Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

LeEco Le Max ≠ iPhone  at all.

Σε hardware ανοτερο το le max και αν ξερεις πως να flashareis μερικα zip ειναι ανοτερο και σε software , τωρα περι συγκρισης τι λες δεν σε καταλαβαινω ακομα 

Δημοσ.

Αν και νομιζω οτι εχουν οι εταιριες μεταξυ τους κατι σαν "συμβολαιο" να μην προσλαμβανουν ατομα που εργαστηκαν στις ανταγωνιστικές εταιριες λογω corporate espionage ή κατι τετοιο.

Δημοσ.

Σε hardware ανοτερο το le max και αν ξερεις πως να flashareis μερικα zip ειναι ανοτερο και σε software , τωρα περι συγκρισης τι λες δεν σε καταλαβαινω ακομα 

Είμαστε τελείως :offtopic:

Αλλα θα σου πω.

Τι δεν καταλαβαίνεις? Εσυ μίλησες για σύγκριση:

συγκρινε μου iphone 7 plus (700 euro) με leeco le max 2 (180 euro) σε hardware 

Μόνο του το hardware τι να το κάνεις? είναι σαν άψυχο σώμα, η καρδιά έχει σημασία.

Αλλά εφόσον λες ότι το LeEco είναι "ανώτερο" τότε εντάξει, κάτι θα ξέρεις παραπάνω.

Δημοσ.

Είμαστε τελείως :offtopic:

Αλλα θα σου πω.

Τι δεν καταλαβαίνεις? Εσυ μίλησες για σύγκριση:

Μόνο του το hardware τι να το κάνεις? είναι σαν άψυχο σώμα, η καρδιά έχει σημασία.

Αλλά εφόσον λες ότι το LeEco είναι "ανώτερο" τότε εντάξει, κάτι θα ξέρεις παραπάνω.

μαλλον δεν διαβασες ολο το μηνυμα μου και σταματησες μεχρι το hardware , συγνωμη περι ορθογραφικων αλλα εχω θεμα

Δημοσ.

επειδη διαβασα καποιους "καλα" ενημερωμενους και με "στοιχεία" για custom cpu +gpu δεν αντεξα.....

http://www.anandtech.com/show/8716/apple-a8xs-gpu-gxa6850-even-better-than-i-thought

Eδω και 2 χρονια φτιάχνει custom gpu η Apple που δεν ειναι τιποτα αλλο απο παραλλαγή της ηδη υπάρχουσας

Θα μου πειτε αυτο δεν ειναι custom  αλλα παραλλαγη....ναι, γιατι τοσα χρόνια που εφτιαχνε custom cpu τι ήτανε? Παραλλαγή ενος arm δεν ήτανε?

Τι θα θελατε να κανει δηλαδη ? να πάρει τα σχέδια απο την arm και να τα ξεπατικωσει χρησιμοποιώντας απλα καλυτερους και μικροτερους ημιαγωγούς, οπως έκανε η samsung?

ξεχνάτε οτι η Apple ειναι απο τα "ιδρυτικά μελη" θα λεγαμε , της arm με εμπειρία στην τεχνολογία RISC επεξεργαστών,δεκαετιές τώρα.

Δεν εχω κανενα προβλημα με την samsung,μια χαρα κατασκευαστής είναι και ασχολήθηκε με τα ηλεκτρονικα, χαρις την βοηθεια αμερικάνικων συμφερόντων ,για την παραγωγή φτηνων ημιαγωγών και λοιπων εξαρτημάτων,ωστε να διακοψει την κυριαρχία των Γιαπωνέζων. Ας ειναι καλα η ΙΒΜ, που και καλα πούλησε , χαρτοφυλάκιο με πατεντες για την κατασκευή chip.

Οπως και πισω απο την Apple , παλι υπάρχει μια IBM και τωρα. Τα περι συνεργασίας σε επιπεδο software και υπηρεσιών, ειναι το καμουφλάρισμα. Η ΙΒΜ δεν σταματησε να ασχολειται ποτε με επεξεργστές ,απλα εχει περάσει σε αλλο επιπεδο επεξεργαστων.

http://www.pcworld.com/article/3110620/servers/ibms-blazing-power9-chip-is-coming-and-heres-what-you-need-to-know.html

Εχει πετάξει την x86 , CISC αρχιτεκτονική στο καλαθι των αχρηστων και σχεδιαζει εξυπνους επεξεργαστες. Λετε η Apple να μην το ξέρει?

Παντως πολυ συντομα θα το μάθει και samsung ,φτανει να προσφέρει καλυτερη τιμή και ποσοστο επιτυχιας εκτυπωσης...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...