idomeneas7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Πήγα που λέτε πριν λίγο στο σούπερ μάρκετ και γινόταν ο κακός χαμός στο πάρκινγκ. Αφού έκανα 2 γύρους και δεν βρήκα, αποφάσισα να παρκάρω σε ένα ξενοίκιαστο γωνιακό κατάστημα το οποίο είχε ήδη άλλα δύο αυτοκίνητα παρκαρισμένα γύρω. Τέλος πάντων, ψωνίζω, γυρνάω στο αυτοκίνητο και με είχε κλείσει κάποιος. Κοίταω γύρω και σκέφτομαι αν είναι καλύτερα να περιμένω ή να γυρίσω στο σούπερ μάρκετ να κάνουν ανακοίνωση την πινακίδα. Σε αυτό το σημείο έρχεται ένας μπάρμπας και μου λέει επιθετικά ότι εκεί είναι ιδιωτικός χώρος και δεν μπορώ να παρκάρω. Να φωνάξω λέει την τροχαία αν θέλω να φύγω, ότι έναν άλλον τον είχε κλείσει για μια μέρα ολόκληρη, ότι αυτός δεν έρχεται σπίτι μου να παρκάρει, ότι τα άλλα αυτοκίνητα παρκαρισμένα εκεί είναι δικά του, ότι βλέπουμε ωραία θέση με τέντα και πάμε να την φάμε και άλλα τέτοια. Του λέω να βάλει πινακίδα ότι απαγορεύεται γιατί αλλιώς ο κόσμος βλέπει άδειο κατάστημα και θεωρεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Εκεί τα πήρε και μου λέει "δεν θα μου πεις εσύ τι να κάνω!". Του λέω έχω μωρό μαζί και λέει "ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ! Φώναξε την τροχαία να δούμε! Με τα πολλά είπε ότι θα μου "κάνει τη χάρη" να μετακινηθεί και να φύγω. Μάλλον τον χάλασε που δεν νευρίασα και δεν τσακώθηκα. Για πείτε παρόμοια. Υourtruelegend και zianna, ξέρω πως θα δώσετε δίκιο στον μπάρμπα, μην μπείτε στον κόπο. 4
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 αν φωναζες την τροχαια τι θα γινόταν; θα σου έκοβε κλήση; μου φαινεται τζάμπα μάγκας ο μπαρμπας 1
idomeneas7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 'Εχω ακούσει να καλούν τροχαία αν παρκάρει κάποιος έξω από το γκαράζ σου και σε κλείσει. Εκεί φωνάζουν γερανό και παίρνει το όχημα οπότε μάλλον ήθελε να μου το πάρει γερανός? Δεν ξέρω. Η αστυνομία είναι στο επόμενο τετράγωνο αλλά εγώ ήθελα να πάω σπίτι μου, όχι να διασκεδάσω τον μπάρμπα που δεν έχει τι να κάνει στην ζωή του. 2
vairass Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Ανέβασε καμία φώτο του σημείου για να είμαστε σίγουροι ποιος φταίει. 2
kleo1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 κι εγώ αυτή την απορία έχω, αν ερχόταν η τροχαία τι θα γινόταν; ήσουν παράνομη, θα έτρωγες κλήση; έστω ότι έτρωγες, που αμφιβάλλω. ο καραγκιόζης που επίτηδες σε έκλεισε θα την έβγαζε καθαρή; δε κατάλαβα κάτι. αυτός που σε έκλεισε ήταν ο μπάρμπας ή άσχετος;
Ghost_Rider Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Ανέβασε καμία φώτο του σημείου για να είμαστε σίγουροι ποιος φταίει. δεν αρκει μονο αυτο χρειαζεται και η αναπαρασταση του ολου συμβαντος
idomeneas7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 'Εχω και φωτό, αν το δει κανείς που θέλει να νοικιάσει το μαγαζί του να προσέχει.
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Υourtruelegend και zianna, ξέρω πως θα δώσετε δίκιο στον μπάρμπα, μην μπείτε στον κόπο.Δεν ξερω τι ειδους asspain ειναι το συγκεκριμενο, αν και κατι υποψιαζομαι... Ο μπαρμπας εχει δικιο μοναχα αν του εκλεισες ιδιωτικο χωρο parking ή αν καβαλησες πεζοδρομιο, χωρις βεβαια να συμφωνω με την αντιδραση του. Εκανες κατι εκ των δυο; 1
Gtr34 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δεν φαίνεται για ιδιωτικός χώρος. Αλλα ακόμα και αν είναι, τέτοια καραγκιοζιλίκια δεν κάνεις.
andreapaog328 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 οι κιτρινες γραμμες τι φαση ειναι? τις εβαψε μόνος του? εχει σήμα οτι απαγορεύεται η στάθμευση εκτός απ τις πινακίδες του? κατα τάλλα τι συζητάμε?
vairass Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 'Εχω και φωτό, αν το δει κανείς που θέλει να νοικιάσει το μαγαζί του να προσέχει. Σε τέτοια περίπτωση δνε αφήνεις αυτοκίνητο εκεί.
gatokoritso Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Ότι να ναι με το κάθε γερο.η μόνη λογική εξήγηση θα ήταν αν είχε ανοιχτό μαγαζί.αμα δεν έχει κάποιος τι να κάνει... 2
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Aπο τα συμφραζομενα του ποστ, καταλαβαινω πως παρκαρε πανω στο πεζοδρομιο κι οχι διπλα απο αυτο στο δρομο: Αφενος λεει οτι την εκλεισε ο γερος και δε μπορουσε να βγει (αρα δυσκολο να ηταν πανω στο δρομο) και αφ'εταιρου λεει πως ο γερος της ελεγε κατι για τεντες κλπ , που αν κρινω απο τη φωτο, παλι για πεζοδρομιο μιλαμε. Αλλα μπορει να κανω και λαθος γιατι δεν ειναι και τοσο σαφες το αρχικο ποστ. Περιγραφει περισσοτερο το αδικο του μπαρμπα στη συμπεριφορα του, παρα το αν η ιδια παρκαρε σωστα ή οχι που ειναι και η ουσια του θεματος, με αποτελεσμα να κανουμε μονο υποθεσεις... 1
andreapaog328 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 παρκαρε αναμεσα στα χορτα λογικα, και ο άλλο στα κίτρινα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις