Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα κανει εγκατασταση ποιο παλια δουλευει κανονικα και ξαφνηκα μου βγαζει μπλε οθονη με σφαλμα video tdr failure. Το κανω φορματ δουλευει παλι κανα μηνα ή και παραπανω και ξανα το ιδιο. Καμια ιδεα;

Δημοσ.

hp g62 ποιο μοντέλο;

Μπες στο σάιτ της καρτας γραφικών και κατέβασε τους τελευταίους drivers.

Oταν σου έβγαλε τη μπλε οθόνη τι έκανες έπαιζες κάποιο βαρύ παιχνίδι η απλό browsing;

Δημοσ.

hp g62 ποιο μοντέλο;

Μπες στο σάιτ της καρτας γραφικών και κατέβασε τους τελευταίους drivers.

Oταν σου έβγαλε τη μπλε οθόνη τι έκανες έπαιζες κάποιο βαρύ παιχνίδι η απλό browsing;

ειναι το a05sg. Τιποτα δεν εκανα. Το κλεινω το βραδυ και την αλλη μερα παω να τον ανοιξω και μου βγαζει αυτο το σφαλμα.
Δημοσ.

H hp δεν παρέχει drivers των windows 10 για το λάπτοπ σου.

Υποθέτοντας ότι φταίει ο driver της καρτας γραφικών για το πρόβλημα σου μπορείς να δοκιμάσες τους beta drivers της ΑΤΙ για τα windows 10.

http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy3&os=Windows%2010%20-%2064

Δημοσ.

H hp δεν παρέχει drivers των windows 10 για το λάπτοπ σου.

Υποθέτοντας ότι φταίει ο driver της καρτας γραφικών για το πρόβλημα σου μπορείς να δοκιμάσες τους beta drivers της ΑΤΙ για τα windows 10.

http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy3&os=Windows%2010%20-%2064

εκανα εγκατασταση τα win 7 και παλι τα ιδια... μολις κανω εγκαταση τον ντραιβερ της καρτας γραφικων ανοιγει φτανει στο λογοτυπο και μενει μαυρη οθονη. Τα επαιξε η καρτα ή μηπως γινετε κατι με την εγκατασταση στον σκληρο;
Δημοσ.

Πρεπει να τα επαιξε η καρτα γραφικων. Αν δεν εγκαταστησω τον ντραιβερ της ατι δουλευει κανονικα. Ηθελα να ρωτησω αν το αφησω μονο με τα γραφικα της ιντελ θα εχω καποιο προβλημα; ειναι καλυτερα να βρω μια πλακετα αλλη ή να το επισκευασω; ξερετε κανα καλο μαστορα και φθηνο; δεν θελω να το αλλαξω το μηχανημα αυτο

Δημοσ.

Για σερφάρισμα δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά δεν θα μπορείς να παίζεις παιχνίδια με την onboard κάρτα γραφικών.
Δεν πιστεύω ότι αξίζει να ρίξεις λεφτά σε αυτό το λάπτοπ.
θα σου πρότεινα να του κάνεις ένα εσωτερικό σενιάρισμα(καθάρισμα από σκόνες,αλλαγή παστας-pad) και όσο κρατήσει.

Δημοσ.

Συνηθισμενο προβλημα σε g62 ολα καινε την amd καρτα,εισαι τυχερος που εχει και intel ωστε μπορει να δουλεψει,

γιατι υπαρχουν κ μοντελα μονο με amd που καιγεται κ αντιο ζωη( black screen)....

Απλα απενεργοποιησε την amd απ τη διαχειριση συσκευων (λογικα θα στη βγαζει αγνωστη συσκευη με ερωτηματικο).

Ειναι παλιο μοντελο κ δεν αξιζει αλλαγη μητρικης που και καινουρια να βαλεις παλι μετα απο κανα χρονο θα την καψει την amd,

δουλεψε το με την ιντελ και οσο αντεξει,γνωστος μου το χει 2 χρονια με ιντελ μονο κ δουλευει ακομα

Δημοσ.

Για σερφάρισμα δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά δεν θα μπορείς να παίζεις παιχνίδια με την onboard κάρτα γραφικών.

Δεν πιστεύω ότι αξίζει να ρίξεις λεφτά σε αυτό το λάπτοπ.

θα σου πρότεινα να του κάνεις ένα εσωτερικό σενιάρισμα(καθάρισμα από σκόνες,αλλαγή παστας-pad) και όσο κρατήσει.

Καλημερα. Παιχνιδια δεν παιζω. Ιντερνετ και καμια ταινια βλεπω. Αν δεν εχει προβλημα ετσι δεν το πειραζω... παστα εχω αλλαξει προσφατα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...