Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή λές ότι ο μέσος Κρητικός και ο μέσος Ρομά έχουν τα ίδια ποσοστά παραβατικότητας;

Ενταξει και οι κριτικοι δεν ειναι τα καλυτερα παιδια.. ναρκωτικα οπλα κλπ και αυτοι εχουν.. Μαφια και αυτοι αλλα με πιο ανθρωπινη συμπεριφορα. Δεν θα ερθουν πχ να σε κλεψουν με καμια πεταλουδιτσα που θα ειναι 15-20 ετων κλπ. για κανενα 20αρικο ουτε θα μπουκαρουν μεσα στο σπιτι σου. Βεβαια αν τους πειραξεις τη γυναικα παιζει να φας καμια σφαιρα στο κεφαλι απο τους ρομα ομως τρως και κατα τυχη..

Ας παραμεινουμε ontopic.

• Like 1
  • Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Να είσαι σιγουρος οτι ναρκωτικά δεν βρισκεις μονο στο Μενίδι. Νομίζω οτι εσύ βλέπεις το δέντρο και δε βλέπεις το δάσος.

Μακάρι να ηταν μονο το Μενίδι και οι αθίγγανοι το πρόβλημα στο κομμάτι των ναρκωτικών.

Θα σου κάνω ένα ερωτημα μονο επειδη επικεντρώνεσαι μονο σε αυτους. Που τα βρισκουν?

Τι έχει κάνει το κράτος τόσα χρόνια για ένα τοσο γνωστο φαινόμενο?

Το κράτος δεν μπορεί να κάνει καθισμενο στα αυγά των νομών περί "ανθρωπινων δικαιωμάτων " και άλλους νομους της ΕΕ. Αστους εκεί μην τους ενοχλείς, είναι έκφραση κουλτουρας και δικαίωμα να μην μορφωνονται, να δουλεύουν από τα 2 τους, να ζουνε στα σκουπίδια, κλέβουν, φανάρια, διακονία,ναρκωτικά,κλοπες κτλπ

Για μένα ερπηστριοφορα θέλουν στους καταυλισμους.

Τώρα ποιος τους δίνει ναρκωτικά που να ξέρω, θες να πεις κάποιος διάσημος;κάποιος από την κυβέρνηση; η μασωνια;

• Like 5
Δημοσ.

Και δολοφόνος να ήταν, είναι οκ να του καίνε το σπίτι?

Καλα δεν ειναι μεν αλλα και ειναι ταυτοχρονα. Ολοι εκει πανω με κλεμμενα και ναρκωτικα φτιαξαν σπιτια.

• Like 1
Δημοσ.

Παρένθεση, επειδή έχω γνωστή που έκανε δασκάλα σε δημοτικό σε χωριά στην Κρήτη.

Τα παιδιά λέει τα έβαζα να γράψουν π.χ. ένα ποίημα και έγραφαν μαντινάδες με θεματολογία επιπέδου "όταν μεγαλώσω θα πάρω μεγάλο 4x4 να φορτώνω επάνω τα κλεμμένα ζωντανά του γείτονα και θα φυτεύω χασίσι".

Όταν ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ γράφουν τέτοια πράγματα, καταλαβαίνεις περίπου τι κάνουν οι γονείς τους.

• Like 3
Δημοσ.

Η βία γεννά βία, όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες, αναμενόμενη/δικαιολογήμένη αντίδραση του καταπεισμένου/αδικημένου και άλλες δημοκορατικές δυνάμεις ... διαλέγεις το τσιτάτο σου και παίρνεις.

• Like 4
Δημοσ.

Καλα δεν ειναι μεν αλλα και ειναι ταυτοχρονα. Ολοι εκει πανω με κλεμμενα και ναρκωτικα φτιαξαν σπιτια.

Συγγνώμη, τι ακριβώς εννοείς "δεν είναι αλλά και είναι"; Πώς γίνεται να είναι και να μην είναι ταυτόχρονα;

Δημοσ.

Δέχομαι ότι και οι Κρητικοί μπορεί να έχουν υψηλά ποσοστά παραβατικότητας. Μπορούμε να μιλήσουμε για τους τσιγγάνους τώρα;

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνώ. "Μα ακόμα δεν κατάλαβα..." που λένε και οι πυξ Λαξ , γιατί κανες παραθεση εμενα; τον άλλον που το αποκάλεσε καρπουζά έπρεπε να κανεις.

Εγώ απλα ρώτησα καρπουζάς ήταν ο άνθρωπος; πουλούσε σάπια καρπουζια και τον τιμωρησαν;

Δημοσ.

Το κράτος δεν μπορεί να κάνει καθισμενο στα αυγά των νομών περί "ανθρωπινων δικαιωμάτων " και άλλους νομους της ΕΕ. Αστους εκεί μην τους ενοχλείς, είναι έκφραση κουλτουρας και δικαίωμα να μην μορφωνονται, να δουλεύουν από τα 2 τους, να ζουνε στα σκουπίδια, κλέβουν, φανάρια, διακονία,ναρκωτικά,κλοπες κτλπ

Για μένα ερπηστριοφορα θέλουν στους καταυλισμους.

Τώρα ποιος τους δίνει ναρκωτικά που να ξέρω, θες να πεις κάποιος διάσημος;κάποιος από την κυβέρνηση; η μασωνια;

Εγω σου έκανα την ερωτηση που τα βρισκουν. Πιστευεις οτι καλλιεργουν μόνοι τους ηρωινη ας πουμε? Ολα αυτά απο κάπου έρχονται.

Η παραβατικη συμπεριφορά των Ρομά δεν ειναι κάτι καινουργιο. Και τα ανθρωπινα δικαιωματα και οι νομοι, ειναι υπερ του κράτους αν θέλουν να τους συνετίσουν. Δεν το έκαναν. Τον βασικό λογο τον ειπε ένα παλικάρι παραπάνω.

Το οτι πρέπει να συνετιστουν , μέχρι το να καίνε το σπιτι του κάθε αθίγγανου όμως ειναι ένα άλλο θέμα πολυ σοβαρό.

Γενικά οι νομοι σε αυτο το κράτος πρέπει να εφαρμοζονται για ολους. Οσο δεν γινεται αυτο θα θρηνούμε κοσμο.

Τόσα χρονια τα βλέπουν και κάνουν τις πάπιες. Δεν έχουν μπει σε κανα λεωφορειο προς Χασια να δουνε τι γινεται. Τωρα ξυπνησαν και οπου βλέπουν Ρομά θα τους κυνηγάνε?

• Super Moderators
Δημοσ.

Συμφωνώ. "Μα ακόμα δεν κατάλαβα..." που λένε και οι πυξ Λαξ , γιατί κανες παραθεση εμενα; τον άλλον που το αποκάλεσε καρπουζά έπρεπε να κανεις.

Εγώ απλα ρώτησα καρπουζάς ήταν ο άνθρωπος; πουλούσε σάπια καρπουζια και τον τιμωρησαν;

Η παράθεση σημαίνει πως διαφωνώ ή το κάνω για να "στην πω" και δεν το ξέρω?  :ph34r:

Δημοσ.

Εγω σου έκανα την ερωτηση που τα βρισκουν. Πιστευεις οτι καλλιεργουν μόνοι τους ηρωινη ας πουμε? Ολα αυτά απο κάπου έρχονται.

Η παραβατικη συμπεριφορά των Ρομά δεν ειναι κάτι καινουργιο. Και τα ανθρωπινα δικαιωματα και οι νομοι, ειναι υπερ του κράτους αν θέλουν να τους συνετίσουν. Δεν το έκαναν.

Γενικά οι νομοι σε αυτο το κράτος πρέπει να εφαρμοζονται για ολους. Οσο δεν γινεται αυτο θα θρηνούμε κοσμο.

Συμφωνώ. Μια καινούργια φυλακή να φτιαχτεί και να τους βάλουν μέσα όσοι έχουν παραβατικη συμπεριφορά.

Καινούργια φυλακή στο λέω γιατί πολλοί βγήκανε έξω με απονομη χάριτος επειδή δεν χωρούσαν μέσα.

Δημοσ.

Ειναι γνωστο οτι η διακινηση, που για μενα ειναι το βασικο σημειο του προβληματος, γινεται πολλα χρονια στο Μενιδι. Μπορεις να μπεις στο λεωφορειο , να ρωτησεις τι και πως και να πας να ψωνισεις. Δεν αναρωτιεστε γιατι δεν εχει κανει τιποτα η αστυνομια και οι τοπικοι αρχοντες τοσο καιρο?  :rolleyes:

• Like 3
Δημοσ.

Τόσα χρονια τα βλέπουν και κάνουν τις πάπιες. Δεν έχουν μπει σε κανα λεωφορειο προς Χασια να δουνε τι γινεται. Τωρα ξυπνησαν και οπου βλέπουν Ρομά θα τους κυνηγάνε?

Γιατί πιστεύεις οι διοικητές δεν έχουν στείλει σήμα στα κεντρικά τι γίνεται; τι να κάνουν; να οργανωσουν επιδρομή μονοι τους με τους αστυνομικούς σαν τους expendables; χωρίς σχέδιο δράσης και με κάτι επίσημο από την εξουσία; θα είναι σαν πραξικόπημα.

Σέβονται τας διαταγας των ανωτέρων. Αυτά ορκιστηκαν. Και οι ανωτεροι είναι σε φάση: "άστους ήσυχους".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...