Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και λοιπό παρά πολλά χρόνια από την Ελλάδα, πάντα πίστευα ότι ο ιδιωτικός τομέας δούλευε καλά σε αντίθεση με τον δημόσιο, με κάτι τέτοια αρχίζω να αμφιβάλλω.

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και λοιπό παρά πολλά χρόνια από την Ελλάδα, πάντα πίστευα ότι ο ιδιωτικός τομέας δούλευε καλά σε αντίθεση με τον δημόσιο, με κάτι τέτοια αρχίζω να αμφιβάλλω.

Δεν ειναι ολα τα σκρουτζομαγαζα τα ιδια δυστηχως και συνηθως αυτα που ειναι στις χαμηλοτερες τιμες στην αναζητηση του skroutz ειναι τα πιο επιφοβα ακριβως για λογους εξυπηρετισης.

Επισης οπως εχει αναφερθει απειρες φορες,ειναι σιγουρο οτι σε πολυ κοσμο θα ετυχε μια στραβη απο αγορα απο σκρουτζομαγαζο αλλα σιγουρα θα τον εχουν εξυπηρετισει μια χαρα. Απλα οπως συνηθιζεται πιο συνηθες ειναι να δουμε να ανοιγεται θεμα για προβλημα εξυπηρετισης,παρα για να πει καποιος οτι ειναι ικανοποιημενος απο το ταδε καταστημα(που ισως θεωρηθει και διαφημιση)εκει ειναι το προβλημα.

Το λεω γιατι μιας και ανοιγονται κυριως θεματα για προβληματα με σκρουτζομαγαζα,ορισμενοι νομιζουν οτι ολα το ιδιο χαλι ειναι αρα η λυση ειναι οι αλυσιδες ή το εξωτερικο,πραγμα που δεν ειναι καθολου αληθες.

• Like 1
Δημοσ.

Όλα μα όλα τα σκρουτζομαγαζα είναι έτσι όταν φτάσει η ώρα της εγγύησης.Απλα αγοράζεις φθηνά και παρακαλάς να μην έρθει ποτέ η ώρα που θα χρειαστεί να σε εξυπηρετήσουν για εγγύηση.Εκει κοπανας το κεφάλι σου για το έγκλημα που έκανες να μην αγοράσεις από έξω.Εχω τις χειρότερες εντυπώσεις από κάθε κατάστημα που χρειάστηκα εγγύηση.Δε ξανακάνω ποτέ το λάθος να ψωνίσω από ελληνικο μαγαζί.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον παιδια απ οτι εμεθα απο τις αρνητικες αξιολογησεις στο σκρουτζ δεν μπορει να παρεχει εγγυηση το καταστημα καν σαν καταστημα γιατι τα προιοντα τα φερνει ως εισαγωγη απο γερμανια και δεν φαινεται στα χαρτια οτι ειναι αγορασμενα απο ελλαδα ετσι οι εταιρειες δεν αναλαμβανουν την επισκευη τους.οι εταιρειες εδω εννοω.ακομα τα εχω παρει με τον αλλο που μου ελεγε να ξηλωσω τις δυο μαδερμπορντ μια την δικη μου μια του αδερφου μου να αλλαξω κουτι για ενα συστημα που στο φιναλε δεν με νπιαζει εδωσα 1100 ευρω και επρεπε να δουλευει κι αν οχι να εχει εγγυηση.ασε που ο αδερφος μου πειραματα δεν θα δεχοταν να κανει γιατι μπορει να του χαλασει κατι και ΔΕΝ εχει εγγυηση γιατι το πισι του ειναι παλιο.γυρευε που δουλευει ο εξυπνος ο αποπανω που αμα του ειχε τυχει αυτουνου θα τα εβαζε με Θεους και δαιμονες

Και παρ' όλα αυτά και χωρίς πρότερη εμπειρία από το κατάστημα όπως φαίνεται, το πρότεινες ασύστολα στο section με τις αναβαθμίσεις/νέα συστήματα, μεταξύ πολλών και σε μένα.

Μιλάς για υπευθυνότητα σχετικά με το άνοιγμα του pc ενός άλλου, αλλά για την ανευθυνότητα του να προτείνεις σε άλλους να πάρουν από κατάστημα που ουδεμία εμπειρία έχεις δεν βλέπω να λες τίποτα. Έτσι απλά είπες να το προτείνεις για το ego σου, να αποδείξεις ότι έκανες καλή αγορά στον εαυτό σου.

Αν έπαιρνα εγώ από το μαγαζί αυτό, μετά την πρότασή σου, και δεν δούλευε κάτι ποιος θα τα πλήρωνε; 

• Like 3
Δημοσ.

Και παρ' όλα αυτά και χωρίς πρότερη εμπειρία από το κατάστημα όπως φαίνεται, το πρότεινες ασύστολα στο section με τις αναβαθμίσεις/νέα συστήματα, μεταξύ πολλών και σε μένα.

Μιλάς για υπευθυνότητα σχετικά με το άνοιγμα του pc ενός άλλου, αλλά για την ανευθυνότητα του να προτείνεις σε άλλους να πάρουν από κατάστημα που ουδεμία εμπειρία έχεις δεν βλέπω να λες τίποτα. Έτσι απλά είπες να το προτείνεις για το ego σου, να αποδείξεις ότι έκανες καλή αγορά στον εαυτό σου.

Αν έπαιρνα εγώ από το μαγαζί αυτό, μετά την πρότασή σου, και δεν δούλευε κάτι ποιος θα τα πλήρωνε; 

Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο τωρα το ειδα

http://www.insomnia.gr/topic/636749-casual-gaming-pc/page-3

σχολιο 41 πριν 1 μηνα

''Εγω προτεινω prive shop που εχει ελαχιστα καλυτερες τιμες απο e shop και κανει και δεσιμο δωρεαν.απλα θα πρεπει να σου στειλουν με μεταφορικη''

Τραγικα πραγματα.

• Like 3
Δημοσ.

εχεις δικιο αλλα που να ξερα.μετανιωσα κι ο ιδιος βλεπεις...

Δημοσ.

πηρα το pc σημερα.αλλαξαν την μητρικη και με διαβεβαιωσαν οτι η καρτα δεν το κανει σε αυτο το συστημα. λοιπον το εβαλα μπροστα και η καρτα συνεχιζει το throttling.διακοπες συστηματος δεν εχω οπως πριν ουτε διακοπες στον ηχο αλλα το προβλημα χρονισμου παραμενει.θα μιλησω κατ ευθειαν με asus μηπως βρω ακρη απο εκει γιατι νομιζω πως με αυτους ακρη δεν θα βρω.τοσες φωνες στα τηλεφωνα ολες τσαμπα.απο την asus ειχα βρει ανταποκριση και θα το κοιταξω εκει γιατι με αυτους που εμπλεξα προκοπη δεν θα βρω.κραταω παντα το ενδεχομενο να κανω καταγγελια.μια καρτα ειναι μπορει να την στειλω εγω ο ιδιος στην ασους

Δημοσ.

πηρα το pc σημερα.αλλαξαν την μητρικη και με διαβεβαιωσαν οτι η καρτα δεν το κανει σε αυτο το συστημα. λοιπον το εβαλα μπροστα και η καρτα συνεχιζει το throttling.διακοπες συστηματος δεν εχω οπως πριν ουτε διακοπες στον ηχο αλλα το προβλημα χρονισμου παραμενει.θα μιλησω κατ ευθειαν με asus μηπως βρω ακρη απο εκει γιατι νομιζω πως με αυτους ακρη δεν θα βρω.τοσες φωνες στα τηλεφωνα ολες τσαμπα.απο την asus ειχα βρει ανταποκριση και θα το κοιταξω εκει γιατι με αυτους που εμπλεξα προκοπη δεν θα βρω.κραταω παντα το ενδεχομενο να κανω καταγγελια.μια καρτα ειναι μπορει να την στειλω εγω ο ιδιος στην ασους

Τί εννοείς?

Βάλε ένα benchmark και δείξε μας ένα afterburner.

Δημοσ.

ok. μιλησα και παλι με το καταστημα και επιμενουν(εχουν και screenshot )οτι σε αυτους δεν το κανει το throttling. οταν λεω throttling εννοω οτι μεσα στο παιχνιδι πεφτει η ταχυτητα του πυρηνα στα 900mhz και ανεβαινει παλι ενω δεν ειμαι σε καποιο μενου μες στο παιχνιδι (αλλιως θα λεγαμε για power managment )αλλα πανω στην δραση πεφτει 700-900 και ανεβαινει παλι πανω κατω πανω κατω.θα βαλω screenshot για να σας δειξω αν και εχω βαλει στην πρωτη σελιδα. δες το απο εκι αν θες κι αν κατι δεν καταλαβες θα βαλω παλι. αυτο παλι πως γινεται να μην τους το κανει οπως λεει? εχω δοκιμασει κι αλλη μπριζα και πριν ειχα πισι παλι δεν ειχα προβλημα να πω οτι φταιει το ρευμα.η καποιο περιφερειακο

βρηκα γιατι δεν τους το κανει.σε λειτουργια παραθυρου κι ενω δεν παιζεις αλλα το εχεις αφησει ουτε σε μενα κανει ετσι throttling .ετσι ειχαν τραβηξει κι αυτοι το screenshot . οποτε το θεμα μετατρεπεται σε asus gtx 1060 bug.γιατι δεν βλεπω αλλο λογο απο το να κανει η καρτα throttling σε fullscreen

Δημοσ.

Αν έχεις vsync είναι λογικό να έχεις throttling.

Σιγουρέψου πως είναι off και σήκωσε screenshot γιατί δεν βλέπω κάτι στην πρώτη σελίδα.

• Like 2
Δημοσ.

ok. μιλησα και παλι με το καταστημα και επιμενουν(εχουν και screenshot )οτι σε αυτους δεν το κανει το throttling. οταν λεω throttling εννοω οτι μεσα στο παιχνιδι πεφτει η ταχυτητα του πυρηνα στα 900mhz και ανεβαινει παλι ενω δεν ειμαι σε καποιο μενου μες στο παιχνιδι (αλλιως θα λεγαμε για power managment )αλλα πανω στην δραση πεφτει 700-900 και ανεβαινει παλι πανω κατω πανω κατω.θα βαλω screenshot για να σας δειξω αν και εχω βαλει στην πρωτη σελιδα. δες το απο εκι αν θες κι αν κατι δεν καταλαβες θα βαλω παλι. αυτο παλι πως γινεται να μην τους το κανει οπως λεει? εχω δοκιμασει κι αλλη μπριζα και πριν ειχα πισι παλι δεν ειχα προβλημα να πω οτι φταιει το ρευμα.η καποιο περιφερειακο

βρηκα γιατι δεν τους το κανει.σε λειτουργια παραθυρου κι ενω δεν παιζεις αλλα το εχεις αφησει ουτε σε μενα κανει ετσι throttling .ετσι ειχαν τραβηξει κι αυτοι το screenshot . οποτε το θεμα μετατρεπεται σε asus gtx 1060 bug.γιατι δεν βλεπω αλλο λογο απο το να κανει η καρτα throttling σε fullscreen

Εγώ να ρωτήσω κάτι; Παίζεις full screen και πατάς alt tab για να δεις τη συχνότητα του πυρήνα και την βλέπεις κατεβασμένη; Η τα βλέπεις κάπου real time?

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ να ρωτήσω κάτι; Παίζεις full screen και πατάς alt tab για να δεις τη συχνότητα του πυρήνα και την βλέπεις κατεβασμένη; Η τα βλέπεις κάπου real time?

παιζω και παταω το πληκρο τον windows το κομπι και βγαινει και βλεπω ενα διαγραμμα σαν καρδιογραφημα.χωρις να μπω σε μενου. 30 λεπτα π[αιχνιδια με ταχυτητες 900 -700 και 1321 .στην δραση.οχι σε μενου

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/648332-update-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-easybuyworld/ σχολιο 6.

Ευχαριστουμε τον ts που εκτος των αλλων ριχνει και μεριδιο ευθυνης σε αρκετους που συμμετειχαν στο παρον θεμα λες και εμεις φταιμε που εγινε οτι εγινε με το εν λογω καταστημα.

''ειδες στο δικο μου θρεντ.

μεχρι προσπαθησαν να μου φορτωσουν αδικα την ευθυνη να την δοκιμασω σε αλλο πισι(τελικα τσαμπα θα το κανα) ενω ειναι δικη τους υποχρεωση

μερικοι οτι επειδη ημουν παλια ευχαριστημενος απο το καταστημα οτι θα τους επαιρνα στο λαιμο μου που τους το ειχα προτεινει και ντροπη μου μαλιστα.δεν νιωθει ο κοσμος.

θα μυριζα τα νυχια μου εγω και θα ξερα.

δεν νιωθει να σκυψει στο προβλημα του αλλου.εκτος απο καποια αξιολογα ατομα.ειναι γενικο το προβλημα που εχουμε σαν κοινωνια.το περιμενα με την ελευση τη1 κρισης γιατι απαιδευτοι ειμαστε''

Καλη συνεχεια απο μενα και κακως που ασχοληθηκα προσωπικα με την εν λογω περιπτωση.

• Like 3
Δημοσ.

Fulgore προφανώς και είναι ντροπή μας που δώσαμε συμβουλές. Εννοείται ότι θα προτείνουμε και αλλού το μαγαζί αφού του άλλαξαν μητρική τελικά. Τι επειδή έπαιξε λίγο κοροϊδία και παίδεμα;

Δημοσ.

Εχετε αδικο.γι αυτο και η πικρια σας.δεν κατανομασα κανεναν προσωπικα ειδικα εσενα fulgore ακουσα ολες τις συμβουλες που ειπωθηκαν αλλα το σωστο και το δικαιο πρεπει να λεγονται.γγια φαντασου να παραγγειλεις εσυ συστημα 1100 ευρω και να μην μπορεις να ακουσεις ουτε μουσικη στο youtube.τον κοσμο θα ειχες ξεσηκωσει.μου λεγατε να παω ραφηνα 70 χιλιομετρα μακρια να λυσω δυο μητρικες να ξεσυνδεσω ολα τα καλωδια να καψω και 20 ευρω βενζινη για αμαξι που δεν εχω(θα επερνα ταξι) για να ελεγξω κατι που ειναι brand new ενω επρεπε να γινει ελεγχος και αλλαγη απο το καταστημα.επισης να ξεχασω οτι δικαιωνα εχω σαν καταναλωτης και να πω δεν βαριεσαι 1100 ευρω εδωσα θα δωσω αλλα(απο το 10ευρω την μερα που παιρνω συνταξη αναπηριας.ναι εχω σχιιζοφρενεια και δεν ντρεπομαι να το πω γιατθ κανω δουλεια με τον εαυτο μου.καποιοι ισως θα επρεπε να κανουν το ιδιο.δεν ζητησα κατι παραλογο αλλα να επιστρεψω ενα προιον που δεν δουλευει και να παρω οτι υποσχεται το προιον και η τιμη του.εσυ εχεις ομως τον υπολογιστακο σου και δεν σου καιγεται καρφι.να σου πω την αληθεια ουτε εγω ηθελα να ποσταρεις γιατι αντι να βοηθησεις μονο ασχημα λογια ειχες να πεις.μοναχογιος?οσων αφορα το αλλο θρρντ που ειχα φτιαξει πριν 1 χρονο γιατι να μην προτεινω ενα καταστημα που οταν μου παρουσιασε ενα μικρο θεμα ο ανεμιστηρας μου αλλαξε αμεσως καρτα 350 ευρω με καινουρια?εσυ κι ο αλλος ο εξυπνος εχετε πολλες απαιτησεις και οντως.να μυριζα τα νυχια μου οτι στο μελλον δεν θα ειναι αξιοπιστο μαγαζι?κι αν το ηξερα γιατι πηρα ολοκληρο συστημα των 1100 ευρω απο εκει?ημουν μαζοχας???την μαγκια σας οχι απ το πληκτρολογιο.χολη να σταζετε απο κοντα αλλα απο κοντα κανενας δεν μου λεει τετοιες μπαρουφες.παναγια ολοι

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...