vairass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 καθηστε ρε παιδια , ολοι πρεπει να δινουν καποιο μεριδιο... Αυτος που ειναι στο ισογειο πιο λιγο, στον 1ο παραπανω και τελος εγω στον 3ο πιο πολλα απο ολους , αλλα να δινουν !! Για την θερμανση δεν εχω αποψη εχω ατομικο αεριο . Tελικα τι εχει? Τhousands of millions ? Τα εχεις δει? Τα εχεις μετρησει? ή απλα καπου το ακουσες απο καποιον που το ακουσε απο καπου..... ρε φιλε απεναντι μεγαλωσα...λες να μην ξερω τι εχει ο γερο ξουρας ; Εχει Χιλιαδες Ευρω στο σπιτι σου λεω- τα ειχε σε χρυσο τα εφαγαν ,πολλα λεφτα ουτε σε ονειρο δεν τα εχουμε δει ! Δεν χρειαζεται να ακουσεις για καποιον οτι εχει λεφτα να το ξερεις...μια βολτα σπιτι του αρκει.. εξαλλου ειπαμε αυτος εχτισα την οικοδομη και πουλησε. το προβλημα μου δεν ειναι οτι εχει πολλα λεφτα μακαρι να εχει για παντα , το προβλημα ειναι οτι 3 στην οικοδομη δεν εχουν για 1 μην λεφτα και τους κανει ιστορια !!! Μαθετε να ξεχωριζεται τα προβληματα ....1 μηνα ρε δνε πληρωσαν οι ανθρωποι και θελει να τα κοψει ολα, και του ειπα τι να τους κανουμε ρε κυρ. Γιωργο να τους σκοτωσουμε ; Δωσε χρονο στους Ανθρωπους . Μετα νευριασε και μου ειπε " και εσυ να παρεις την εξωτερικη μοναδα απο το μπαλκονι μου!¨" Του λεω δικο μου ειναι το μπαλκονι απλα ειναι συριζα με το δικο σου !!! Μου λεει θα φερει πολεοδομια και του λεω αμα την φερεις θα βαλω το παλιο κλιμα μου πισω εκει που κοιμασαι και θα κανεις να κοιμηθεις πολλα χρονια ! Μετα για να μην τον χτυπησω εκλεισα την πορτα μου και του ειπα καληνυχτα τις 5 το απογευμα !
YourTrueLegend Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Αμα ειχε εκατομμυρια δε θα καθοταν να διαπληκτιζεται με τον καθε τυχαιο. Θα ειχε αγορασει ενα διπλο οικοπεδο, στο ενα θα ηταν η βιλα, στο αλλο η πισινα και ο κηπος και θα ειχε την ησυχια του. Στο διαμερισμα που μενει θα μεναν οι υπηρετες του. Για να μενει σε διαμερισμα πολυκατοικιας με ενοικους να τον απειλουν οτι θα βαλουν κλιματιστικο διπλα απο την κρεβατοκαμαρα του κλπ, μαλλον του λειπουν μερικα μηδενικα απο τα μετρητα του για να πληασισει το νουμερο που λες.
vairass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Αμα ειχε εκατομμυρια δε θα καθοταν να διαπληκτιζεται με τον καθε τυχαιο. Θα ειχε αγορασει ενα διπλο οικοπεδο, στο ενα θα ηταν η βιλα, στο αλλο η πισινα και ο κηπος και θα ειχε την ησυχια του. Στο διαμερισμα που μενει θα μεναν οι υπηρετες του. Για να μενει σε διαμερισμα πολυκατοικιας με ενοικους να τον απειλουν οτι θα βαλουν κλιματιστικο διπλα απο την κρεβατοκαμαρα του, μαλλον του λειπουν μερικα μηδενικα απο τα μετρητα του για να πληασισει το νουμερο που λες. Ρέ τρελέ μέσα σου λέω έχει πάνω από 300 χιλιάρικα σε μετρητά. Είναι σκρουτζ σου λέω.. Από μωρό τον ξέρουμε,τον φωνάζουμε όλοι σκρουτζ χάχα. Επίσης έχει εξοχικό Χαλκιδική και η αξία του είναι πάνω από 250 χιλιάρικα. Δεν τον είπα μαρινακη αλλά έχει.. Ο τύπος στον δεύτερο να φάει δεν έχει, άνεργος. Εκτος αν κάθε ένας εδώ μέσα έχει σπίτι σου το λιγότερο 300 Χιλ. Τότε οκ είναι φτωχός..
Zerg13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Αμα ειχε εκατομμυρια δε θα καθοταν να διαπληκτιζεται με τον καθε τυχαιο.Θα ειχε αγορασει ενα διπλο οικοπεδο, στο ενα θα ηταν η βιλα, στο αλλο η πισινα και ο κηπος και θα ειχε την ησυχια του. Στο διαμερισμα που μενει θα μεναν οι υπηρετες του.Για να μενει σε διαμερισμα πολυκατοικιας με ενοικους να τον απειλουν οτι θα βαλουν κλιματιστικο διπλα απο την κρεβατοκαμαρα του κλπ, μαλλον του λειπουν μερικα μηδενικα απο τα μετρητα του για να πληασισει το νουμερο που λες. Με 300 χιλιαρικα, δεν λεω οτι ειναι λιγα, αλλα δεν ειναι και πολλά. Υποτεθιστω οτι τα εχει καποιος, θεωρειται πλουσιος;
vairass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Με 300 χιλιαρικα, δεν λεω οτι ειναι λιγα, αλλα δεν ειναι και πολλά. Υποτεθιστω οτι τα εχει καποιος, θεωρειται πλουσιος;Δεν κατάλαβες.. 300 κασέρι... Η γυναίκα του μαζεύει χρυσαφικά.. Είχαν χρυσαφικά πολύ μεγάλης Αξίας και τους τα έφαγαν. Το θεμα ειναι οτι έχει χρήμα.. Δεν είναι το πόσα.. Κάνει σαν τρελός για 50-100 ευρω που του χρωστάνε.. Αυτό είναι γυφτια.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δεν κατάλαβες.. 300 κασέρι... Η γυναίκα του μαζεύει χρυσαφικά.. Είχαν χρυσαφικά πολύ μεγάλης Αξίας και τους τα έφαγαν. Το θεμα ειναι οτι έχει χρήμα.. Δεν είναι το πόσα.. Κάνει σαν τρελός για 50-100 ευρω που του χρωστάνε.. Αυτό είναι γυφτια. Κατσε ρε μαν. Ο τυπος εχει χρημα. Και πληρωνει τις υποχρεωσεις του. Απο που προκυπτει πως θα πρεπει να πληρωνει και τις υποχρεωσεις των αλλων επειδη αυτος εχει χρημα? Προφανως και ειναι ηλιθιο να κλειδωσει το ασανσερ, αλλα δε συνδεεται με το οτι εχει χρηματα. Στο κατω κατω δε σε αφορα αυτος. Εσενα σε αφορα το οτι θα κοψει το ασανσερ οπως ειπες. Εστιασε εκει. Το γιατι δεν πληρωνουν οι αλλοι επισης δε σε αφορα. Το μονο που σε αφορα ειναι το οτι ειχες ασανσερ και τωρα δεν εχεις. Οποτε: Δες το καταστατικο τι οριζει και πραξε αναλογως με τις νομιμες διαδικασιες. Μην βαλεις το κλιματιστικο, δε θα λυσει το προβλημα σου, θα εξακολουθεις να κανεις steps για να φτασεις σπιτι σου. 10
vairass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Κατσε ρε μαν. Ο τυπος εχει χρημα. Και πληρωνει τις υποχρεωσεις του. Απο που προκυπτει πως θα πρεπει να πληρωνει και τις υποχρεωσεις των αλλων επειδη αυτος εχει χρημα? Προφανως και ειναι ηλιθιο να κλειδωσει το ασανσερ, αλλα δε συνδεεται με το οτι εχει χρηματα. Στο κατω κατω δε σε αφορα αυτος. Εσενα σε αφορα το οτι θα κοψει το ασανσερ οπως ειπες. Εστιασε εκει. Το γιατι δεν πληρωνουν οι αλλοι επισης δε σε αφορα. Το μονο που σε αφορα ειναι το οτι ειχες ασανσερ και τωρα δεν εχεις. Οποτε: Δες το καταστατικο τι οριζει και πραξε αναλογως με τις νομιμες διαδικασιες. Μην βαλεις το κλιματιστικο, δε θα λυσει το προβλημα σου, θα εξακολουθεις να κανεις steps για να φτασεις σπιτι σου. Δεν με αφορά οκ το ξέρω αλλά αν κάνει 10 ημέρες υπομονή τι θα πάθει; τον ρώτησα στις 9 για καταστατικό και μόνο που δεν με έβρισε... Δεν θα βγάλω άκρη με λόγια με αυτόν, εσύ Ώραια τα λες αλλά για 100 ευρώ να χτυπήσω τον αδερφό μου; πρέπει να είμαι γύφτος μεγάλος κ ξεφτίλας.
tsioulak Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Το σκεφτηκα λιγο παραπανω και θα συμφωνησω με (καποιους απο) τους προηγουμενους, θελεις δικηγορο αλλα πρωτα (αφου το κοψει) μιλα με τον ιδιοκτητη (ομορφα και ωραια) και πες του κατι του στυλ "χωρις ανσασερ η ζωη μου δυσκολευει παρα πολυ και εχω αρχισει να πιστευω οτι το σπιτι δεν αξιζει το ενοικιο του", ακου τι θα σου πει αυτος αλλα μην συμφωνησεις σε τιποτα (δικηγορος ειναι δεν ξερεις σε τι μπορει να σε μπλεξει), μετα εξετασε τις επιλογες σου και βρες εναν καλουτσικο δικηγορο να σε συμβουλεψει για τις επομενες κινησεις σου.Το καταστατικο καπου θα βρεθει, πιθανοτατα υποθηκοφυλακειο 1
vairass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Το σκεφτηκα λιγο παραπανω και θα συμφωνησω με (καποιους απο) τους προηγουμενους, θελεις δικηγορο αλλα πρωτα (αφου το κοψει) μιλα με τον ιδιοκτητη (ομορφα και ωραια) και πες του κατι του στυλ "χωρις ανσασερ η ζωη μου δυσκολευει παρα πολυ και εχω αρχισει να πιστευω οτι το σπιτι δεν αξιζει το ενοικιο του", ακου τι θα σου πει αυτος αλλα μην συμφωνησεις σε τιποτα (δικηγορος ειναι δεν ξερεις σε τι μπορει να σε μπλεξει), μετα εξετασε τις επιλογες σου και βρες εναν καλουτσικο δικηγορο να σε συμβουλεψει για τις επομενες κινησεις σου. Το καταστατικο καπου θα βρεθει, πιθανοτατα υποθηκοφυλακειο Δικηγόρος ο ιδιοκτήτης.. Δικηγόρος ο ξάδερφος μου που μένει κ αυτός απέναντι εκεί που μένουν γονείς θα γίνεις χαμός δηλαδή γιατί ο γέρος πείσμωσε και δεν κάνει υπομονή. Ωραία μόνο στην Ελλάδα αυτό θα μπορούσε να γίνει.
tsioulak Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δικηγόρος ο ιδιοκτήτης.. Δικηγόρος ο ξάδερφος μου που μένει κ αυτός απέναντι εκεί που μένουν γονείς θα γίνεις χαμός δηλαδή γιατί ο γέρος πείσμωσε και δεν κάνει υπομονή. Ωραία μόνο στην Ελλάδα αυτό θα μπορούσε να γίνει. Ναι δυστυχως, για αυτο προσεχε.
vairass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ναι δυστυχως, για αυτο προσεχε. Μα μπορεί να κάνει πίσω ο γέρος, σώνει και καλά θέλει τα 100 ευρώ τωρα από τους υπόλοιπους, δηλαδή για 10 ημέρες θα χαθεί ο κόσμος; Άμα το κόψει μπορώ εγώ μετά να μην πληρώσω ποτέ ξανά κοινόχρηστα; μπορεί να μου κάνει κάτι;
Zerg13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Οχι θα στο κόψει και κάτσε πλήρωνε εσυ. Αν κλείσει το ασανσερ αποχαιρετάτε τα κοινόχρηστα όλοι. 2)Πως θα το κόψει; Λογικα θα το κλείσει απο το μηχανοστάσιο. Κάθε ιδιοκτητης δικαιούται κλειδί. Ο δικός σου δεν έχει σωστά; Αρα όταν το κάνει, φέρε την αστυνομία αμέσως. Θα τον περάσεις αυτόφορο γιατί 1)κλείδωσε το μηχανοστασιο και μονο αυτός εχει πρόσβαση 2) έκλεισε τον ασανσερ που το πληρωνεται ΟΛΟΙ. Αν μια στις τόσες το κλείσει με ξεκλείδωτο το μηχανοστάσιο(δεν παίζει να είναι τοσο έξυπνος) απλα πήγαινε και αναψε το. Αν ξεβιδώσει καμια ασφάλεια και την πάρει μαζί του, αν έχετε τόσο παλιο πίνακα εκει μέσα, τότε δεν ξέρω τι θα κάνεις Λογικά φέρε αστυνομία και πες απείλησε οτι θα κλείσει το ασανσερ και τελικά το έκανε.
vairass Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Οχι θα στο κόψει και κάτσε πλήρωνε εσυ. 2)Πως θα το κόψει; Λογικα θα το κλείσει απο το μηχανοστάσιο. Κάθε ιδιοκτητης δικαιούται κλειδί. Ο δικός σου δεν έχει σωστά; Αρα όταν το κάνει, φέρε την αστυνομία αμέσως. Θα τον περάσεις αυτόφορο γιατί 1)κλείδωσε το μηχανοστασιο και μονο αυτός εχει πρόσβαση 2) έκλεισε τον ασανσερ που το πληρωνεται ΟΛΟΙ. Αν μια στις τόσες το κλείσει με ξεκλείδωτο το μηχανοστάσιο(δεν παίζει να είναι τοσο έξυπνος) απλα πήγαινε και αναψε το. Το βρήκες ρε φίλε μπράβο.. Το είπε στην πεθερά μου.. Έχει λέει το κλειδί και το κλείνει από εκεί. Μπορω όντως να φέρω αστυνομία; τι θα τους πω; Έχει κλειδί μπαίνει κ βγαίνει μόνο αυτός.
Expertr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 99% εαν δεν συμφωνησουν ΟΛΟΙ δεν γινεται να κλεισει τον ανελκυστηρα.Δεν εχει το δικαιωμα ουτε ο συντηρητης να τον απενεργοποιησει 2
vairass Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 99% εαν δεν συμφωνησουν ΟΛΟΙ δεν γινεται να κλεισει τον ανελκυστηρα. Δεν εχει το δικαιωμα ουτε ο συντηρητης να τον απενεργοποιησει Κάτσε έδωσες ιδέα.. Αν το κλείσει και φύγει διακοπές... Να πάρω τον συντηρητή να έρθει να το ανοίξει; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις