vairass Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Εσύ ρωτάς τι κάνει ο μικρός ή αγρόν ηγόραζες; Ξέρεις έχει κάτι 20 άρηδες που κάνουν τεμενάδες για μιλφες.Νταξει αυτό ήταν ένα παράδειγμα για τον φίλο, δεν νομίζω αξίζει να δώσουμε συνέχεια. Επίσης είμαστε μαζί 25 χρόνια αν ήταν να πάει θα πήγαινε, δεν είναι όλες ίδιες ούτε όλοι ίδιοι.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Θα σε πω ένα μυστικό... Ολες οι παντρεμενες ξέρουν ότι κάποια στιγμή θα φάνε κέρατο... 25 χρόνια μαζί της κάθε μέρα μου λέει... " καλή η μικρή";; Εμμ όχι. Δεν τρώνε όλοι και όλες κέρατο. Και στατιστικά να το δεις, πάλι αδύνατο είναι.
vairass Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Εμμ όχι. Δεν τρώνε όλοι και όλες κέρατο. Και στατιστικά να το δεις, πάλι αδύνατο είναι.Δεν είπα για όλους βρε, μερικές ζηλεύουν εννοώ Αλλού το πήγα, μερικές νομίζουν ότι έχουν φάει. Και στην τελική για εμένα αν κοιτάω άλλες πάλι κέρατο μετράει. Άρα δεν είναι θέμα επαφής μόνο. Μη χαλάμε το θέμα, καβατζα θέλω να πείτε Αντε.
mylo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Αν δεν υπάρχει κατανόηση στο κομμάτι αυτό φίλε και δεν είναι διατεθειμένη να "ρίξει" τα μούτρα της τότε και εσύ είσαι καλύτερα μακριά της. Αυτοί δεν είναι το πρόβλημα, ας παίρνουν όσο μάτι θέλουν, τα τζάνκια είναι το θέμα που δεν καταλαβαίνουν Χριστό και κυριολεκτικά είναι χαλάστρες φάσεων με τη συμπεριφορά τους. Όταν ο άλλος κολλάει την μάπα του στο παράθυρο και ταυτόχρονα τον κάνει λάστιχο, πίστεψε με είναι χαλάστρα. Να μη πω για τη λαχτάρα που πήρε η κοπέλα..
vairass Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Όταν ο άλλος κολλάει την μάπα του στο παράθυρο και ταυτόχρονα τον κάνει λάστιχο, πίστεψε με είναι χαλάστρα. Να μη πω για τη λαχτάρα που πήρε η κοπέλα.. Εκεί πάνω είναι να πας με κοπέλα που γουστάρει τρίο όλε κλπ... Την χαρά της θα βρει. 1
vairass Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Με ναρκομανή...Οχι ρε έχει ματακιδες φουλ, από τα 14 πηγαίναμε εκεί με τα παπακια.Σε ναρκομανή δεν έπεσα ποτέ, φυσικά έχω να πάω πολλά χρόνια άν άλλαξε κάτι πάσο.
tsioulak Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δεν είπα για όλους βρε, μερικές ζηλεύουν εννοώ Αλλού το πήγα, μερικές νομίζουν ότι έχουν φάει. Και στην τελική για εμένα αν κοιτάω άλλες πάλι κέρατο μετράει. Άρα δεν είναι θέμα επαφής μόνο. Μη χαλάμε το θέμα, καβατζα θέλω να πείτε Αντε. Παλιοτερα επαιζε το ΤΕΙ στην Σινδο, αλλα κατι λιγο οτι πλεον (συνηθως) κλειδωνουν την κεντρικη εισοδο για τα αμαξια και κατι λιγο οτι ειναι λαχειο πως θα κατσει η μυρωδια (γνωστη ως Σινδιλα) δεν ειναι και πολυ καλη καβατζα.
vairass Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Παλιοτερα επαιζε το ΤΕΙ στην Σινδο, αλλα κατι λιγο οτι πλεον (συνηθως) κλειδωνουν την κεντρικη εισοδο για τα αμαξια και κατι λιγο οτι ειναι λαχειο πως θα κατσει η μυρωδια (γνωστη ως Σινδιλα) δεν ειναι και πολυ καλη καβατζα. Ανάλογα που μένεις πας στην αντίθετη πλευρά.. Σίνδος είνσι καλά αλλά δεν έχει θέα για το μωρό ... Καλύτερα πήγαινε για γρήγορο δίπλα στο παλατάκι... Χαλαρά
sargio01 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Και αμα σου πει φοβαμαι πεσ της τι να πω κ γω που θα γυρισω μονοςΈκλαψα (όντως είναι να το πείς για πλάκα! :lol:)
Vapir Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 αμα θες να γ@μηθείς κ θέλει κ η άλλη θα βρεθεί μέρος , όλα γίνονται ,γκ@υλ@ να υπάρχει κ το θέμα του χώρου εξαφανίζεται σε δευτερόλεπτα 3
vrwmiaris Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Τυχεροί εμείς, που προνοήσαμε, έχουμε δωμάτιο με όλα τα κομφορ στην εταιρία.μια αλλαξιά σεντόνια χρειάζεται μόνο 1
vairass Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Τυχεροί εμείς, που προνοήσαμε, έχουμε δωμάτιο με όλα τα κομφορ στην εταιρία.μια αλλαξιά σεντόνια χρειάζεται μόνο Τι εταιρία είναι αυτή που προφέρει Γ@μηστρονα; 2
Ablaoublas_542 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Τι εταιρία είναι αυτή που προφέρει Γ@μηστρονα; Στο δημοσιο δουλευει μα καλα δεν ειδες το βιντεο για το φοβερο Γ.Α.Μ.Η.Σ.Τ.Ρ.Ω.Ν.Α.Σ. ? 1
vairass Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Στο δημοσιο δουλευει μα καλα δεν ειδες το βιντεο για το φοβερο Γ.Α.Μ.Η.Σ.Τ.Ρ.Ω.Ν.Α.Σ. ? Δεν είδα.. Χάχα Ώραια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα