jonhh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Χρειάζεται να αγοράσουμε ένα VPS. Αυτό που θα στήσουμε αρχικά είναι ένα buisiness site σε wordpress.Έχω δει τα παρακάτω:Digital Ocean - 20 $/m - 2 GB RAM - 2 Core - 40 GB SSD DISK - 3 TB Transfer (δεν αναφαίρει) vultr - 20 $/m - 4 GB RAM - 2 Core - 60 GB SSD DISK - 3 TB Transfer (EU: Frankfurt κ.α.) vps.net - 20 $/m - 2 GB RAM - 4 Core - 50 GB SSD DISK - 4 TB Transfer (EU: Amsterdam)Είδα κάποια benchmarks όπου ή Digital Ocean έχει καλύτερες αποδόσεις στο response time..Έχει κάποιος κάποια εμπειρία από αυτούς τους παρόχους? Κάποια γνώμη ποια να προτιμήσουμε.. (Η χωρητικότητα του δίσκου δεν μιας νοιάζει)ευχαριστώ!
WebDevGr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Ανάμεσα στους τρεις θα επέλεγα τη δεύτερη (vultr) λόγω ram. Θα μπορούσες να βρεις και πιο φτηνά ή με περισσότερα spec στα ίδια λεφτά πχ contabo
jonhh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 H contabo έχει αρκετά αρνητικά reviews .. άσε που το site τους δεν σε εμπνέει..
WebDevGr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Η digital ocean και λοιπές εταιρείες έχουν νόημα αν έχεις σκοπό να ανεβοκατεβάζεις servers σχετικά συχνά, είτε μέσα από το διαχειριστικό τους, είτε χρησιμοποιώντας το API τους. Αν θέλεις να στήσεις έναν server με αξιοπρεπή χαρακτηριστικά και σε καλή τιμή, τότε καλύτερα να κοιτάξεις αλλού. Προσωπικά είμαι πάνω από 1 χρόνο στην contabo με αρκετές σελίδες πάνω στο vps και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Άλλες περισσότερο επώνυμες εναλλακτικές είναι η Hetzner και η OVH
jonhh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που θέλεις VPS; Δεν θα χρησιμοποιηθεί μόνο ως web hosting.. Θα στήσουμε και άλλες εφαρμογές οπότε θα χρειαστεί να έχουμε τη δυνατότητα να έχω root access στο server ..
jonhh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Για την ιστορία επέλεξα την vultr και ως τώρα είμαι ευχαριστημένος.
prometheas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Eιμαι στην Linode (www.linode.com) εδώ και 2 χρόνια , αρκετά ευχαριστημενος ειδικά από την υποστήριξή τους. Πλέον εχει και charging per hour οπως και η DigitalOcean για όσους προτιμούν αυτό το μοντέλο χρέωσης Εξαιρετική θεωρώ την Hetzner
jonhh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Εξαιρετική θεωρώ την Hetzner έχεις κάποια εμπειρία από την συγκεκριμένη?
prometheas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Την χρησιμοποιούμε στην δουλειά για κάμποσα VPS αλλά και Dedicated Server Hosting. Άριστοι μέχρι στιγμής σε απόκριση, services, availability KPIs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα