Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε καλά, αν αλλάξεις και πας 2 δρόμους παρακάτω δεν θα γίνει και τίποτα. Εκτός αν θέλετε να χαιρετιέστε από τα μπαλκόνια. Η ψυχική υγεία και ηρεμία είναι πιο σημαντική!

Το ξέρω αλλά γιατί να κάνω το χατήρι του γέρου; ρε συ είναι απαράδεκτος λέμε, με έβρισε επειδή ζήτησα καταστατικό ( ούτε καν κατάλαβε τι του είπα).

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμενα παλι μου καναν για Ευοσμο ή Ρετζικι.

Μπα Τουμπα.. ξεκαθαρα πραγματα. 

Το μονο που εχω να πω ειναι να κινηθεις με βαση το καταστατικο της οικοδομης / βασει νομου γενικοτερα. Δυστυχως εχω βρεθει κι εγω στη δυσαρεστη θεση να μαλωσω με γειτονες, επειδη δεν ηθελαν να τηρησουν, οσα υπηρχαν στα συμβολαια μας. Δεν γινεται να κανει ο καθενας το δικο του, ξεκαθαρισε πως εαν δεν λυθει αμεσα το προβλημα, θα κινηθεις δικαστικα. Στην περιπτωση μου βοηθησε.

Δημοσ.

Εμενα παλι μου καναν για Ευοσμο ή Ρετζικι.

Εύοσμος δεν έχει νομίζω τόσο παλιά σπίτια

• Super Moderators
Δημοσ.

Το ξέρω αλλά γιατί να κάνω το χατήρι του γέρου; ρε συ είναι απαράδεκτος λέμε, με έβρισε επειδή ζήτησα καταστατικό ( ούτε καν κατάλαβε τι του είπα).

Είδες πως είναι να μη σε καταλαβαίνει ο άλλος? :P

Δημοσ.

Μπα Τουμπα.. ξεκαθαρα πραγματα.

Το μονο που εχω να πω ειναι να κινηθεις με βαση το καταστατικο της οικοδομης / βασει νομου γενικοτερα. Δυστυχως εχω βρεθει κι εγω στη δυσαρεστη θεση να μαλωσω με γειτονες, επειδη δεν ηθελαν να τηρησουν, οσα υπηρχαν στα συμβολαια μας. Δεν γινεται να κανει ο καθενας το δικο του, ξεκαθαρισε πως εαν δεν λυθει αμεσα το προβλημα, θα κινηθεις δικαστικα. Στην περιπτωση μου βοηθησε.

Μάλιστα.. Του το είπα θα πάω δικαστικά αν το κόψεις... Μου είπε.. Προχώρα μικρε και κάνε ότι θες δεν σε φοβάμαι.

Εκει ήταν που του είπα θα βάλω το παλιό κλίμα πίσω εκεί που κοιμάσαι και του είπα καληνύχτα!! Δεν θέλω να τον βρίσω τον σέβομαι αλλά είναι ζώον.

Είδες πως είναι να μη σε καταλαβαίνει ο άλλος? :P

Χεχε Οκ κέρδισες.. :)

Δημοσ.

Μάλιστα. Με τουτα και με εκείνα μάθαμε σήμερα τα εξής :

Ο γείτονας του op έχει λεφτά μέσα στο σπίτι, δλδ στην αργκό είναι κωλοπετσωμενος

Τον έχουν κλέψει ήδη 3 φορές, δλδ σκατα πόρτα ή ασφάλεια έχει και

Μένει Τούμπα κοντά στη ΔΕΗ, σε 3οροφη πολυκατοικία.

Μάλιστα. Μάλιστα. Καλά που δεν έχω σχέση με μαφία δλδ αλλιώς θα κανονιζα ήδη ντου.

• Like 1
Δημοσ.

Ο γείτονας του op είναι κωλοπετσωμενος, εκ της αργκό

Μάλιστα. Μάλιστα. Καλά που δεν έχω σχέση με μαφία δλδ αλλιώς θα κανονιζα ήδη ντου.

Σιγά μωρέ εσύ.. Καταρχήν δεν μπορεί κανείς να μπει μέσα στο σπίτι του με αυτά που έχει βάλει.. Και δεύτερον λες να έλεγα που μένω; :) χαζός μερικές φορές είμαι μαλακας όχι!! Όντως μένω Τούμπα αλλά η Τούμπα έχει πολλές περιοχές με 45-50 ετών σπίτια και όχι μόνο μια :)

Δημοσ.

Ο γείτονας του op έχει λεφτά μέσα στο σπίτι, δλδ στην αργκό είναι κωλοπετσωμενος

Πήρε και ένα κλιματιστικό Carrier από τα mediamartk οπότε κοιτάτε τι μάρκα λέει η εξωτερική μονάδα. :) στον τρίτο όροφο.

• Like 3
Δημοσ.

Πήρε και ένα κλιματιστικό Carrier από τα mediamartk οπότε κοιτάτε τι μάρκα λέει η εξωτερική μονάδα. :)

Χάχα καλό.. Από κωτσοβολο το πήρα με δόσεις :) ορμηξτε στον γερο να τα φάτε :)

Δημοσ.

Δεν έχει κανένα πρόβλημα μια χαρά λειτουργεί....

Συνέλευση έγινε χτες, ο γέρος έδωσε μπουνιά τον αδερφό του γιατι του χρωστάει κοινόχρηστα.

Ναι Θεσσαλονίκη, είμαι Τούμπα χαμηλά προς την ΔΕΗ.

Απο την στιγμη που ο ανελκυστηρας ειναι ενταξει, δεν εχει κανενα δικαιωμα να κανει διακοπη, θα ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ...

• Like 1
Δημοσ.

Απο την στιγμη που ο ανελκυστηρας ειναι ενταξει, δεν εχει κανενα δικαιωμα να κανει διακοπη, θα ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ...

Αυτο το παράνομο που μπορώ ν το βρω για να πατήσω;

Δημοσ.

Ρωτα τον ξαδερφο δικηγορο που μενει απεναντι

Αμα καταλάβει ο γέρος ότι θα βάλω δικηγόρο θα πάρει τηλέφωνο τον ανιψιό του...

Θα μου πει τα δικά του κλπ κλπ.

Ξέρω ότι πρέπει να ρωτήσω δικηγόρο εννοείται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...