tritonas00 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 ζωή κάνουν και ο Έλληνας πεινάει. ας προσεχε ο ελληνας να μη πειναει 1
Expertr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Η ποινή είναι αστεία αυστηρή (3 χρόνια + για ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, όταν για κανονική ανθρωποκτονία τρώς λιγότερα και με αναστολή), και προφανώς είναι για να ρίξει κρέας στα λιοντάρια και δεν πρόκειται να είχε επιβληθεί αν δεν ήταν το παιδί στη μέση. Αλλά πέρα από αυτό, δεν είμαι σίγουρος τι νομίζεις ότι κάνεις και χαίρεσαι εφόσον πέρα από το ακαδημαϊκό, σε πρακτικό επίπεδο χεστήκαμαν πόσα έφαγε. Εαν θες να κρινω τον νομο προσωπικα οχι δεν ειναι αυστηρος. Και για ανθρωποκτονια - παιδοφιλια-βιασμο ειμαι υπερ της θανατικης ποινης. Εαν θες να μιλησουμε για το τι αρεσει στον καθε ενα.
defacer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Τώρα συγκρίνεις το ότι κάποιος πήρε ένα πιστόλι καραμπίνα και πυροβολούσε στον αέρα με το ότι ένας δήμαρχος είχε δώσει άδεια για μια πινακίδα που κάποιος έπεσε πάνω της ? Όχι, εσύ συγκρίνεις πράγματα επειδή θέλεις οπωσδήποτε να έχεις δίκιο. Εγώ δε συγκρίνω τίποτα παρά μόνο την επιβληθείσα ποινή με άλλες που επιβάλλονται κατά καιρούς για το ίδιο αδίκημα, όπως εσύ μου ζήτησες.
tritonas00 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Γιαυτό κ εγώ από εδώ κ πέρα θα πάω με το κόμμα του Νότη και τέλος. δεν ειχαμε αμφιβολια... ουγκ 7
DrLo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Έχεις σκεφτεί ποτέ πως αφότου πεθάνεις δε θα υπάρχει κανείς να μιλάει για τα κατορθώματά σου όπως μιλάνε για τις "αηδίες" του Πούζο; Μάλλον δεν έχεις σκεφτεί γενικά. Αυτό τι σημαίνει ? Ξέρεις πόσοι μιλάνε σήμερα για τα "κατορθωματά" του Χίτλερ ? 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Για να ελαφρυνω το κλιμα, η βολη στο στρατο μετράει? Εκεί ήταν ελεγχόμενο το κλίμα. Περνούσαμε από 40 ελέγχους και είχαμε ο καθένας έναν υπεύθυνο πάνω απο το κεφάλι μας για να μην κάνουμε καμια μλκια. Δεν σηκώναμε τα όπλα στον άερα κι όποιον πάρει ο χάρος! 4
defacer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Εαν θες να κρινω τον νομο προσωπικα οχι δεν ειναι αυστηρος. Και για ανθρωποκτονια - παιδοφιλια-βιασμο ειμαι υπερ της θανατικης ποινης. Δεν είπα ότι ο νόμος είναι αυστηρός, αλλά η ποινή στη συγκεκριμένη περίπτωση επειδή μπήκε όχι για τους πυροβολισμούς (θα έπρεπε όλη η Κρήτη να είναι φυλακή) αλλά για να κατευνάσει τα πλήθη. Προφανώς δεν θέλεις να καταλάβεις κάποια πράγματα, άσχετα από το τι πιστεύεις.
DrLo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Όχι, εσύ συγκρίνεις πράγματα επειδή θέλεις οπωσδήποτε να έχεις δίκιο. Εγώ δε συγκρίνω τίποτα παρά μόνο την επιβληθείσα ποινή με άλλες που επιβάλλονται κατά καιρούς για το ίδιο αδίκημα, όπως εσύ μου ζήτησες. ΟΚ, υπό αυτή την έννοια έχεις δίκιο ΑΛΛΑ η βάση της λογικής σου είναι λάθος. Δεν υπάρχει κάτι που να λέει ότι μια οποιαδήποτε ανθρωποκτωνία (εξ αμελείας ή όχι) πρέπει κατ' ανάγκην να τημωρείτε αυστηρώτερα από τους πυροβολισμούς στον αέρα.
παπι Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Οι γύφτοι μόνο από το Α21 βγάζουν όσα εγώ σε 1 χρονο, ποια φτώχεια; ζωή κάνουν και ο Έλληνας πεινάει. Γιαυτό κ εγώ από εδώ κ πέρα θα πάω με το κόμμα του Νότη και τέλος. Ενα μεγαλο ποσοστο απο την ΕΛΑΣ ειναι με το κομμα του "Νοτη". Βλεπεις καμια μετακινηση απο τις ομαδες Εβερεστ και ΚοφιΑιλαντ; 1
defacer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 η βάση της λογικής σου είναι λάθος. Δεν υπάρχει κάτι που να λέει ότι μια οποιαδήποτε ανθρωποκτωνία (εξ αμελείας ή όχι) πρέπει κατ' ανάγκην να τημωρείτε αυστηρώτερα από τους πυροβολισμούς στον αέρα. Σοβαρά έτσι; Επίσης αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει κάτι που να λέει ότι μια οποιαδήποτε ανθρωποκτονία πρέπει κατ' ανάγκην να τιμωρείται αυστηρότερα από μια κλοπή. Άρα όταν δούμε κλοπές να τιμωρούνται αυστηρότερα από ανθρωποκτονίες, αφού είναι τεχνικά επιτρεπτό ας μη το σκεφτούμε περισσότερο. Δε μου αρέσει να το κάνω αυτό αλλά ξέρεις έτσι; Και ο βασικός μισθός τεχνικά επιτρεπτός είναι, άρα μόκο όσοι λένε ότι δε βγαίνουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις