Hamurabi Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 παιδια καλησπερα. ειδα στο mediamarkt κατι συσκευες που διωχνουν ή σκοτωνουν τα κουνοπια. επειδη θελω να καθομαι στο κηπο μου τω ρα καλοκαιρακι αλλα γινεται χαμος απο κουνουπια. η καλυτερη λυση με ρευμα αλλα και σε περιπτωση χωρις ρευμα πια ειναι; ευχαριστω
evoracing Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Νομίζω πλέον τα φιδάκια είναι ανούσια οπότε πέτα 2-3 βατράχια και είσαι κομπλέ. Πέρα απ την πλάκα το να φυτέψεις καμιά λεβάντα δεν παίζει?
Heybro Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Εδώ πας Δουλεύει άψογα. Δικια μου φωτογραφια μετά από 3 μέρες 3 ευρώ από gearbest εχει 1
thleorasakias Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Νομίζω πλέον τα φιδάκια είναι ανούσια οπότε πέτα 2-3 βατράχια και είσαι κομπλέ. Πέρα απ την πλάκα το να φυτέψεις καμιά λεβάντα δεν παίζει? ο ανθρωπος ρωταει εαν αξιζουν οι συσκευες για τα κουνουπια και εσυ του λες να φυτεψει λεβαντα οτι να ναι μερικοι εδω μεσα
evoracing Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 παιδια καλησπερα. ειδα στο mediamarkt κατι συσκευες που διωχνουν ή σκοτωνουν τα κουνοπια. επειδη θελω να καθομαι στο κηπο μου τω ρα καλοκαιρακι αλλα γινεται χαμος απο κουνουπια. η καλυτερη λυση με ρευμα αλλα και σε περιπτωση χωρις ρευμα πια ειναι; ευχαριστω ο ανθρωπος ρωταει εαν αξιζουν οι συσκευες για τα κουνουπια και εσυ του λες να φυτεψει λεβαντα οτι να ναι μερικοι εδω μεσα Νταξει? Εσύ? δικηγόρος ή κρυφός moderetor?
Hamurabi Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Έχω ήδη φυτεψει Λεβάντες,βασιλικό και σιτρονελα και αρκετά αλλά. Αλλά δε μου κάνουν δουλειά. Οπότε επανερχόμαστε... Συσκευές σαν αυτή από επάνω που λέει ο φίλος από gearbest κάνουν όντως δουλειά; Επειδή μιλάμε για μεγάλη αυλη να εβαζα μια τέτοια μεγάλη όμως; Έχω δει μια 40-50cm. Α και αυτή η συσκευή καθαρίζεται κάπως;όταν γεμίσει η λάμπα πτώματα εννοώ. Επίσης,τα κεριά σιτρονελας κάνουν τίποτα; Μιλάμε για μεγάλα προφανως όχι μια σταλιτσα ρεσω
karaflopaido Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Φιλε να ξερεις πανε στα jumbo και παρε η πυρσους αντικουνουπικο η παρε τα μεφαλα κερια αξιζουνε ειναι και φθινα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα