Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν το ζευγαρι δεν εχει σπιτι ή φιλους που να μενουν μονοι τους, τοτε μια χαρα ειναι και τα ξενοδοχεια. Ευτυχως υπαρχουν αρκετα για να διαλεξει το ζευγαρι αναλογα τα γουστα του (και το πιο καθαρο κλπ.).

Δεν βρισκω τον λογο να χρειαζεται ολοκληρο ψησιμο η γυναικα για να δεχτει να πανε στο ξενοδοχειο.

(Εκτος αν μιλαμε για κοπελα με πολλα ταμπου, φουλ πουριτανη ή κατι παρομοιο....ε τοτε καλα να παθει αυτος που ειναι μαζι της κ καλη παλαμη του ευχομαι :P )

Μα αυτο ειναι το θεμα!!

Οτι μια που ειναι λιγο εμπειρη και πιο ξεπεταμενη δε θα εχει κολληματα για ξενοδοχεια.

Μια ομως που απλα την γνωρισες ,παει πολυ καλα το πραγμα και πανω στη φαση που της λες να παμε καπου πιο ησυχα αρχισει να σκεφτεται οτι ειναι φθηνη?

Πως θα πεισεις την δευτερη για ξενοδοχειο που μεχρι να σου παραδωσει το κλειδι η ρεσεψιον θα εχει αυτοκτονησει απο την ντροπη της στο παρκινγκ?

Τουλαχιστον σπιτι ειναι πολυ πιο ευκολο και αμεσσο επειδη υπαρχει η λογικη του "βλεπαμε ταινεια και το ενα εφερε το αλλο κτλ κτλ" που ακουγεται νορμαλ και περναει κατω απο τις αμυνες της περι "ευκολης". Ενα ξενοδοχειο ομως σημαινει οτι την ψηνεις να κανετε κατι αμεσσα οποτε εκει θα εχεις αντισταση.

Λεω κατι λαθος?

• Like 1
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σίγουρα είναι πιο εύκολο να είσαι στο σπίτι σου χαλαρά και να κάνεις κίνηση.

Από την άλλη πλευρά όμως τι να κάνεις; Πρέπει να αγοράσεις σπίτι για μια κοπέλα;

Στο ξενοδοχείο νομίζω θα νιώσει πιο άνετα σε σχέση με Σειχ-σου, παγκάκια και θάμνους που προτάθηκαν  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Μα αυτο ειναι το θεμα!!

Οτι μια που ειναι λιγο εμπειρη και πιο ξεπεταμενη δε θα εχει κολληματα για ξενοδοχεια.

Μια ομως που απλα την γνωρισες ,παει πολυ καλα το πραγμα και πανω στη φαση που της λες να παμε καπου πιο ησυχα αρχισει να σκεφτεται οτι ειναι φθηνη?

Πως θα πεισεις την δευτερη για ξενοδοχειο που μεχρι να σου παραδωσει το κλειδι η ρεσεψιον θα εχει αυτοκτονησει απο την ντροπη της στο παρκινγκ?

Τουλαχιστον σπιτι ειναι πολυ πιο ευκολο και αμεσσο επειδη υπαρχει η λογικη του "βλεπαμε ταινεια και το ενα εφερε το αλλο κτλ κτλ" που ακουγεται νορμαλ και περναει κατω απο τις αμυνες της περι "ευκολης". Ενα ξενοδοχειο ομως σημαινει οτι την ψηνεις να κανετε κατι αμεσσα οποτε εκει θα εχεις αντισταση.

Λεω κατι λαθος?

Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι ο χώρος αλλά η παρθενοπη γκομενα που δεν ξέρεις πως να την ψησεις. Για τι ηλικίες μιλάμε τόσες σελίδες αν επιτρέπεται;

• Like 4
Δημοσ.

Γιατί χαρακτηρίζεις έτσι τα δασάκια; Εμένα μου αρέσουν πολύ και γενικά θα γούσταρα να πήγαινα βόλτα με κάποια κοπέλα σε δασάκι χωρίς κόσμο και ύποπτα βλέμματα.

Ειναι επειδη ΔΕΝ εχεις παει.

• Like 1
Δημοσ.

Άρα το πρόβλημα σου δεν είναι ο χώρος αλλά η παρθενοπη γκομενα που δεν ξέρεις πως να την ψησεις. Για τι ηλικίες μιλάμε τόσες σελίδες αν επιτρέπεται;

εε ειναι 29 και λιγακι αβγαλτη. Οχι απειρη, αλλα οπως και σε αρκετες αλλες κοπελες δεν της αρεσει η ταμπελα της "ευκολης". Αυτο δε παει με την εμπειρια αλλα με τον χαρακτηρα.

Απλα επειδη δε μου ειχε συμβει ποτε κατι τετοιο στο παρελθον του να μην υπαρχει σπιτι απο καμια μερια, δεν ειχα αναρωτηθει ποτε τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις!!

Δηλαδη τωρα αληθεια, οσοι μενουν με γονεις λενε στους δικους τους οτι "α, το μεσσημερι εγω και η χουανιτα θα βγαζουμε τα ματια μας στο δωματιο μου, οποτε μην ενοχλειτε"?? Πωω...

Δημοσ.

Πηγαίνεις σε ξενοδοχείο που είναι γι'αυτή τή δουλειά, κοινώς γαμηστρώνα.ακουμπάς το 30αρικο στη ρεσεψιόν, σε δίνει την κάρτα με το κλειδί χωρίς λόγια και τέλος.κατεβαίνει η κοπέλα από το αυτοκίνητο και πάτε χέρι χέρι να ζήσετε την στιγμή σας

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στο λύκειο τι κάνατε; :P

Είχα τα κλειδιά για το ακατοίκητο σπίτι του νονού μου :P

Δημοσ.

Στο λύκειο τι κάνατε; :P

Λύκειο ; σπίτι της η σπίτι μου όταν έλειπαν όλοι, τη νύχτα στο σχολείο έξω σαν τα σκυλιά χάχα

Δημοσ.

εε ειναι 29 και λιγακι αβγαλτη. Οχι απειρη, αλλα οπως και σε αρκετες αλλες κοπελες δεν της αρεσει η ταμπελα της "ευκολης". Αυτο δε παει με την εμπειρια αλλα με τον χαρακτηρα.

Απλα επειδη δε μου ειχε συμβει ποτε κατι τετοιο στο παρελθον του να μην υπαρχει σπιτι απο καμια μερια, δεν ειχα αναρωτηθει ποτε τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις!!

Δηλαδη τωρα αληθεια, οσοι μενουν με γονεις λενε στους δικους τους οτι "α, το μεσσημερι εγω και η χουανιτα θα βγαζουμε τα ματια μας στο δωματιο μου, οποτε μην ενοχλειτε"?? Πωω...

Cereal-Guy-Spitting.jpg

την ωρα που τρωω corn flakes επρεπε να το διαβασω αυτο; σε μοναστηρι την βρηκες; τεσπα και παλι στα 16 και στα 17 πως εψηνες γκομενες; με τον ιδιο τροπο θα την ψησεις και στο τελος θα πατε στο ξενοδοχειο εκτος κι αν εχεις φιλο να σου δανεισει σπιτι.

• Like 1
Δημοσ.

Cereal-Guy-Spitting.jpg

την ωρα που τρωω corn flakes επρεπε να το διαβασω αυτο; σε μοναστηρι την βρηκες; τεσπα και παλι στα 16 και στα 17 πως εψηνες γκομενες; με τον ιδιο τροπο θα την ψησεις και στο τελος θα πατε στο ξενοδοχειο εκτος κι αν εχεις φιλο να σου δανεισει σπιτι.

Υπερβάλλεις νομίζω, οπως και να 'χει είναι αρκετές αυτές που εχουν θεμα με το ξενοδοχείο.

Δημοσ.

Υπερβάλλεις νομίζω, οπως και να 'χει είναι αρκετές αυτές που εχουν θεμα με το ξενοδοχείο.

κοιτα δεν λεω οτι ειναι το πιο ανετο μερος που μπορεις να πας γιατι εχει παντα αυτη την αισθηση του ξενου, απο το αυτοκινητο παντα ομως ειναι πιο ανετο. στην τελικη αφηνει τον τυπο να κανει το μπλαμπλα κι αυτη καθεται πιο περα κοιτωντας το ταβανι.

Δημοσ.

Είχα τα κλειδιά για το ακατοίκητο σπίτι του νονού μου :P

Εύγε, μακάρι να ήταν έτσι όλες οι κοπέλες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...