Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.. Πήγα και αγόρασα ένα μονόζυγο τοίχου γιατί αυτό της πόρτας ανεβαινες πάνω και γλίστραγε. Στο κατάστημα κάτι μου είπαν για τον τοίχο αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία γιατί δεν έχω ιδέα από τοίχους ούτως ή άλλως από ότι κατάλαβα θέλει έναν γερό τοίχο και μου είπαν να πάρω και καλές ουπες.. Γύρισα σπίτι και ρώταω τον πατριό μου και μου λέει ότι θα πέσει ο τοίχος επειδή είναι μονός. Ισχύει αυτό ξέρει κανείς που έχει χρησιμοποιήσει τέτοιο μονοζυγο? Είναι αυτό εδώ https://www.skalidis-sport.gr/μονόζυγα-δίζυγα/8696-μονόζυγο-τοίχου-pegasus-1212w-90-β-7190-90w.html

Δημοσ.

ο τοιχος θα πεσει??απο τι ειναι φτιαγμενος δηλαδη απο αφρολεξ?  :huh:

Εχει μια στρωση τουβλα μια αφρολεξ και μια τουβλα παλι λογικα..

Πόσα κιλά είσαι και γλίστραγε στην πόρτα? πρώτη φορά το ακούω...μήπως δεν το έσφιξες καλά?

Και εμενα πρωτη φορα μου συνεβη ειχε και παλιοτερα ο αδερφος μου στην ιδια πορτα και ηταν μια χαρα..

100 κιλα ειμαι, το εσφιξα μεχρι τερμα, και ανεβηκε και ο αδερφος μου που ειναι 70 κιλα και το εσφιξε και αυτος λιγο παραπανω, και παλι γλιστραγε

Δημοσ.

Αυτό που πήρες για τοίχο είναι καλύτερο να το βάλεις σε μπετό και όχι σε τούβλο γιατί δεν θα κρατήσει, θα σου βγαίνουν οι βίδες μαζί με τα ούπα έξω. Ακόμα καλύτερο θα ήταν να βάλεις πειράκι αντί για ούπα και να κολλήσεις με ηλεκτροκόλληση. Δεν θα φύγει ποτέ.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που πήρες για τοίχο είναι καλύτερο να το βάλεις σε μπετό και όχι σε τούβλο γιατί δεν θα κρατήσει, θα σου βγαίνουν οι βίδες μαζί με τα ούπα έξω. Ακόμα καλύτερο θα ήταν να βάλεις πειράκι αντί για ούπα και να κολλήσεις με ηλεκτροκόλληση. Δεν θα φύγει ποτέ.

Καταλαβα.. Παει για πουλημα ετσι οπως ειναι!

Δημοσ.

Βρες κάποιο άλλο σημείο του σπιτιού που να έχει μπετό αν υπάρχει δυνατότητα.

Πάντως μου κάνει εντύπωση πως γλυστράει το άλλο. Έχω ένα του 10ευρου σε εξωτερικό χώρο και με κρατάει άνετα και ας είμαι πολλά κιλά.

• Like 1
Δημοσ.

Η μονη περιπτωση να κρατησει ειναι να ανοιξεις διαμπερες τρυπες κ απο πισω που θα βγουν να βαλεις μεγαλες ροδελες με παξιμαδια η καλυτερα πρωτα ενα μονοκοματο ξυλο κ εκει να σφιξεις τα παξιμαδια με τις ροδελες

• Like 1
Δημοσ.

Βρες κάποιο άλλο σημείο του σπιτιού που να έχει μπετό αν υπάρχει δυνατότητα.

Πάντως μου κάνει εντύπωση πως γλυστράει το άλλο. Έχω ένα του 10ευρου σε εξωτερικό χώρο και με κρατάει άνετα και ας είμαι πολλά κιλά.

Ειναι παραξενο και δεν μπορω να καταλαβω αν εφταιγε το μονοζυγο η αν φταιει η πορτα και η μπογια πχ..

Υπηρχε παλιοτερα μονοζυγο σε αυτη την πορτα υπαρχουν και τα σημαδια ακομα και ηταν μια χαρα.

Η μονη περιπτωση να κρατησει ειναι να ανοιξεις διαμπερες τρυπες κ απο πισω που θα βγουν να βαλεις μεγαλες ροδελες με παξιμαδια η καλυτερα πρωτα ενα μονοκοματο ξυλο κ εκει να σφιξεις τα παξιμαδια με τις ροδελες

Δεν αξιζει η ολη διαδικασια για ενα μονοζυγο καλυτερα να το πουλησω η να το παω πισω. Ευχαριστω ομως για την συμβουλη

Δημοσ.

Γύρισα σπίτι και ρώταω τον πατριό μου και μου λέει ότι θα πέσει ο τοίχος επειδή είναι μονός. Ισχύει αυτό ξέρει κανείς που έχει χρησιμοποιήσει τέτοιο μονοζυγο? 

Σου απαντησε οτι ειναι μονος, δηλαδη ειναι μονοτουβλο ή μπορει να ειναι απο αλλα υλικα οπως αλφα μπλοκ, οποτε το ξεχνας ...

εκτος και αν θες να ανοιξει τρυπα στο μπανιο ή στην κρεβατοκαμαρα της γειτονισσας... :-D

• Like 1
Δημοσ.

Πουλα το και παρε κατι τετοιο εφοσον τα κουφωματα της πορτας δεν ειναι ψεύτικα,

(Να ειναι δηλαδη massive το ξυλο)

Θα χρειαστει να κανεις 4 τρυπες στον τοιχο πανω απο το κουφωμα,αλλα το μονοζυγο δεν στηρίζεται ουτε κατα 10% σε αυτες.

https://www.e-jumbo.gr/paichnidia-athlitika/eidi-gymnastikis/athlitika-organa/monozygo-polyergaleio-4se1_78308/
Δημοσ.

Πουλα το και παρε κατι τετοιο εφοσον τα κουφωματα της πορτας δεν ειναι ψεύτικα,

(Να ειναι δηλαδη massive το ξυλο)

Θα χρειαστει να κανεις 4 τρυπες στον τοιχο πανω απο το κουφωμα,αλλα το μονοζυγο δεν στηρίζεται ουτε κατα 10% σε αυτες.

Μπαινει μεσα στον τοιχο αυτο?

Δημοσ.

Μπαινει μεσα στον τοιχο αυτο?

Oχι δεν μπαινει στον τοιχο,το βγαζεις οποτε θες

Οι τρυπες που πρεπει να κανεις ειναι για το optional safety clip

Υποψιν πρεπει να υπαρχει ορισμενο κενο αριστερα και δεξια της κασας της πορτας

Οπως φαινεται στις παρακατω photo,δεν ειναι το συγκεκριμενο,αλλα αλλο με ιδια σχεδιαση

irongym-installation.jpg

irongym-installation.png

• Like 1
Δημοσ.

Oχι δεν μπαινει στον τοιχο,το βγαζεις οποτε θες

Οι τρυπες που πρεπει να κανεις ειναι για το optional safety clip

Υποψιν πρεπει να υπαρχει ορισμενο κενο αριστερα και δεξια της κασας της πορτας

Οπως φαινεται στις παρακατω photo,δεν ειναι το συγκεκριμενο,αλλα αλλο με ιδια σχεδιαση

irongym-installation.jpg

irongym-installation.png

ειχα το συγκεκριμενο και μετα απο πολυ χρηση εκανε λακουβακια στην κασα της πορτας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...