bill2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 κλ βλακεις σου ελεγαν για να υπογραψεις σε αυτους πες αν οανω στο 6μηνο παω σε αλλη εταιρια τα ιδια θα μου πειτε?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Οι ευρυζωνικές υπηρεσίες είναι 12μηνης ή 24μηνης δέσμευσης, κάτι που σημαίνει ότι μετά τη λήξη του πρώτου ή του δεύτερου χρόνου ανάλογα με το τι έχεις επιλέξει, μπορείς να διακόψεις την υπηρεσία στο τέλος κάθε μήνα χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι βεβαίως η εξόφληση τυχόν ανοικτών οφειλών προς την εταιρεία μας και η επιστροφή του εξοπλισμού (modem/router) ο οποίος σου παρέχεται δωρεάν για όσο διάστημα παραμείνεις στην εταιρεία. Σε περίπτωση που θελήσεις να διακόψεις την υπηρεσία πριν τη λήξη του συμβολαίου σου, υπάρχει επιβάρυνση με τα Τέλη Απενεργοποίησης, αξίας 72€ για 12μήνο συμβόλαιο και 120€ για 24μηνο συμβόλαιο. Παρακαλούμε λάβε υπόψη ότι, στην περίπτωση προπληρωμένων πακέτων, η επιστροφή χρημάτων δυστυχώς δεν είναι εφικτή. http://www.cyta.gr/el/ForHome/homeFaqs Μια χαρα θα σε ζαλιζουν για τα λεφτα
l337 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ύ.γ την κλήση την καταγράφουν ΑΥΤΟΊ όχι εσύ, λες να στην δώσουν αν την χρειαστείς? Η κλήση καταγράφεται για τον πελάτη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο προς όφελος του πελάτη (και όχι της εταιρίας). (φυσικά δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους αλλά γιατί είναι υποχρεωμένοι) Καλησπέρα, έχω συμβόλαιο σταθερού+ADSL στην CYTA για 6 μήνες περίπου ακόμη, αλλά μου κάνανε μια πολύ καλή προσφορά από ΟΤΕ, μάλιστα για VDSL(δεν μου παρέχει vdsl η cyta στην περιοχή). Ο ΟΤΕ επιμένει ότι δεν είμαι υποχρεόμενος να πληρώσω την τιμή για την πρόωρη αποδέσμευση από το συμβόλαιό μου αλλά μόνο το ποσό που αφορά την παρεχόμενη υπηρεσία κατά τον τελευταίο λογαριασμό. Ισχύει κάτι τέτοιο? Ως ανάλογο παράδειγμα μάλιστα μου φέρανε το νοίκιασμα ενός σπιτιού, όπου αν κάνεις π.χ. συμβόλαιο για 2 χρόνια και φύγεις στον 1, δεν είσαι υποχρεώμενος να πληρώσεις κάποια ποινή/ρήτρα ή να χάσεις την εγγύηση. Εξήγησα στην υπάλληλο ότι μιλάμε για 2 εντελώς διαφορετικά πράγματα αλλά μου λέει ότι προκύπτει νομικά αυτό και ότι θα κληθώ να πληρώσω το ποσό αυτό μόνο εάν φύγω απο συνδρομητής της CYTA και ξαναεπιστρέψω στο μέλλον στην εταιρεία αυτή. Προφανώς θέλουν να με πείσουν να το αγνοήσω για να κάνω την μεταφορά, αλλά επέμενε στο τηλέφωνο και μου είπε ότι αυτό ισχύει για όλες τις εταιρείες. Δυστυχώς, αν ειπώθηκε έτσι έχουν σκοπό να σε εξαπατήσουν.
skiabox Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μόλις με πήραν και εμένα τηλέφωνο από wind και λένε ότι όποτε θέλεις διακόπτεις συμβόλαια και ότι είναι παράνομα μετά από απόφαση της ΕΕΤΤ. Τελικά όλοι παραμύθια λένε;
l337 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μόλις με πήραν και εμένα τηλέφωνο από wind και λένε ότι όποτε θέλεις διακόπτεις συμβόλαια και ότι είναι παράνομα μετά από απόφαση της ΕΕΤΤ. Τελικά όλοι παραμύθια λένε; Δυστυχώς όλοι -ως φαίνεται- παραμύθια λένε.
Alchemist` Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 κλ βλακεις σου ελεγαν για να υπογραψεις σε αυτους πες αν οανω στο 6μηνο παω σε αλλη εταιρια τα ιδια θα μου πειτε? Δυστυχώς όλοι -ως φαίνεται- παραμύθια λένε. Με ξαναπήρανε σήμερα (μιας και τους ειχα ζητήσει να το δούμε το θέμα ξανά). Άλλη υπάλληλος μου είπε ακριβώς τα ίδια και δεν κρατήθηκα και την ρώτησα αυτό που λέει ο bill. Κανένα σχόλιο φυσικά, απεύφευγε να δώσει απάντηση πηγαίνοντας αλλού την κουβέντα. Άλλο θέμα: Χτες στο τηλέφωνο μου λένε με σύνδεση VDSL50 στο κινητό έκπτωση 40%. Σήμερα η έκπτωση έγινε 15%. Τους λέω αυτές οι εκπτώσεις είναι στάνταρντ ή κάθε ένας που παίρνει (μιας και ήταν διαφορετικό άτομο σήμερα) της βγάζει από το κεφάλι του? Ομοίως υπεκφυγές και μου είπε ότι τέτοιες προσφορές αλλάζουνε κάθε μέρα...
slk200gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Η κλήση καταγράφεται για τον πελάτη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο προς όφελος του πελάτη (και όχι της εταιρίας). (φυσικά δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους αλλά γιατί είναι υποχρεωμένοι) Δυστυχώς, αν ειπώθηκε έτσι έχουν σκοπό να σε εξαπατήσουν. Χωρίς να θέλω να διαφωνήσω μόνο με εισαγγελική παραγγελία παίρνεις το καταγρφημενο και το ξέρω γιατί το ζήτησα από την vodafone που αλλά με είπαν και αλλά με χρέωσαν και ουδέποτε μου το έδωσαν με την αιτιολογία ότι πρέπει να δοθεί εντολή εισαγγελέα
l337 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Χωρίς να θέλω να διαφωνήσω μόνο με εισαγγελική παραγγελία παίρνεις το καταγρφημενο και το ξέρω γιατί το ζήτησα από την vodafone που αλλά με είπαν και αλλά με χρέωσαν και ουδέποτε μου το έδωσαν με την αιτιολογία ότι πρέπει να δοθεί εντολή εισαγγελέα Δεν ισχύει αυτό που γράφεις και λυπάμαι αλλά σε κοροίδεψαν. Η καταγραφή γίνεται μόνο για το συμφέρον του πελάτη και ποτέ βλαπτικά για εκείνον (δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπέρ της εταιρίας δηλαδή). Γνωρίζω πάρα πολύ καλά το κομμάτι αυτό της νομοθεσίας συν ότι εργάζομαι σε σχετικό τομέα. Κάνε καταγγελία την vodafone (ή τον οποιονδήποτε isp) που θα σου πει κάτι τέτοιο και πες μας τι έγινε για να γελάσουμε όλοι μαζί με τα χάλια τους. Αν χρειαστείς βοήθεια στείλε μου pm. (εισαγγελική παρέμβαση χρειάζεται για να γίνει ταυτοποίηση χρήστη -αν έγινε αξιόποινη πράξη- κάτι για το οποίο δεν συζητάμε στο παρόν topic)
spyros007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 bill2015, on 12 Jun 2017 - 4:54 PM, said: οχι απο όσο ξέρω απλά μένει απαιτητό και όταν πας στην εταιρία που έχεις την οφειλή δεν θα σε δέχονται η θα σου ζητανε τα λεφτα πρωτα..... Νομιζω βεβαια οτι τις εισπρακτικές να σου ζαλιζουν τα πα@@αρια δεν τις γλιτωνεις... Ασχέτως αν δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα.....καθώς ο ορος ειναι παρανομος και καταχρηστικός. Αυτα τα αποπανω..........ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΤΩΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΣΠΑΣΙΜΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.....Μακαρι να το κανανε αλλα δυστιχως δεν τολμανε.Επιλεγουν πλαγιες μεθοδους και αμα τσιμπηση το θυμα οτι παρουν κέρδος ειναι.Το σημαντικότερο απο ολα ειναι αν αξίζει να μπεις σε αυτη την ταλαιπωρία γιατι ταλαιπωρια ειναι και μαλιστα μεγαλη........... Οσο για την ηχογραφιση τον ηχογραφείς και εσυ αφου το δηλωσεις όπως και αυτος και δεν χρειαζεται να ψάχνεις εισαγγελεα ..............παγια τακτικη δοκιμασμενη.Ειδικα οταν εινα τηλεφώνημα συμβολαιο.Αν δεν δεχτει καποιο λακο εχει η φαβα..............
slk200gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δεν ισχύει αυτό που γράφεις και λυπάμαι αλλά σε κοροίδεψαν. Η καταγραφή γίνεται μόνο για το συμφέρον του πελάτη και ποτέ βλαπτικά για εκείνον (δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπέρ της εταιρίας δηλαδή). Γνωρίζω πάρα πολύ καλά το κομμάτι αυτό της νομοθεσίας συν ότι εργάζομαι σε σχετικό τομέα. Κάνε καταγγελία την vodafone (ή τον οποιονδήποτε isp) που θα σου πει κάτι τέτοιο και πες μας τι έγινε για να γελάσουμε όλοι μαζί με τα χάλια τους. Αν χρειαστείς βοήθεια στείλε μου pm. (εισαγγελική παρέμβαση χρειάζεται για να γίνει ταυτοποίηση χρήστη -αν έγινε αξιόποινη πράξη- κάτι για το οποίο δεν συζητάμε στο παρόν topic) Παίζει, αλλά το εξοδο του δικηγόρο ήταν μεγαλύτερο της χρεώσεις μου που έγινε τότε,πιθανόν να έχεις δίκιο bill2015, on 12 Jun 2017 - 4:54 PM, said: Αυτα τα αποπανω..........ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΤΩΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΣΠΑΣΙΜΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.....Μακαρι να το κανανε αλλα δυστιχως δεν τολμανε.Επιλεγουν πλαγιες μεθοδους και αμα τσιμπηση το θυμα οτι παρουν κέρδος ειναι.Το σημαντικότερο απο ολα ειναι αν αξίζει να μπεις σε αυτη την ταλαιπωρία. Οσο για την ηχογραφιση τον ηχογραφείς και εσυ αφου το δηλωσεις όπως και αυτος και δεν χρειαζεται να ψάχνεις εισαγγελεα ..............παγια τακτικη δοκιμασμενη.Αν δεν δεχτει καποιο λακο εχει η φαβα.............. Αυτό είναι αλήθεια, ποτέ κάνεις δεν άκουσε
l337 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΤΩΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΣΠΑΣΙΜΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ..... Έχεις συμβεί πάμπολλες φορές και γνωρίζω προσωπικά πάνω από 100 περιπτώσεις. Φυσικά είναι πολύ περισσότερες. Οσο για την ηχογραφιση τον ηχογραφείς και εσυ αφου το δηλωσεις όπως και αυτος και δεν χρειαζεται να ψάχνεις εισαγγελεα ..............παγια τακτικη δοκιμασμενη.Ειδικα οταν εινα τηλεφώνημα συμβολαιο.Αν δεν δεχτει καποιο λακο εχει η φαβα.............. Έχεις δικαίωμα να του ζητήσεις να τον ηχογραφήσεις όπως κι εκείνος έχει το δικαίωμα να μην συναινέσει και να τερματίσει την κλήση. Στις 99% των περιπτώσεων αυτό θα κάνει και μεταξύ μας καλά θα κάνει. Είπαμε, η καταγραφή από τον πάροχο γίνεται μόνο προς όφελος του πελάτη και ποτέ βλαπτικά. Έτσι λεει η νομοθεσία. Πρόσβαση σε αυτή έχει μόνο ο υπεύθυνος επεξεργασίας του παρόχου και ο πελάτης. Αν δεν δεχτεί ο υπάλληλος, προφανώς και δεν υπάρχει κανένας λάκος. Το να μην δεχτεί ο υπάλληλος είναι το αυτονόητο από την στιγμή που κανείς δεν θέλει να γίνεται επεξεργασία από κάποιον άγνωστο. ..............παγια τακτικη δοκιμασμενη. Εάν ηχογραφήσεις χωρίς τη συναίνεση του, ετοιμάσου μετά και για μπελάδες. So simple η θα σου ζητανε τα λεφτα πρωτα..... Νομιζω βεβαια οτι τις εισπρακτικές να σου ζαλιζουν τα πα@@αρια δεν τις γλιτωνεις... Ασχέτως αν δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα.....καθώς ο ορος ειναι παρανομος και καταχρηστικός. Αυτα τα αποπανω..........ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΤΩΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΣΠΑΣΙΜΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.....Μακαρι να το κανανε αλλα δυστιχως δεν τολμανε.Επιλεγουν πλαγιες μεθοδους και αμα τσιμπηση το θυμα οτι παρουν κέρδος ειναι.Το σημαντικότερο απο ολα ειναι αν αξίζει να μπεις σε αυτη την ταλαιπωρία γιατι ταλαιπωρια ειναι και μαλιστα μεγαλη........... Οσο για την ηχογραφιση τον ηχογραφείς και εσυ αφου το δηλωσεις όπως και αυτος και δεν χρειαζεται να ψάχνεις εισαγγελεα ..............παγια τακτικη δοκιμασμενη.Ειδικα οταν εινα τηλεφώνημα συμβολαιο.Αν δεν δεχτει καποιο λακο εχει η φαβα.............. Σε γενικές γραμμές να θυμήσω πως γράφουμε σε forum και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί ώστε να μην πετάμε "βατράχια". Εάν προτρέψουμε κάποιον να κάνει ότι κατεβάσει το κεφάλι μας ελπίζω να είμαστε πρώτα έτοιμοι να πάρουμε και την ευθύνη εφόσον τον πάρουμε στο λαιμό μας. Αυτά από εμένα. Επίσης το yelling είναι αχρείαστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα