Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Γραφω και εγω ποιηση. Αλλα δεν μου αρεσε ποτε να διαβαζω. Να την ακουω με μουσικη ναι. Κι εγώ όταν πήγαινα να γράψω πανελλήνιες πριν χρόνια, πάντα ξεκινούσα το γράψιμο στο χαρτί χωρίς να έχω διαβάσει τα θέματα. Κατά έναν περίεργο τρόπο πέρασα.
theoritikos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 @redhotstef διάβασε τα μια σταγόνα ιστορίας....
Lum1nous Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Τι εννοεις γιατι διαβαζουμε λογοτεχνια ρε φιλε ? Αλλος την βρισκει να βλεπει μπαλα , αλλος να βλεπει ταινιες , αλλος να παιζει games , αλλος λιγο απο ολα . Ενας τροπος ψυχαγωγιας ειναι οπως τοσοι αλλοι . Δηλαδη οποιος κανει οτιδηποτε απο τα παραπανω ειναι ανωριμος ( επειδη ανεφερες την "μικρη ανηψια" ) ? Η λογοτεχνια θεωρω , περισσοτερο απο καθε αλλη μορφη τεχνης , εξειδικευεται στο να σε κανει να χανεσαι σε φανταστικους κοσμους, να ξεχνας για οσο διαβαζεις τα προβληματα και τις δοκιμασιες που περνας . Προσωπικα αυτο ψαχνω στον Tolkien αυτη την στιγμη , μιας και (θα) αντιμετωπισω ασχημες καταστασεις και θελω οσο γινεται να τις ξεχναω , και να βρισκομαι "εξω" απο αυτες . Προφανως και η ιστορια , η φιλοσοφια , η πολιτικη , η φυσικη , τα μαθηματικα και ολες οι αλλες επιστημες αξιζουν να τις μελεταμε , αυτο δεν σημαινει ομως οτι οτιδηποτε αλλο ειναι χασιμο χρονου No offense at all , peace
livefreeordie Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Προσωπικα αυτο ψαχνω στον Tolkien αυτη την στιγμη , μιας και (θα) αντιμετωπισω ασχημες καταστασεις και θελω οσο γινεται να τις ξεχναω , και να βρισκομαι "εξω" απο αυτες . Μπορεις να διαβασεις και τα χαρι ποτερ αν δεν το εχεις ηδη κανει βεβαια. ειναι παντα επικαιρα κι ευχαριστα σε καθε ηλικια.
Lum1nous Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μπορεις να διαβασεις και τα χαρι ποτερ αν δεν το εχεις ηδη κανει βεβαια. ειναι παντα επικαιρα κι ευχαριστα σε καθε ηλικια. Τα εχω διαβασει ολα τουλαχιστον δυο φορες το καθενα ημουν αρρωστος με τον χαρι ποττερ μικροτερος
wizzy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Απάντηση στο ερώτημα "γιατί διαβάζουμε λογοτεχνία" που τέθηκε πιο πάνω.
The_Judas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Που σας βοηθουν, γενικα, τα λογο-τεχνικα βιβλια; Απορησα με τον ΤS που στην αρχη ηθελε να διαβασει για χομπιτ, σα να θελει η μικρη ανιψια μου να διαβασει τη κοκκινοσκουφιτσα. Μετα καταλαβα οτι ειναι λογοτεχνεια ολο αυτο. Δεν θα προτιμουσατε να διαβασετε ιστορια, πραγματικα γεγονοτα και οχι φαντασιες; Το κανετε για να εξασκησετε τα αγγλικα σας; Το κανετε σαν χομπι αντι να βλεπετε ταινιες; Πραγματικα απορω.. Βασικά η λογοτεχνία είναι πιο εύκολη στο διάβασμα και γι' αυτό είναι και νο1 στις επιλογές. Προσωπικά δεν μου άρεσαν ποτέ τα dungeons and dragons και παραμύθια με ξωτικά και δράκους (παρόλο που είμαι και ροκας και ψιλο-nerd). Τα θεωρώ πολύ παιδικά. Ο καθένας έχει τα δικά του γούστα βέβαια.
Lum1nous Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Update : εφτασα στην μεση του χομπιτ ( μεσα σε μια μερα hehe xD ) . Για την ωρα ωραιο βιβλιο , κυλαει ευκολα , σου κραταει το ενδιαφερον αλλα ετη φωτος μακρυα απο επος ,για εμενα τουλαχιστον . Συνεχιζω να το τελειωσω και να διαβασω και τα υπολοιπα , πριν πω οτι ο Tolkien ειναι overhyped
phanispal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Αν σκεφτείς ότι ο τύπος δημιούργησε δικό του σύμπαν και γλώσσα, μάλλον δεν είναι και τόσο overhyped όσο μπορεί να νομίζεις.
defacer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Update : εφτασα στην μεση του χομπιτ ( μεσα σε μια μερα hehe xD ) . Για την ωρα ωραιο βιβλιο , κυλαει ευκολα , σου κραταει το ενδιαφερον αλλα ετη φωτος μακρυα απο επος ,για εμενα τουλαχιστον . Συνεχιζω να το τελειωσω και να διαβασω και τα υπολοιπα , πριν πω οτι ο Tolkien ειναι overhyped Πριν πεις ότι είναι overhyped, να σκεφτείς και ότι όλα αυτά τα πιο εντυπωσιακά που έχεις διαβάσει γράφτηκαν δεκαετίες αργότερα από ανθρώπους που (άμεσα ή έμμεσα) από τον Tolkien έμαθαν πώς γίνεται. Μπορεί ο Ιούλιος Βερν τώρα να είναι βιβλία για παιδιά, αλλά motherfucker όταν ο τύπος τα έγραφε είχαν ακόμα γκαζόλαμπες. 1
LongTom Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Update : εφτασα στην μεση του χομπιτ ( μεσα σε μια μερα hehe xD ) . Για την ωρα ωραιο βιβλιο , κυλαει ευκολα , σου κραταει το ενδιαφερον αλλα ετη φωτος μακρυα απο επος ,για εμενα τουλαχιστον . Συνεχιζω να το τελειωσω και να διαβασω και τα υπολοιπα , πριν πω οτι ο Tolkien ειναι overhyped Διάβασες το πρώτο,στην κυριολεξία, παιδικό βιβλίο και αυτό μέχρι την μέση... Η "κύρια" δουλειά του Τόλκιν, όπως γράψαμε πριν είναι τα λοιπά βιβλία του,αν και το Χόμπιτ δεν τελειώνει "ήρεμα". Επίσης είναι ο πρώτος του επικού φάνταζι, αυτός πήρε το genre από το απλό sword&sorcery και το μεταμόρφωσε σε σύγχρονη μυθολογία. Δεν τον συγκρίνεις με τους άλλους, επειδή αυτός τα ξεκίνησε όλα και στα περισσότερα σημεία είναι ακόμη απλά ο καλύτερος(εκτός από την ροή του κειμένου θα έλεγα). Ο τύπος είναι από τους ελάχιστους που αξίζουν το hype γύρω από την δουλειά του. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 "Σχεδόν" 100 χρόνια πριν το Hobbit... 1
panther_512 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 ............... πριν πω οτι ο Tolkien ειναι overhyped Δεν πρόκειται να το πείς.
Lum1nous Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Μην με φατε παιδια δεν ειπα οτι ειμαι γνωστης , εγραψα μια πρωτη εντυπωση Μολις το τελειωσα και μπορω να πω οτι το φιναλε του χομπιτ ηταν απο τα πιο επικα πραγματα που εχω διαβασει . Ειδικα μετα την μεση ηταν εξαιρετικο με απιστευτη πλοκη και δραση . Παρολα αυτα το θεωρω ενα εξαιρετικο βιβλιο και οχι επος . Ειμαι 100% hyped να ξεκινησω να διαβαζω και την τριλογια απο αυριο .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 E δεν λες και κάποιο βιβλίο 300κάτι σελίδων έπος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα