Rockjos21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Καλησπερα παιδια ειμαι φοιτητης και εχω σκαλωσει σε καποιες ασκησεις στο μαθημα της τεχνολογιας υψηλων τασεων μηπως μπορειτε να με βοηθησετε ??? αυτες ειναι οι ασκησεις :
Lazlow Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 κάποιες ασκήσεις λέει και δίνει όλο το θέμα από την εξεταστική βρες κάποιον συμφοιτητή σου που τα έχει λύσει σίγουρα θα υπάρχει κάποιος 1
Rockjos21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μακαρι να τα ειχε καποιος αλλα μολις εχει αλλαξει την υλη ο καθηγητης και δεν ξερει κανεις τιποτα !
Ablaoublas_542 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Τρελος εισαι? Δηλαδη θα κατσω να λυσω θεμα εξεταστικης και να στο εξηγησω κιολας? Αν περιμενεις να στο λυσει φοιτητης απιθανο καθως ολοι μας διαβαζουμε για τα δικα μας μαθηματα και αν περιμενεις να στο λυσει ηλεκτρολογος μηχανικος ενεργειακης κατευθυνσης που να θυμαται οσα εμαθε στην σχολη και να μπαινει και insomnia μη φας θα σφαξουμε ελικοπτερο. Για αυτο εχουμε τα φοιτητικα φορουμ, υλη ξευλη καποιος παλιοτερος η μεταπτυχιακος η κλπ κλπ θα σου πει πως βγαινει. 1
Rockjos21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Για να "αναγκαζομαι" να ποσταρω σε αυτο το φορουμ σημαινει οτι δεν ηταν η πρωτη μου επιλογη... Προσπαθησα στο φορουμ της σχολης μου αλλα κανεις δεν γνωριζει ή δεν ενδοιαφερεται , τελος παντων οποιος ξερει παιδια να με βοηθησει ας με βοηθησει δεν πιεσα κανεναν
tarantules Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μου θύμησες τα φοιτητικά μου χρόνια...Το συγκεκριμένο μάθημα το είχαμε περάσει αέρα αν και σχετικά δύσκολο στη ύλη του.Δεν νομίζω να καθήσει κάποιος να σου λύσει τέτοιες ασκήσεις εξειδικευμένες.Ακόμα και με πληρωμή δύσκολο το κόβω. Κατά τα άλλα ο καθηγητής σας μάλον δεν ξέρει καλή αριθμητική.Στα δικά μου φοιτητικά χρόνια είχαμε άριστα το 10 όχι το 11.Εκτός και εαν έχω μείνει πίσω και άλλαξαν τα δεδομένα...
Rockjos21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ναι εβαλε παραπανω για να μας βοηθησει και καλα μου ΧD Βασικα για το 1ο θεμα θελω μονο πως βρισκουμε την Vk κρουστικη ταση τα αλλα τα ξερω !
Moderators Kercyn Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Να τολμήσω εγώ μια ερώτηση; Το μάθημα δεν έχει βιβλίο; Σημειώσεις; Στο ιντερνέτ δε θα μπορούσες να βρεις απαντήσεις για συγκεκριμένα πράγματα που ψάχνεις;
Rockjos21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ξαναλεω οτι εαν εβρισκα το οτιδηποτε και απο σημειωσεις και απο ιντερνετ δεν θα εμπενα στον κοπο να ποσταρω εδω
Ablaoublas_542 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ειμαι και τηλεπας δεν μπορω να βοηθησω... Για να λες οτι στο φορουμ δεν σε βοηθησε κανεις μαλλον δεν εισαι ΑΠΘ ε? Δοκιμασε να ρωτησεις ευγενικα στο thmmy. gr στο subforum του αντιστοιχου μαθηματος
darkdemon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μεταφρασε το και ανεβασε στο reddit. Πολυ πιθανο να σε βοηθησουν ή να σου δωσουν την κατευθυνση . Για stack exchange overflow κλπ δεν ξερω εαν παιζει επισης τιποτα παρομοιο
andreapaog328 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 και γω αέρα τοχα περάσει δυστυχώς (η ευτυχώς). τα συγκεκριμένα θέματα πάντως είναι βαρβάτα. (με βάση αυτά που θυμάμαι)
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μου θυμίζει ορισμένα ηλεκτρολογικά μαθήματα που κάναμε στην σχολή και ήτανε παλούκι όλα..... Φίλε ts, δεν παίζει κανένας να κάτσει να σου λύσει θέματα χωρίς αντάλλαγμα. Ακόμα κι αν ξέρει κάποιος την λύση θα την κρατήσει για την πάρτη του.
Anorymous Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μου θύμησες τα φοιτητικά μου χρόνια...Το συγκεκριμένο μάθημα το είχαμε περάσει αέρα αν και σχετικά δύσκολο στη ύλη του.Δεν νομίζω να καθήσει κάποιος να σου λύσει τέτοιες ασκήσεις εξειδικευμένες.Ακόμα και με πληρωμή δύσκολο το κόβω. Κατά τα άλλα ο καθηγητής σας μάλον δεν ξέρει καλή αριθμητική.Στα δικά μου φοιτητικά χρόνια είχαμε άριστα το 10 όχι το 11.Εκτός και εαν έχω μείνει πίσω και άλλαξαν τα δεδομένα... Το μάθημα ήταν παλούκι ευτυχώς έκανε σκουπιτσα ο καθηγητής γιατί είχε μαζευτεί πολυ λαος και το πέρασα αλλα στο εργαστήριο μας εσκισε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα