rofl Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 οπως τη βρισκει ο καθενας, εγω τα μετρο τα βλεπω σα stealth παιχνιδια και οχι σαν fps. εχω 91 ωρες στο metro και ολα τα stealth achievements στο last light οχι γιατι δεν ειχε achievements η εκδοση που χα παιξειαλλα μολις τελειωσω με div 2 θα ξαναπαιξω ολη την τριλογια, εννοειται ξανα μονο stealth.
Arkin Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, rofl είπε οπως τη βρισκει ο καθενας, εγω τα μετρο τα βλεπω σα stealth παιχνιδια και οχι σαν fps. εχω 91 ωρες στο metro και ολα τα stealth achievements στο last light οχι γιατι δεν ειχε achievements η εκδοση που χα παιξειαλλα μολις τελειωσω με div 2 θα ξαναπαιξω ολη την τριλογια, εννοειται ξανα μονο stealth. Αυτο ειναι το ωραιο. Μπορεις να πας και stealth και full fps αναλογως τι αρεσει στον καθενα η για εναλλαγη gameplay.
rofl Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) και το hitman το ιδιο γιαυτο τα λατρευω και τα 2. (τωρα hitman 2 θα με παει μεχρι το div γιαυτο δεν εβαλα τα μετρο) για να ειμαι ειλικρινης νομιζω οτι το stealth ειναι το intended και στα 2 παιχνιδια. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από rofl 1
giorgosmcmc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οσο το προχωραω ολο συνιδιτοποιω πως τα γραφικα δεν ειναι ανταξια του perfomance, ξεθωριασμενα και ξεπερασμενα, αδιανοητο να παιζεις στο high με ολα τα εφε off και να εχεις perfomance drop με τη 1070 που επρεπε να τρεχει χαλαρα 1440p 60fps τη στιγμη που ενα uncharted στο ps4 με γραφικα ετη φωτος πιο μπροστα απο το metro και καθε metro τρεχει ανετα 30αρι 4K σε κονσολα 6ετιας και με 300 ευρω κοστος τη στιγμη που σε λιγο στο pc θα θελεις 3000 ευρω καρτα γραφικων για να παιξεις 1080p 60fps στα high γραφικα 20ετιας, οχι ευχαριστω δε θα παρω. Uninstall με συνοπτικες διαδικασιες. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από giorgosmcmc
d4ydr33m3r Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Τι αλλο θα ακουσω ο αθρωπας; Εδω εχω σηκωσει μεχρι και την τελευταια πετρα σε καθε χαρτη.. Περι ορεξεως.. Παμε παρακατω.. 2
Sprou Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 @giorgosmcmc Σε προηγούμενες σελίδες έλεγες ότι βρήκες το sweet spot στα settings και ότι ακόμα και σε medium το παιχνίδι δείχνει μπόμπα. Και τώρα μιλάς για ξεθωριασμένα γραφικά;
Dantε Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Οπτικα το παιχνιδι ειναι μια χαρα.Καποια random textures χαλανε λιγο το συνολο. Πρεπει να βρω πως να φυγει η θολουρα τελειως. Κατα τα αλλα οντως,του φευγατου η μανα... Σε ενα βαρβαρο fight μπηκα τζον ραμπο και πεταγα οτι εβρισκα για να φαω τον τελευταιο. 1
Arkin Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, Dantε είπε Οπτικα το παιχνιδι ειναι μια χαρα.Καποια random textures χαλανε λιγο το συνολο. Πρεπει να βρω πως να φυγει η θολουρα τελειως. Κατα τα αλλα οντως,του φευγατου η μανα... Σε ενα βαρβαρο fight μπηκα τζον ραμπο και πεταγα οτι εβρισκα για να φαω τον τελευταιο. Παιζεις σε dx11 η dx12? Να βοηθησω λιγο να φυγει η θολουρα.
giorgosmcmc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Sprou είπε @giorgosmcmc Σε προηγούμενες σελίδες έλεγες ότι βρήκες το sweet spot στα settings και ότι ακόμα και σε medium το παιχνίδι δείχνει μπόμπα. Και τώρα μιλάς για ξεθωριασμένα γραφικά; Ελεγα ετσι οταν απλα το ειχα προχωρησει 10-15 λεπτα, τωρα που το προχωρησα αρκετα παραπανω και εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη στα των γραφικων δε τα λες και ''γραφικαρες'' και οχι δεν ειναι αυτο το πραγμα που σου παρουσιαζαν στα trailer που ''επεφταν σαγονια'' πριν τη κυκλοφορια - αν ειναι για να πετυχεις τετοιο αποτελεσμα να πρεπει να πουλησεις το νεφρο σου και να αγορασεις 25.000 ευρω καρτα γραφικων και 28πυρινο επεξεργαστη Xeon Platinum 8180, τη κανω και με 280 ευρω τη δουλεια μου και με παιχνιδια που μπροστα τους ολη η τριλογια metro ειναι μια τριχα απ τα @#&#$^@ του καθε exclusive της sony ξεχωριστα. Εν ετη 2019 περιμενα απλα καλυτερο perfomance και οχι gpu των 500 ευρω να μη μπορουν να κρατησουν σταθερο 60αρι ενα game σε full hd με lowest settings ουτε καν στα high και με τετοια γραφικα, ειναι το λιγοτερο τραγικο. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από giorgosmcmc
insaneblyat Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Αρχίσατε πάλι τη κλαψα περί performance/visual και βλέπω να κλειδώνεται το τοπικ. Μόλις έφυγα από τον Βολγκα, εμένα προς το παρόν οι εντυπώσεις μου είναι θετικές. Το έχω μεγαλη ανησυχία το open world στοιχείο σε τετοιο παιχνίδι σαφώς και μου λείπει αυτή η κλειστοφοβικη σκοτεινη ατμόσφαιρα των προηγούμενων Μέτρο αλλά βλέπω μεγάλη βελτίωση σε πολλούς τομείς και αρκετες προσθήκες που μόνο και μόνο που με τοποθετεί στον ιδιο κόσμο γουστάρω (είμαι και φαν των βιβλίων) Τίμια προσπάθεια με ωραίο gameplay γραφικά μεστή ιστορία παρόλο που είναι open world. Με ποικιλομορφία με εξαιρετική ατμόσφαιρα που αποτυπώνει πλήρως την απόλυτη παρακμη και παράνοια ενός κόσμου καταστραμμένου και με το τρόπο που μόνο ένα στούντιο από τη πρώην σοβιετική ενωση μπορεί να αποδώσει 2 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόνο το weapon customization πρόσθεσαν που δεν υπήρχε στα άλλα, ΟΛΑ τα υπόλοιπα είναι ίδια με του 2033. Ήχος, gameplay, movement..Καμία εξέλιξη. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από Psycho_Warhead 1
insaneblyat Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μόνο το weapon customization πρόσθεσαν που δεν υπήρχε στα άλλα, ΟΛΑ τα υπόλοιπα είναι ίδια με του 2033. Ήχος, gameplay, movement..Καμία εξέλιξη. Το movement είναι όντως σχεδόν ίδιο και είναι κρίμα γιατί χρειάζεται βελτίωση, το gunplay είναι πολύ καλύτερο το gameplay και μόνο που είναι open world το παιχνίδι αλλάζει αλλά όχι απαραίτητα προς το καλό. 1
insaneblyat Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το ότι υπάρχουν άτομα που καταδικάζουν με αυτό το τρόπο ένα παιχνίδι γιατί δεν είχε το optimization που θέλανε με ξεπερνά κατά πολυ. Ιδίως όταν αυτά τα άτομα το αποκτούν πειρατικα ή όταν αυτά τα ατομα βάζουν cheats με αποτέλεσμα ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του gameplay του Μετρό να πηγαινει στραφη καταστρέφοντας έτσι την εμπειρία που θέλανε οι δημιουργοί να ζήσεις. Επίσης όταν αυτά τα άτομα έχουν και καλό PC γίνεται εξοργιστικό Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από insaneblyat 1 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Κοίταξε να δεις, είναι λογικό στο PC να υπάρχει performance analysis με ρυθμίσεις, αναλύσεις και frame-rate..Μιλάμε για εκατομμύρια συνδυασμούς HW, δεν είναι κονσόλα που τρέχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο παντού. Φαντάσου ότι ακόμα και στις κονσόλες πέφτει κάμποσο performance analysis, αν δεν έπεφτε δεν θα έβγαζαν τα Pro/One X. Επίσης τα Metro ήταν σημεία αναφοράς των γραφικών τους και τώρα αυτό με το RT και τα υπόλοιπα NV features το ίδιο. Τώρα μερικοί κλαίνε γιατί θέλουν με mid-range καρτούλες να max-άρουν τα settings. Προσωπικά ασχολήθηκα στην αρχή λίγο με τα visuals αλλά το τερμάτισα και έγραψα ολοκληρωμένη άποψη για το παιχνίδι και έβαλα και βαθμολογία. 1 1
Anuminas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε τη στιγμη που ενα uncharted στο ps4 με γραφικα ετη φωτος πιο μπροστα απο το metro ρε παιδιά τελικά το Metro Exodus ειναι το νέο Crysis και "next level in real time visuals (digital foundry)" ή το κερδάει το interactive movie Uncharted 4; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα