Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αλλο Μηχ Η/Υ και αλλο προγραμματιστης. Προγραμματιστης βγαινεις απο ΑΕΙ Πληροφορικης. Δε σε καταλαβαινω...

Κατι παραπανω θα ξερεις. Ολοκληρο λυκειο τελειωσες εξαλλου

Επιστημη Υλικων να πας

Και ΣΣΑΣ ειναι καλα μου ειπαν

Δημοσ.

Συνεχιζω να μην καταλαβαινω (τι ακυρα ειναι αυτα? wtf dude). Ξανακανω την ερωτηση καλυτερα:

Γενικα ενας αποφοιτος CEID (5ετης φοιτηση, 7 χρονια ο μεσος ορος ομως λογω δυσκολιας) εχει πιο πολλες προοπτικες και επιλογες ΕΞΩ σε σχεση με εναν αποφοιτο ΤΕΙ Ηλετρολογων Μηχανικων (4ετης φοιτηση) με ενα μεταπτυχιακο (συνολο 5 ετη και αυτος)?

Αυτο.

Δημοσ.

Συνεχιζω να μην καταλαβαινω (τι ακυρα ειναι αυτα? wtf dude). Ξανακανω την ερωτηση καλυτερα:

Γενικα ενας αποφοιτος CEID (5ετης φοιτηση, 7 χρονια ο μεσος ορος ομως λογω δυσκολιας) εχει πιο πολλες προοπτικες και επιλογες ΕΞΩ σε σχεση με εναν αποφοιτο ΤΕΙ Ηλετρολογων Μηχανικων (4ετης φοιτηση) με ενα μεταπτυχιακο (συνολο 5 ετη και αυτος)?

Αυτο.

Σουβλακι τζατζικι διπλη πιτα ή γυρο απολα κυπριακη. Αυτο ρωτας. 

Δημοσ.

Αν υποθεσουμε οτι δε μου πολυαρεσει ο προγραμματισμος, τοτε το ΤΕΙ ειναι καλυτερη επιλογη (προφανως).

Το θεμα ειναι ομως οτι δεν το εχω δοκιμασει ακομα για να δω αν μου αρεσει ή οχι. Απλα πιστευω οτι δε μ'αρεσει και φοβαμαι μην το μετανοιωσω στο μελλον... Γι'αυτο ρωταω. Αλλιως δε θα σας επρηζα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...