Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ειμαι φοιτητης και εχω σκαλωσει σε καποιες ασκησεις στο μαθημα της τεχνολογιας υψηλων τασεων μηπως μπορειτε να με βοηθησετε ??? 
αυτες ειναι οι ασκησεις : 

jWyiTQ

post-200879-0-35905700-1497348808_thumb.jpg

Δημοσ.

κάποιες ασκήσεις λέει και δίνει όλο το θέμα από την εξεταστική

βρες κάποιον συμφοιτητή σου που τα έχει λύσει σίγουρα θα υπάρχει κάποιος

• Like 1
Δημοσ.

Τρελος εισαι? Δηλαδη θα κατσω να λυσω θεμα εξεταστικης και να στο εξηγησω κιολας? Αν περιμενεις να στο λυσει φοιτητης απιθανο καθως ολοι μας διαβαζουμε για τα δικα μας μαθηματα και αν περιμενεις να στο λυσει ηλεκτρολογος μηχανικος ενεργειακης κατευθυνσης που να θυμαται οσα εμαθε στην σχολη και να μπαινει και insomnia μη φας θα σφαξουμε ελικοπτερο.

Για αυτο εχουμε τα φοιτητικα φορουμ, υλη ξευλη καποιος παλιοτερος η μεταπτυχιακος η κλπ κλπ θα σου πει πως βγαινει.

• Like 1
Δημοσ.

Για να "αναγκαζομαι" να ποσταρω σε αυτο το φορουμ σημαινει οτι δεν ηταν η πρωτη μου επιλογη... Προσπαθησα στο φορουμ της σχολης μου αλλα κανεις δεν γνωριζει ή δεν ενδοιαφερεται , τελος παντων οποιος ξερει παιδια να με βοηθησει ας με βοηθησει δεν πιεσα κανεναν  :-D

Δημοσ.

Μου θύμησες τα φοιτητικά μου χρόνια...Το συγκεκριμένο μάθημα το είχαμε περάσει αέρα αν και σχετικά δύσκολο στη ύλη του.Δεν νομίζω να καθήσει κάποιος να σου λύσει τέτοιες ασκήσεις εξειδικευμένες.Ακόμα και  με πληρωμή δύσκολο το κόβω.

Κατά τα άλλα ο καθηγητής σας μάλον δεν ξέρει καλή αριθμητική.Στα δικά μου φοιτητικά χρόνια είχαμε άριστα το 10 όχι το 11.Εκτός και εαν έχω μείνει πίσω και άλλαξαν τα δεδομένα... :P

Δημοσ.

Ναι εβαλε παραπανω για να μας βοηθησει και καλα μου ΧD

Βασικα για το 1ο θεμα θελω μονο πως βρισκουμε την Vk κρουστικη ταση  τα αλλα τα ξερω !

• Moderators
Δημοσ.

Να τολμήσω εγώ μια ερώτηση; Το μάθημα δεν έχει βιβλίο; Σημειώσεις; Στο ιντερνέτ δε θα μπορούσες να βρεις απαντήσεις για συγκεκριμένα πράγματα που ψάχνεις;

Δημοσ.

Ξαναλεω οτι εαν εβρισκα το οτιδηποτε και απο σημειωσεις και απο ιντερνετ δεν θα εμπενα στον κοπο να ποσταρω εδω  :-)

Δημοσ.

Ειμαι και τηλεπας δεν μπορω να βοηθησω... 

Για να λες οτι στο φορουμ δεν σε βοηθησε κανεις μαλλον δεν εισαι ΑΠΘ ε? Δοκιμασε να ρωτησεις ευγενικα στο thmmy. gr στο subforum του αντιστοιχου μαθηματος 

Δημοσ.

Μεταφρασε το και ανεβασε στο reddit. Πολυ πιθανο να σε βοηθησουν ή να σου δωσουν την κατευθυνση .

Για stack exchange overflow κλπ δεν ξερω εαν παιζει επισης τιποτα παρομοιο

Δημοσ.

Μου θυμίζει ορισμένα ηλεκτρολογικά μαθήματα που κάναμε στην σχολή και ήτανε παλούκι όλα.....

Φίλε ts, δεν παίζει κανένας να κάτσει να σου λύσει θέματα χωρίς αντάλλαγμα. Ακόμα κι αν ξέρει κάποιος την λύση θα την κρατήσει για την πάρτη του.

Δημοσ.

Μου θύμησες τα φοιτητικά μου χρόνια...Το συγκεκριμένο μάθημα το είχαμε περάσει αέρα αν και σχετικά δύσκολο στη ύλη του.Δεν νομίζω να καθήσει κάποιος να σου λύσει τέτοιες ασκήσεις εξειδικευμένες.Ακόμα και  με πληρωμή δύσκολο το κόβω.

Κατά τα άλλα ο καθηγητής σας μάλον δεν ξέρει καλή αριθμητική.Στα δικά μου φοιτητικά χρόνια είχαμε άριστα το 10 όχι το 11.Εκτός και εαν έχω μείνει πίσω και άλλαξαν τα δεδομένα... :P

Το μάθημα ήταν παλούκι ευτυχώς έκανε σκουπιτσα ο καθηγητής γιατί είχε μαζευτεί πολυ λαος και το πέρασα αλλα στο εργαστήριο μας εσκισε :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...