά αλλά μου φαίνεται αδιανόητο. 

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αφαιρούν το FM στις ακριβές συσκευές, όχι ότι θα το χρησιμοποιήσω προσωπικά αλλά μου φαίνεται αδιανόητο. 

τι να το κάνεις το ράδιο? μπαίνεις στο ίντερνετ ακούς και βλέπεις ότι γουστάρεις

Δημοσ.

Δες το Samsung Galaxy A5 2017

Σε χρώματα(το μαύρο δεν το έβαλα )

http://www.justech.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=923

http://www.justech.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=922

Δες το και από κοντά σε κανένα μεγάλο κατάστημα (Public, Κωτσόβολο κλπ)

Δημοσ.

τι να το κάνεις το ράδιο? μπαίνεις στο ίντερνετ ακούς και βλέπεις ότι γουστάρεις

Με κάποιο app, όπως το e-radio, διορθώνεται το πρόβλημα κανονικά, ε; Η λογική λέει πως ναι αλλά δεν είχα ποτέ μου κινητό χωρίς ραδιόφωνο για να ξέρω με σιγουριά.

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας! Απ' όσα γράψατε τα htc και ειδικά τα samsung και τα sony απορρίπτονται από την εμφάνιση και μόνο, χωρίς καν να δω τα χαρακτηριστικά τους. Δεν είναι καθόλου της αισθητικής μου. Μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά σας είπα ότι ως κοπέλα η εμφάνιση του κινητού μετράει πολύ.

Το OnePlus 3T θα το έχω στα υπόψιν, αν και η αλήθεια είναι πως με βολεύει το δαχτυλικό αποτύπωμα να είναι πίσω.

Μέχρι στιγμής είμαι μεταξύ:

- OnePlus 3T

- Mate S

- Honor 8

- Mate 8 (στις αγγελίες παίζει και κάτω από 350€, αν και δεν ξέρω πώς θα μου φανεί που είναι 6''! Πρέπει να το δω από κοντά)

Τι λέτε; Όπως σας είπα προτιμώ να μην ανέβω πάνω από τα 300, εκτός κι αν αξίζει πολύ.

Το v10 να μην το σκέφτομαι;

Δες το Samsung Galaxy A5 2017

Σε χρώματα(το μαύρο δεν το έβαλα )

http://www.justech.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=923

http://www.justech.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=922

Δες το και από κοντά σε κανένα μεγάλο κατάστημα (Public, Κωτσόβολο κλπ)

Δε μ' αρέσουν καθόλου οι καμπύλες στα samsung. Θέλω να είναι ελαφρώς πιο αυστηρές οι γραμμές.

Δημοσ.

Από την στιγμή που έχεις το OnePlus3T(μεταχ/μένο) στο "παιχνίδι" τα άλλα δεν τα κοιτάς καθόλου.

Δημοσ.

Ακριβός έτσι είναι αλλά θα ήταν άσχημο να υπήρχε και το fm σε ώρες ανάγκης για έκτακτα τοπικά δελτία κτλ; 

Άσε που διαβάζω ότι υπάρχει ο δέκτης αλλά είναι απενεργοποιημένος από τους κατασκευαστές.

Δημοσ.

Από την στιγμή που έχεις το OnePlus3T(μεταχ/μένο) στο "παιχνίδι" τα άλλα δεν τα κοιτάς καθόλου.

Ναι, είδα και το review των unboxholics και ψήθηκα.

Αλλά:

- Το Τ στις αγγελίες που κοίταξα πρόχειρα παίζει πάνω από 350€.

- Αρνητικό που δεν υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα.

- Και ναι, παραδέχομαι ότι κολλάω σε ασήμαντα πράγματα αλλά με ενοχλεί αρκετούτσικα ρε γαμώτο που το δαχτυλικό αποτύπωμα είναι μπροστά.

Χωρίς να το απορρίπτω, υπάρχει άλλη πρόταση πέρα από το oneplus 3T;

Δημοσ.

Ναι, είδα και το review των unboxholics και ψήθηκα.

Αλλά:

- Το Τ στις αγγελίες που κοίταξα πρόχειρα παίζει πάνω από 350€.

- Αρνητικό που δεν υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα.

- Και ναι, παραδέχομαι ότι κολλάω σε ασήμαντα πράγματα αλλά με ενοχλεί αρκετούτσικα ρε γαμώτο που το δαχτυλικό αποτύπωμα είναι μπροστά.

Χωρίς να το απορρίπτω, υπάρχει άλλη πρόταση πέρα από το oneplus 3T;

Το Honor 8
Δημοσ.

Φυσικά είναι προσωπικό θέμα, αλλά το μπροστά γιατί δε βολεύει;

Αν το έχεις επάνω σε τραπέζι, γραφείο το ξεκλειδώνεις χωρίς να πρέπει να το σηκώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...