stathis97 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 ειχα το συγκεκριμενο και μετα απο πολυ χρηση εκανε λακουβακια στην κασα της πορτας. Στο μπροστινο μερος οπως φαινεται στην πρωτη photo; Αν ναι το θεωρω σχεδον αδυνατο αν η κασα ειναι massive καλο ξυλο,αφου υπαρχει αφρολεξ, (τουλαχιστον σε αυτο που εχω,εβαλα λινκ απο τα τζαμπο) Βεβαια εγω ειμαι και 65-70 κιλα,σε σχεδον διπλασια ισως θες κατι αρκετα πιο δυνατο σε κατασκευη, Σαν αυτο που εχει ο ts βιδωμενο σε μπετο με οχι λιγοτερες απο 4 μεγαλες βίδες Υ.Γ. Μέγιστο βάρος: 110 κιλά λεει το συγκεκριμενο.
Leokatana Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Για το προστινο μερος μιλουσα, εγω ειμουν 95 κιλα, παιζει και αυτο ρολο του. Επισης δεν νομιζω να ηταν απο καλο ξυλο η πορτα μου. Υ.Γ. Απλα εγραψα και εγω την εμπειρια μου να υπολογιζει και σε αυτο.
evoracing Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Και εγώ έχω αυτό πόρτας που είναι, στην αρχή όταν το είχα πάρει με την υπερδύναμη που είχα στα 14 μου χρόνια γλίστραγε. Μετά που μεγάλωσα και ξανά ασχολήθηκα δεν κουνάει ρούπι. Πάντως απ όσο ξέρω μέσα αυτά έχουν και βίδες που μπορείς να τις βιδώσεις στο κούφωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα