nmamag Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Επειδή μου αρεσε η δουλειά που εκανε καποιο μελος αν θυμαμαι καλα ο makfil προτείνω να φτιαξουμε οσοι κανουμε αγορες από κινα μια βαση δεδομένων Παραγγελιά πχ Gearbest Ημερομηνια Παραγγελιας πχ 15/5/2017 Αξια πχ 30 € Τελωνιο πχ ΝΑΙ -ΌΧΙ Μεθοδος αποστολης πχ NL Ημερομηνια Παραλαβης πχ 12/6/2017 2
makfil Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Επειδή μου αρεσε η δουλειά που εκανε καποιο μελος αν θυμαμαι καλα ο makfil προτείνω να φτιαξουμε οσοι κανουμε αγορες από κινα μια βαση δεδομένων Παραγγελιά πχ Gearbest Ημερομηνια Παραγγελιας πχ 15/5/2017 Αξια πχ 30 € Τελωνιο πχ ΝΑΙ -ΌΧΙ Μεθοδος αποστολης πχ NL Ημερομηνια Παραλαβης πχ 12/6/2017 Δεν ξέρω τι εννοείς με το "βάση δεδομένων" και τι έχεις στο μυαλό σου, αλλά αυτό που έκανα ήταν να μαζέψω τα στοιχεία που κατέγραφαν μέλη σε σχετικό νήμα σε μια περίοδο 3,5-4 μηνών περίπου κα να αναφέρω τα τελικά αποτελέσματα. 1
nmamag Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Εννοω αυτό που γραφω Μια βαση δεδομενων χωρις σχολια με τις εμπειριες του κάθε μελους που αγοραζει από ebay ,gearbest, banggood ,aliexpress , κτλ τιποτα περισοτερο και τιποτα λιγοτερο απλα μου αρεσε η δουλεια σου και σκεφτηκα να την κανω λιγο πιο οργανωμενη Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2017 από nmamag
sealsmile_official Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Καλημέρα nmamag, Είχαμε ξεκινήσει και εμείς να αναφέρουμε στο φόρουμ τις παραγγελίες των χρηστών μας που μας έστελναν τις εμπειρίες τους. Παραθέτω σχετικό ποστ. Καλησπερα, Ειχαμε 2 καινουριες ενημερωσεις: Προιόν: SKMEI Waterproof Pedometer / Heart Rate Test Wrist WatchΤιμή: € 15.15Κατάστημα: DealExtremeHμερομηνία Παραγγελίας: 12/12/2016Ημερομηνία Ειδοποίησης ΕΛΤΑ: 23/01/2017 Προιόν: Cover Case for LG Google Nexus 5XΤιμή: € 2.21Κατάστημα: DealExtremeHμερομηνία Παραγγελίας: 17/12/2016Ημερομηνία Ειδοποίησης ΕΛΤΑ: 26/01/2017 Κ τα 2 προιοντα δεν περασαν τελωνιο. Για οποιον το επιθυμει υπαρχουν και οι σχετικες φωτογραφιες. Φιλικα, Φωτης απο SealSmile.com Αυτή τη στιγμή υλοποιούμε την υπηρεσία όπου οι χρήστες θα καταχωρούν αυτόματα τις παραγγελίες τους και μετά, εφόσον το επιθυμούν, να ενημερώνονται με e-mail σχετικά με την προόδο της παραγγελίας τους. Ταυτόχρονα θα μπορούν να βλέπουν στατιστικά ανά κατάστημα , π.χ. μέσο χρόνο παράδοσης, ποσοστό επιτυχημένης παράδοσης, τελωνίο, κτλ. Το πλάνο είναι η Site: SealSmile , να γίνει μία πλατφόρμα, όπου οι χρήστες θα μπορούν αφ'ενός να οργανώνουν τις παραγγελίες τους από όλα τα κινέζικα καταστήματα κ αφ'ετέρου να βλέπουν στατιστικά δεδόμενα για την απόδοση του κάθε καταστήματος. Κάθε σχόλιο, παρατήρηση και πρόταση σας είναι καλοδεχούμενη. Φιλικά Φώτης 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα