Zerg13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Κάτσε έδωσες ιδέα.. Αν το κλείσει και φύγει διακοπές... Να πάρω τον συντηρητή να έρθει να το ανοίξει; Πρέπει να σπάσεις την πόρτα. Ολοι λογικά δικαιούστε κλειδί. Σίγουρος 100% δεν είμαι αλλα τι παραπάνω έχει αυτός απο εσάς; Ακόμα και κλειδί να μην διακαιούστε, δεν δικαιούτε να σας κλειδώνει απ έξω όταν καποιος ζητήσει να πάει εκεί. Πρέπει να ανοίξει. Και το βασικότερο δεν μπορεί να σας κλείσει το ασανσερ, φερνεις αστυνομία.
tsioulak Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μα μπορεί να κάνει πίσω ο γέρος, σώνει και καλά θέλει τα 100 ευρώ τωρα από τους υπόλοιπους, δηλαδή για 10 ημέρες θα χαθεί ο κόσμος; Άμα το κόψει μπορώ εγώ μετά να μην πληρώσω ποτέ ξανά κοινόχρηστα; μπορεί να μου κάνει κάτι; Αμα συνεχιζει να βαζει εξοδα ανελκυστηρα στα κοινοχρηστα μαλλον ναι, αν δεν βαζει εξοδα ανελκυστηρα μαλλον οχι. Συμφωνω μαζι σου οτι τα λεφτα ειναι λιγα και θα μπορουσε να κανει λιγη υπομονη (εστω οτι τα εβαλε απο την τσεπη του) εφοσον αυτος εχει οικονομικη ανεση.
vairass Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Πρέπει να σπάσεις την πόρτα. Ολοι λογικά δικαιούστε κλειδί. Σίγουρος 100% δεν είμαι αλλα τι παραπάνω έχει αυτός απο εσάς; Καταρχήν είναι ο εργολάβος... Έπειτα είναι ο διαχειριστής, εγώ κλειδί δεν έχω. Θα την σπάσω ρε συ τι μπορεί να με κάνει; Πρέπει να σπάσεις την πόρτα. Ολοι λογικά δικαιούστε κλειδί. Σίγουρος 100% δεν είμαι αλλα τι παραπάνω έχει αυτός απο εσάς; Ακόμα και κλειδί να μην διακαιούστε, δεν δικαιούτε να σας κλειδώνει απ έξω όταν καποιος ζητήσει να πάει εκεί. Πρέπει να ανοίξει. Και το βασικότερο δεν μπορεί να σας κλείσει το ασανσερ, φερνεις αστυνομία. Εξήγησε μου γιατί είμαι σε αυτά μαπας, στην αστυνομία τι θα πω; αιτιολογία που τους καλώ; Αμα συνεχιζει να βαζει εξοδα ανελκυστηρα στα κοινοχρηστα μαλλον ναι, αν δεν βαζει εξοδα ανελκυστηρα μαλλον οχι. Συμφωνω μαζι σου οτι τα λεφτα ειναι λιγα και θα μπορουσε να κανει λιγη υπομονη (εστω οτι τα εβαλε απο την τσεπη του) εφοσον αυτος εχει οικονομικη ανεση. Εννοώ να μην δει ξανά από εμένα ούτε ένα ευρώ για τα κοινόχρηστα. Τίποτα ρε παιδι μου. Μπορεί να μου κάνει κάτι;
Zerg13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Παρτους προληπτικά, πρωί ή μεσημερακι, την αστυνομία και πες όλα αυτα που φοβάσαι οτι θα γίνουν. Ρωτα αν μπορείς να τους πάρεις τηλεφωνο αν σας κλείσει το ασανσερ και δεν έχετε τα κλειδιά. Μην μπεις σε λεπτομερειες την ουσια ρώτα. Δωσε τα στοχεία του αν θες και πες να τον καλεσουν για ενημερωση ή οχι. Οπως νομίζεις.
dimpa16 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Ρε άνθρωπε,γιατί δεν συμβουλεύεσαι πρώτα ένα δικηγόρο,να σε ενειμερώσει τι δικαιούσαι και τι άλλο θα σου προτείνει;
vairass Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Ρε άνθρωπε,γιατί δεν συμβουλεύεσαι πρώτα ένα δικηγόρο,να σε ενειμερώσει τι δικαιούσαι και τι άλλο θα σου προτείνει; Θα το κάνω ρε συ απέναντι είναι οκ. Δεν έχεις καταλάβει ότι είμαστε 45 χρόνια εδώ... Δεν είναι τόσο εύκολο να μαλώνεις με γνωστούς του πατέρα σου κλπ.. Παρτους προληπτικά, πρωί ή μεσημερακι, την αστυνομία και πες όλα αυτα που φοβάσαι οτι θα γίνουν. Ρωτα αν μπορείς να τους πάρεις τηλεφωνο αν σας κλείσει το ασανσερ και δεν έχετε τα κλειδιά. Μην μπεις σε λεπτομερειες την ουσια ρώτα. Ώραια θα τους πάρω αύριο πρωί τηλέφωνο να ρωτήσω.. Ίσως με δουλέψουν αλλά δεν έχω να χάσω κάτι.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Θα το κάνω ρε συ απέναντι είναι οκ. Δεν έχεις καταλάβει ότι είμαστε 45 χρόνια εδώ... Δεν είναι τόσο εύκολο να μαλώνεις με γνωστούς του πατέρα σου κλπ.. Ώραια θα τους πάρω αύριο πρωί τηλέφωνο να ρωτήσω.. Ίσως με δουλέψουν αλλά δεν έχω να χάσω κάτι. 45 χρόνια στο ίδιο σπίτι και με ενοίκιο?
tsioulak Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Εννοώ να μην δει ξανά από εμένα ούτε ένα ευρώ για τα κοινόχρηστα. Τίποτα ρε παιδι μου. Μπορεί να μου κάνει κάτι; Αν δεν βαζει στα κοινοχρηστα (απο την μερα που ειναι κλειστος) εξοδα για τον ανελκυστηρα, νομιζω πως ναι, συγκεκριμενα εξωδικο για χρεη (δεν ειμαι σιγουρος αν μπορει να το κανει μονος του ή αν θελει πλειοψηφια ιδιοκτητων).
dimpa16 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Αν υπάρχει νομική λύση,που σίγουρα υπάρχει,δεν θα χρειαστεί να μαλώσει κανείς με κανένα.Απλά θα βάλουν μυαλό κάποιοι.
vairass Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 45 χρόνια στο ίδιο σπίτι και με ενοίκιο? Ρέ τρελέ απέναντι μένουν οι γονείς μου λέμε.. Απέναντι ζούσα κ εγώ στην απέναντι οικοδομή έχουμε 2 σπίτια.. Ενα μένουν οι γονείς.. Στο άλλο ο αδερφός μου. Είμαστε γειτονιά πως να στο πω.. Εδώ μεγαλώσαμε όλοι μαζί, ο γέρος και τα παιδιά του.
bsp Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μιλησα με εναν φιλο ασανσερτζη και μου ειπε οτι δεν εχει δικαιωμα να το κοψει, εκτος και αν εχει προβλημα το ασανσερ και δεν υπαρχουν τα λεφτα για επισκευη, οποτε το κλεινει προσωρινα ο ασανσερτζης μεχρι να φτιαχτει, για την ασφαλεια των ενοικων. Θα πρεπει να γινει γενικη συνελευση
tsioulak Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Ρέ τρελέ απέναντι μένουν οι γονείς μου λέμε.. Απέναντι ζούσα κ εγώ στην απέναντι οικοδομή έχουμε 2 σπίτια.. Ενα μένουν οι γονείς.. Στο άλλο ο αδερφός μου. Είμαστε γειτονιά πως να στο πω.. Εδώ μεγαλώσαμε όλοι μαζί, ο γέρος και τα παιδιά του. Αν εχω καταλαβει καλα εισαι Θεσσαλονικη, σε ποια περιοχη (εαν επιτρεπετε).
vairass Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μιλησα με εναν φιλο ασανσερτζη και μου ειπε οτι δεν εχει δικαιωμα να το κοψει, εκτος και αν εχει προβλημα το ασανσερ και δεν υπαρχουν τα λεφτα για επισκευη, οποτε το κλεινει προσωρινα ο ασανσερτζης μεχρι να φτιαχτει, για την ασφαλεια των ενοικων. Θα πρεπει να γινει γενικη συνελευση Δεν έχει κανένα πρόβλημα μια χαρά λειτουργεί.... Συνέλευση έγινε χτες, ο γέρος έδωσε μπουνιά τον αδερφό του γιατι του χρωστάει κοινόχρηστα. Αν εχω καταλαβει καλα εισαι Θεσσαλονικη, σε ποια περιοχη (εαν επιτρεπετε). Ναι Θεσσαλονίκη, είμαι Τούμπα χαμηλά προς την ΔΕΗ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Ρέ τρελέ απέναντι μένουν οι γονείς μου λέμε.. Απέναντι ζούσα κ εγώ στην απέναντι οικοδομή έχουμε 2 σπίτια.. Ενα μένουν οι γονείς.. Στο άλλο ο αδερφός μου. Είμαστε γειτονιά πως να στο πω.. Εδώ μεγαλώσαμε όλοι μαζί, ο γέρος και τα παιδιά του. Ε καλά, αν αλλάξεις και πας 2 δρόμους παρακάτω δεν θα γίνει και τίποτα. Εκτός αν θέλετε να χαιρετιέστε από τα μπαλκόνια. Η ψυχική υγεία και ηρεμία είναι πιο σημαντική!
Προτεινόμενες αναρτήσεις