vairass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Καταρχήν μου φαίνεται τελείως αυθαίρετο το "κόβω το ασανσέρ". Οκ, δεν έχουμε φράγκα αφού δεν πληρώνουν όλοι. Πρέπει να κάνουμε περικοπές. Ποιός όμως τις αποφασίζει αυτές τις περικοπές; πχ αντί για το ασανσέρ θα μπορούσε να "κοπεί" ο καθαρισμός της πολυκατοικίας (που τουλάχιστον θα "τιμωρήσει" και τους φταίχτες). Ή η απολύμανση (να τους φάνε οι κατσαρίδες αυτούς του ισογείου). Γενικά για οποιαδήποτε περικοπή στις υποχρεωτικές δαπάνες του κτηρίου αρμόδια είναι η συνέλευση. Ο διαχειριστής είναι ο εφαρμοστής των αποφάσεων και όχι αυτός που τις παίρνει Δυστυχώς το καταστατικό των πολυκατοικιών είναι σαν τις εγγυήσεις των συσκευών. Κάνεις δεν τα διαβάζει (να ξέρει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του) μέχρι τη στιγμή που κάτι θα του πάει στραβά Μιλάμε για σκατο γερο δεν βγάζεις άκρη, είναι βασικά ο εργολάβος που έχτισε την πολυκατοικία, καλά για αρχή θα του στείλω ένα εξώδικο για να ψαρώσει και βλέπουμε. Γίνε λίγο πιο αναλυτικός... Πόσοι μένουν στην πολυκατοικία; πόσους ορόφους έχει η πολυκατοικία; Αφού το ισόγειο δεν πληρώνει ή δεν θα πρεπε να πληρώνει για την συντήρηση του ασανσερ γιατί να το κόψει ο άλλος επειδή το ισόγειο δεν πληρώνει κοινόχρηστα; Χωρίς συνέλευση λογικά δεν μπορεί να το κόψει απο μόνος του... κοινόχρηστο αγαθό είναι πως αποφασίζει μόνος του; Ανάγκασε τον να κάνει συνέλευση για να παρθεί απόφαση. Αν χρειάζεται ομοφωνία ή πλειοψηφια δεν το ξέρω, ζήτα το καταστατικό να το διαβάσεις Αν είναι λίγες οικογένειες στην πολυκατοικία και μόνο εσύ το θέλεις, πλήρωνε απο δω και πέρα μόνο εσύ το ασανσερ και κατόπιν συνεννοησης με τους υπόλοιπους βάλε τον συντηρητή να το φτιάξει ωστε να πηγαίνει μόνο στον δικό σου όροφο. Βάζει και μια κλειδαριά στην πόρτα του ορόφου σου για να μυην το παίξει μάγκας ο απο κάτω σου και ανεβαίνει ως τον όροφο σου για να κατέβει 1 όροφο μόνο μετά και τέλος. Λεω αν είναι λίγες οι οικογένειες στην πολυκατοικία γιατί σίγουρα δεν είναι νόμιμο αυτο που σου προτείνω αλλά αν δεν σου δημιουργήσουν πρόβλημα οι υπόλοιποι δεν υπάρχει θέμα Είμαστε 3 όροφοι συν το ισόγειο, σε κάθε όροφο 2 σπίτια, το ισόγειο, ο πρώτος και ο ένας από τον δεύτερο δεν πληρώνουν τέλος είπαν. Νοικιάζεις; Ναι.
bluesattack Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Αν είναι λίγες οικογένειες στην πολυκατοικία και μόνο εσύ το θέλεις, πλήρωνε απο δω και πέρα μόνο εσύ το ασανσερ και κατόπιν συνεννοησης με τους υπόλοιπους βάλε τον συντηρητή να το φτιάξει ωστε να πηγαίνει μόνο στον δικό σου όροφο. Βάζει και μια κλειδαριά στην πόρτα του ορόφου σου για να μυην το παίξει μάγκας ο απο κάτω σου και ανεβαίνει ως τον όροφο σου για να κατέβει 1 όροφο μόνο μετά και τέλος. Λεω αν είναι λίγες οι οικογένειες στην πολυκατοικία γιατί σίγουρα δεν είναι νόμιμο αυτο που σου προτείνω αλλά αν δεν σου δημιουργήσουν πρόβλημα οι υπόλοιποι δεν υπάρχει θέμα λολ. Προσωπικο ασανσερ.Καλη φαση.Μεγαλογιαπικο στυλ
vairass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Όσο για το ασανσέρ το χτυπάει γιατί το χρειάζομαι μόνο εγώ... Όποτε θέλει να πάω εγώ να μαζέψω τα λεφτά που του χρωστάνε. Εδώ δεν έχω χρόνο να γ@μησω θα τρέχω για τις δουλειές του εκκατομυριουχου βρωμο γέρου. Να τα πάρει μαζί του τα λεφτά ο λουστης. λολ. Προσωπικο ασανσερ.Καλη φαση.Μεγαλογιαπικο στυλ Είναι καλή ιδέα αλλά δεν θα την δεχτεί ο γέρος, εμένα κυνηγάει γιστι έχω τα μωρά, σου λέει ας πάει να μαζέψει τα φράγκα αυτός.
~mxls~ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δεν στέλνεις εξώδικο για πλάκα. Καλό θα ήταν να συμβουλευτείς κάποιον δικηγόρο. Ζητάς καταστατικό πρώτα. Σίγουρα προβλέπει και για ενοικιαστές τι μπορούν και τι όχι.
Ablaoublas_542 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 ειπα και εγω δεν θα σκασει μυτη ο κολλητος μου ! ρε αμα με καλυπτει ο κανονικος νομος ρωταω, αν θελω να του σπασω τα μουτρα ξερω τον τροπο. Το να πληκτρολογησεις θυμωμενα? 1
vairass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δεν στέλνεις εξώδικο για πλάκα. Καλό θα ήταν να συμβουλευτείς κάποιον δικηγόρο. Ζητάς καταστατικό πρώτα. Σίγουρα προβλέπει και για ενοικιαστές τι μπορούν και τι όχι. Καταστατικό από τον γερο που θέλει να είναι μονάρχης; δεν ξέρεις για τι βλακα μιλάω.
bluesattack Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Στον δικο σου οροφο η τελωσπαντων στους παρακατω οροφους δεν υπαρχουν αλλοι ενοικιαστες να το συζητησετε ? .Οι αλλοι κανουν γυμναστικη ? Τριωροφο ειναι ?
aggelos87 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 λολ. Προσωπικο ασανσερ.Καλη φαση.Μεγαλογιαπικο στυλ Πες μου πως δεν το έχεις συναντήσει σε πολυκαατοικιά Εγώ 2-3, μην πω 5-6
vairass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Το να πληκτρολογησεις θυμωμενα? Κολλας σε λεπτομέρειες
telis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Αν δεν υπάρχουν λεφτά για την συντήρηση του ανελκυστήρα επειδή δεν πληρώνουν οι άλλοι, πάει από μόνο του το πράγμα σε σταμάτημα λειτουργίας. Αυτό το σκέφτηκες;
vairass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Στον δικο σου οροφο η τελωσπαντων στους απαρακατω οροφους δεν υπαρχουν αλλοι ενοικιαστες να το συζητησετε ? .Οι αλλοι κανουν γυμναστικη ? Τριωροφο ειναι ? Στον δικό μου όροφο μένει ο σκρουτζ, γεμάτο λεφτά το σπίτι του, 3 κλειδαριές ασφαλείας έχει. Στον δεύτερο όροφο είπε ο 1 από τους 2 δεν δίνει λεφτά θα πάει με τα πόδια, στον 1 όροφο είπαν Δενν θέλουν ασανσέρ, στο ισόγειο δεν θέλουν ούτε ρεύμα είπαν. Αντε βγάλε άκρη. Αν δεν υπάρχουν λεφτά για την συντήρηση του ανελκυστήρα επειδή δεν πληρώνουν οι άλλοι, πάει από μόνο του το πράγμα σε σταμάτημα λειτουργίας. Αυτό το σκέφτηκες; Ώραια τότε δεν θα δώσω ξανά λεφτά ούτε εγώ για τίποτα. Τι λες;
παπι Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δεν μπορει απο μονος του. Δεν ειναι αυτη η δουλεια του. Για να παρθει τετοια αποφαση, θα πρεπει να μιλισετε ολοι, καο θελει ενα μεγαλο πισοστο αν δεν κανω λαθος. 1
Ablaoublas_542 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Κολλας σε λεπτομέρειες Αυτο που ρωτας σου φαινεται λογικο δηλαδη? Λογικο θα ηταν να ζητησεις τα χρηματα που εδωσες για το ανσασερ πισω, η να πας να χτυπησεις πορτες σε αυτους που δεν πληρωνουν και να τους εξηγησεις τις ευθυνες τους. Ο διαχειριστης τι ευθυνη εχει?
tritonas00 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 μια χαρα τον κοβω τον ανθρωπο, αλλου ειναι το προβλημα.... 2
vairass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δεν μπορει απο μονος του. Δεν ειναι αυτη η δουλεια του. Για να παρθει τετοια αποφαση, θα πρεπει να μιλισετε ολοι, καο θελει ενα μεγαλο πισοστο αν δεν κανω λαθος. Μπορεί, αφού τα 5 διαμερίσματα είπαν δεν τους νοιάζει... Μένουνε εγώ και άλλος ένας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις