blade-17 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα σήμερα τραγουδάει ο Χαρούλης στο θέατρο βράχων θέλω να πάω αλλά δεν βρήκα εισιτήρια και μου είπαν ότι είναι ωραία να πάει κανένας επάνω στο βράχο πίσω από το θέατρο. Ξέρει κανείς πως μπορώ να πάω εκεί ;η αν κάποιος έχει εισιτήρια και δεν θα πάει μπορώ να τα αγοράσω.
idomeneas7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Εγώ έχω ένα επιπλέον για αυριο Τετάρτη, αν το θέλεις σίγουρα πες μου εντός της ημέρας.
opoiosdipote Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Γράψε και στο φουμπου στην σελιδα του Χαρούλη και κάτι θα βρεις πιστεύω μιας και αρκετοί έψαχναν να τα πουλήσουν τις τελευταίες μέρες.
redhotstef Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ο χαρουλης αλεξιου; Πειτε τουλαχιστον το κανονικο του..
odettelle Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Πάντως αν ακόμη ενδιαφέρεσαι να πας στον βράχο, να ξέρεις ότι είναι ακριβώς πίσω από το Θέατρο, απλώς αντί να πας προς την είσοδο κατευθύνεσαι προς...τον βράχο. Πηγαίνει πολύς κόσμος οπότε προτείνω αν θες καλή θέα να πας εγκαίρως. Είναι όμορφα και αρκετά ρομαντικά.
redhotstef Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Πάντως αν ακόμη ενδιαφέρεσαι να πας στον βράχο, να ξέρεις ότι είναι ακριβώς πίσω από το Θέατρο, απλώς αντί να πας προς την είσοδο κατευθύνεσαι προς...τον βράχο. Πηγαίνει πολύς κόσμος οπότε προτείνω αν θες καλή θέα να πας εγκαίρως. Είναι όμορφα και αρκετά ρομαντικά. Απο το βραχο κοιτας τους θεατες ομως οχι τη σκηνη. Επισης εχει επικυνδυνο γκρεμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα