Efstr1997 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Είμαι σε πολύ μεγάλη ανάγκη! Θέλω να βρω κάποιον, αλλά γνωρίζω μόνο το ονοματεπώνυμό του. Για να καταλάβετε, θα σας αναφέρω λίγο πώς έχει η κατάσταση. Πριν κάποια χρόνια συνεργάστηκα με έναν για μια δουλειά, αλλά μου "έφαγε" τα χρήματα που του έδωσα. Έγινε δικαστήριο και βγήκε υπέρ μου. Όμως αυτός εξαφανίστηκε και από ότι φαίνεται δεν έχει τίποτα στο όνομά του (ή κατά πάσα πιθανότητα τα έγραψε όλα σε όνομα κάποιου άλλου). Ξέρει κάποιος- ή να πει καμία ιδέα- πώς μπορώ να βρω που μένει, αν έχει κάτι στο όνομά του κλπ. Θα ήταν προτιμότερο μια λύση χωρίς δικηγόρο γιατί δεν υπάρχουν καθόλου λεφτά. Ευχαριστώ!
kleo1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 για πόσα χρήματα μιλάμε γιατί πολύ πιθανό να δώσεις τα ίδια για να καταφέρεις να μάθεις αυτά που θέλεις;
Efstr1997 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 11880 11888 11821 Ευχαριστώ, αλλά δεν έχει τίποτα στο όνομά του. για πόσα χρήματα μιλάμε γιατί πολύ πιθανό να δώσεις τα ίδια για να καταφέρεις να μάθεις αυτά που θέλεις; Είναι πολλά τα λεφτά!
logistoulis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 αν δεν έχει τίποτα στο όνομά του τι θα κάνεις και να τον βρεις; επίσης αυτό το υποθέτεις ή πήγες να εκτελέσεις τη διαταγή πληρωμής και το διαπίστωσες στη συνέχεια; γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις δεν αναλαμβάνουν οι επιμελητές;
Efstr1997 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 αν δεν έχει τίποτα στο όνομά του τι θα κάνεις και να τον βρεις; επίσης αυτό το υποθέτεις ή πήγες να εκτελέσεις τη διαταγή πληρωμής και το διαπίστωσες στη συνέχεια; γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις δεν αναλαμβάνουν οι επιμελητές; Αυτό που θέλω να δω είναι αν μεταβίβασε κάτι σε κάποιον άλλο, εκείνη την περίοδο μόνο και μόνο για να το σώσει. Όσο για επιμελητές που ανέφερες, κι εγώ νόμιζα ότι κάποιος τους κυνηγάει αλλά δεν.....
DrLo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Αυτό που θέλω να δω είναι αν μεταβίβασε κάτι σε κάποιον άλλο, εκείνη την περίοδο μόνο και μόνο για να το σώσει. Όσο για επιμελητές που ανέφερες, κι εγώ νόμιζα ότι κάποιος τους κυνηγάει αλλά δεν..... Ωραία , και πες ότι το βρήκες ότι το μεταβιβασε στον Χ ... ε , και ?
Efstr1997 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 facebook τυπε.. Σε ευχαριστώ...έψαξα δεν έχει. Ωραία , και πες ότι το βρήκες ότι το μεταβιβασε στον Χ ... ε , και ? Αυτό θα δείξει ότι ανήκε σε αυτόν, άρα μπορεί να αποπληρώσει από αυτό
logistoulis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Αυτό που θέλω να δω είναι αν μεταβίβασε κάτι σε κάποιον άλλο, εκείνη την περίοδο μόνο και μόνο για να το σώσει. Όσο για επιμελητές που ανέφερες, κι εγώ νόμιζα ότι κάποιος τους κυνηγάει αλλά δεν.....Εγώ ξέρω ότι μια χαρά τους κυνηγάνε αλλά αν δε θες να πληρώσεις και αυτούς και τους δικηγόρους τι περιμένεις να γίνει; Δωρεάν δικαιοσύνη δεν υπάρχει και αφού τα λεφτά είναι πολλά όπως λες το μόνο λογικό είναι να πληρώσεις αν ήταν κάνα μικροποσό να το καταλάβω
DrLo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Σε ευχαριστώ...έψαξα δεν έχει. Αυτό θα δείξει ότι ανήκε σε αυτόν, άρα μπορεί να αποπληρώσει από αυτό Δεν υπάρχει πουθενά αυτό που λες. Αν εγώ δανειστώ χρήματα από εσένα έχοντας ας πούμε ένα δικό μου σπίτι που θεωρητικά μπορώ να πουλήσω για να σε ξεπληρώσω ... αν το μεταβιβάσω σε άλλον, πάει πέταξε, είναι σαν να μην υπάρχει για σένα (γι' αυτό άλλωστε και το μεταβίβασε).
ILIAS GR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Τι τηλέφωνα και χαζαμάρες; πάρε τον βλογιοκομένο να σου σώσει δουλειά αυτός θα τον βρει και στου βοδιού το κέρατο….
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Είμαι σε πολύ μεγάλη ανάγκη! Θέλω να βρω κάποιον, αλλά γνωρίζω μόνο το ονοματεπώνυμό του. Για να καταλάβετε, θα σας αναφέρω λίγο πώς έχει η κατάσταση. Πριν κάποια χρόνια συνεργάστηκα με έναν για μια δουλειά, αλλά μου "έφαγε" τα χρήματα που του έδωσα. Έγινε δικαστήριο και βγήκε υπέρ μου. Όμως αυτός εξαφανίστηκε και από ότι φαίνεται δεν έχει τίποτα στο όνομά του (ή κατά πάσα πιθανότητα τα έγραψε όλα σε όνομα κάποιου άλλου). Ξέρει κάποιος- ή να πει καμία ιδέα- πώς μπορώ να βρω που μένει, αν έχει κάτι στο όνομά του κλπ. Θα ήταν προτιμότερο μια λύση χωρίς δικηγόρο γιατί δεν υπάρχουν καθόλου λεφτά. Ευχαριστώ! Συνεργάστηκες εγινε δικαστήριο και ξέρεις μονο το ονοματεπώνυμο του, τώρα δηλαδή πως να σε πιστέψουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα