DrLo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μην διαστρεβλώνεις τα λόγια μου, δεν είπα οτι δεν έχει ο καθένας δικαίωμα να θρηνήσει τους δικούς του. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί συντάσεσαι περισσότερο με τους Άγγλους και όχι με τους Σύριους ή τους Ιρακινούς πχ; Έχεις μήπως κάποια ιδιαίτερη σχέση με τους Αγγλο-φράγκους εσύ προσωπικά, ή ΜΗΠΩΣ φταίει και το γεγονός οτι μόλις υπάρξει κάποια επίθεση αυτοκτονίας στην Ευρώπη έχουν όλα τα κανάλια αφιερώματα τρομολαγνείας και θρήνου για το επόμενο τρίμηνο; 'Σε άλλα νέα 2 μιση χιλιάδες άμαχοι νεκροί από βομβαρδισμό νοσοκομείου στο Χαλέπι', έλα χεστήκαμε αφού αυτοί είναι ζώα όχι Ευρωπαίοι! Όχι να μας απασχολεί. Απλά να έχουμε συναίσθηση των αριθμών, πριν αρχίσουμε την καταστροφολογία και τους θρήνους. 1. Δε διαστρεβλώνω τίποτα, ίσως απλά δε μπορείς να εκφραστείς. Λες " να έχουμε συναίσθηση των αριθμών, πριν αρχίσουμε την καταστροφολογία και τους θρήνους." που σημαίνει ότι για να α) αρχίσεις την καταστροφολογία β) τους θρήνους πρέπει να έχει συναίσθηση των αριθμών, δηλαδή για να κάνεις ένα ή και τα δυο από τα α) β) πρέπει να έχεις "συναίθηση" των αριθμών δηλαδή το πως συκγρίνονται το 10 με το 350.000. 2. Που είδες να "συντάσσομαι" με κάποιον. αν έχεις παρακολουθήσει τι έχω γράψει κατά καιρούς είμαι από τους λίγους που λένε ότι όσοι θέλουν να "συντάσσονται" με τους Ιρακινούς-Σύριους και όχι μα τους "Αγγλο-Φράγκους" θα πρέπει να πάψουν τις παπαρολογίες περί της "μη ανάμειξης" με το φόβο μήπως και σκοτωθούν 2.000 - 3.000 Αγγλο-Φράγκοι και αν θέλουν να κάνουν κάτι να πάνε να τραβήξουν το αυτί αυτών που τα έχουν κάνει μπάχαλο κάτω. Είναι στη πράξη κάτι τυπάκια σαν ίσως και εσένα που προκειμένου "μην αναμειχθούμε στο καβγά" κάθονται και φιλοσοφούν ενώ άλλοι σφαγιάζονται από ημίτρελους. Είναι υποκριτές τέτοιυ τύπου που όταν έρχεται η ώρα να "βρέξουν κώλο" σφυράνε αδιάφορα και κάνουν περιορίζονται σε ευχές και αερολογίες ... στη καλύτερη, στη χειρότερη απλά κάνουν ένα ψυχρό υπολογισμό και υποκύπτουν στον εκφοβισμό των αντιποίνων. 3. τι σημαίνει γιατί δεν "συντάσσομαι" με κάποιον αλλά μόνο με αυτόν που θέλω ... ναι φυσικά μπορώ και να αντιδρώ διαφορετικά από περίπτωση σε περίπτωση γιατί απλά τον νιώθω πιο κοντά μου .... είναι σαν να κατηγορείς κάποιον που φνωάζει επειδή του βιάζουν την αδελφή ενώ κάπου αλλού στον κόσμο βιάζονται 10 άλλες αδελφές κάποιου άλλου" ... δε σημαίνει ότι θέλω να βιάζεται κανείς, αλλά το ένα είναι πολύ πιο κοντινό σε μένα και είναι απόλυτα φυσικά να με αφορά περισσότερο. 1
totem_lost Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Είναι στη πράξη κάτι τυπάκια σαν ίσως και εσένα που προκειμένου "μην αναμειχθούμε στο καβγά" κάθονται και φιλοσοφούν ενώ άλλοι σφαγιάζονται από ημίτρελους. Είναι υποκριτές τέτοιυ τύπου που όταν έρχεται η ώρα να "βρέξουν κώλο" σφυράνε αδιάφορα και κάνουν περιορίζονται σε ευχές και αερολογίες ... στη καλύτερη, στη χειρότερη απλά κάνουν ένα ψυχρό υπολογισμό και υποκύπτουν στον εκφοβισμό των αντιποίνων. Κοίτα εδώ που τα λέμε, και εσύ και εγώ και όλοι εδώ μέσα μόνο σε ευχές και αερολογίες περιοριζόμαστε. Επίσης δεν μπορώ να φανταστώ πότε θα έρθει αυτή η ώρα που κάποιος από εμάς θα πρέπει να "βρέξει κώλο" (από που τις δανείζεσαι αυτές τις εκφράσεις; ), οπότε εκτός και αν νομίζεις οτι εσύ ο ίδιος προσφέρεις στο ζήτημα κάτι άλλο εκτός από αμπελοφιλοσοφίες, τότε δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να πεις με όλα αυτά. 3. τι σημαίνει γιατί δεν "συντάσσομαι" με κάποιον αλλά μόνο με αυτόν που θέλω ... ναι φυσικά μπορώ και να αντιδρώ διαφορετικά από περίπτωση σε περίπτωση γιατί απλά τον νιώθω πιο κοντά μου .... είναι σαν να κατηγορείς κάποιον που φνωάζει επειδή του βιάζουν την αδελφή ενώ κάπου αλλού στον κόσμο βιάζονται 10 άλλες αδελφές κάποιου άλλου" ... δε σημαίνει ότι θέλω να βιάζεται κανείς, αλλά το ένα είναι πολύ πιο κοντινό σε μένα και είναι απόλυτα φυσικά να με αφορά περισσότερο. Ναι μπορείς να φέρεσαι διαφορετικά, είναι δικαίωμα σου. Μπορείς πχ να γράφεις σεντόνια κάθε φορά που σκοτώνεται ένας στην άλλη άκρη της Ευρώπης γιατί νιώθεις πολύ Ευρωπαίος, ή μπορεί επίσης να βαριέσαι να ακούς για κτηνωδίες στο Χαλέπι γιατί δεν μπορεί να κάνεις relate. Και εγώ μετά μπορώ να σε λέω υποκριτή γιατί θρηνείς επιλεκτικά, σωστά;
DrLo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Κοίτα εδώ που τα λέμε, και εσύ και εγώ και όλοι εδώ μέσα μόνο σε ευχές και αερολογίες περιοριζόμαστε. Επίσης δεν μπορώ να φανταστώ πότε θα έρθει αυτή η ώρα που κάποιος από εμάς θα πρέπει να "βρέξει κώλο" (από που τις δανείζεσαι αυτές τις εκφράσεις; ), οπότε εκτός και αν νομίζεις οτι εσύ ο ίδιος προσφέρεις στο ζήτημα κάτι άλλο εκτός από αμπελοφιλοσοφίες, τότε δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να πεις με όλα αυτά. ΝΑι όντως, μπορείς και να μη καταλαβαίνεις. Δε μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Ναι μπορείς να φέρεσαι διαφορετικά, είναι δικαίωμα σου. Μπορείς πχ να γράφεις σεντόνια κάθε φορά που σκοτώνεται ένας στην άλλη άκρη της Ευρώπης γιατί νιώθεις πολύ Ευρωπαίος, ή μπορεί επίσης να βαριέσαι να ακούς για κτηνωδίες στο Χαλέπι γιατί δεν μπορεί να κάνεις relate. Και εγώ μετά μπορώ να σε λέω υποκριτή γιατί θρηνείς επιλεκτικά, σωστά; Από που προκύπτει το "επιλεκτικά" ? που ξέρεις εσύ αν εγώ θρηνώ για τον Χ Σύρο, Ιρακινό ή Βενεζουελανό που σκοτώνεται κάθε μέρα ? Ίσα ίσα ΕΣΥ θρηνείς επιλεκτικά, γιατί αρέσκεσαι να θεωρείς ότι κάνεις κάτι, ότι εξιλεωνεσαι ότι τάχα νοιάζεσαι για το φτωχό σύρο και όχι για τον κακό "Αγγλο-φράγκο" που στη τελική "ας πρόσεχε, έπρεπε να το περιμένει".
totem_lost Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δεν ξέρω γιατί βάζεις το "ας πρόσεχε, έπρεπε να το περιμένει" σε quotes, αλλά ουτε εγώ ούτε κανείς άλλος σε αυτό το νήμα δεν είπε τέτοια μαλακία. Έχεις πάντως καλπάζουσα φαντασία, αυτό στο αναγνωρίζω.
DrLo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δεν ξέρω γιατί βάζεις το "ας πρόσεχε, έπρεπε να το περιμένει" σε quotes, αλλά ουτε εγώ ούτε κανείς άλλος σε αυτό το νήμα δεν είπε τέτοια μαλακία. Έχεις πάντως καλπάζουσα φαντασία, αυτό στο αναγνωρίζω. το βάζω ακριβώς σε quote γιατί είναι ένα τσιτάτο που λένε πολοί που τελευταία έγιναν αναλυτές γεοπολιτικής. Δεν είπα ότι το είπες εσύ. Δεν ανοιξα διάλογο με κανέναν άλλο για να με ενδιαφέρει τι έχει γράψει κάνενας άλλος στο thread. Τι από αυτά που είπα είναι θέμα φαντασίας? Εσύ είπες κάτι φανταστικό, κατι που φαντάστηκες (ότι δεν θρηνω το ίδιο) ... σε τι το στηριξες αυτό ? ... εγώ λέω οτι εσύ δε θρηνεις το ίδιο γιατι εσύ είπες εδώ ότι η σχέση των αριθμών δε το διακαιολογει. Δεν είναι θέμα φαντασίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα