ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Ειχαμε αγοράσει πριν 8 χρόνια ένα γωνιακό καναπέ Με τα χρόνια το πανί βρώμισε αρκετά με σκυλιά, γατιά, παιδιά... Τον είχα εδώ και καποιο διαστημα στο μπαλκόνι και είμασταν χωρίς καναπέ στο σπίτι. Δυσκολα οικονομικά και δεν κάναμε τελικά τίποτα. Το σάββατο αποφάσισα να τον κόψω γιατί ο μεγαλος δεν κατεβαινει (ειχε ανεβει με γερανο να φανταστείτε) Με το που ξεκίνησα να πω οτι τον κοβω διαπίστωσα οτι τα ξύλα του ειναι αθικτα και σε τελεια κατασταση. Συνεπως έβγαλα όλα τα πανιά και τα αφρολεξ και τον έχω στην εισοδο τωρα εξω απο το σπίτι (δεν ενοχλει) Πήγα να πάρω προσφορά σήμερα και μου ειπαν 750 ευρώ περίπου. Το πανί δεν είναι ακριβό αλλά θέλει ράψιμο, εργασία, μαξιλαρια, αφρολεξ Οπότε δεν θέλω να τον πετάξω αλλά δεν ξέρω και τι να κάνω. Πιο φτηνα μου έρχεται να πάρω καινούργιο . Υπάρχει περίπτωση να ενδιαφερθει καποιος να τον πάρει σαν σκελετό? Δεν λεω απο εδω μέσα αλλά γενικά. Αν παω σε κάποιο πχ ξυλουργο μπορεί να θέλει τα ξύλα η τον σκελετο?
bluesattack Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Τα 750 ειναι για να στον φτιαξουν ? Εγω πιστευω οτι πρεπει να τον φτιαξεις.Να παρεις μερικα αφρολεξ και να πας σε ενα φθηνο ταπετσερη να στα ραψει. Ε αμα τον βαλεις τον σκελετο σε καμμια xe καποιος μπορει να κανει την ιδια σκεψη.Αλλα θα θελει να στον παρει για ψιχουλα.Ομοιως και καποιος ξυλουργος , αν τον θελει κιολας.Αν ειναι μασιφ ξυλο ειναι κρμα.Αλλα αγγελια ειναι ποτε δεν ξερεις , μπορεις να δοκιμασεις
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Τα αφρολέξ που έχει ας το πουμε στις γωνίες για να καλύπτουν τα ξύλα ειναι λεπτα (περίπου 7mm) . Παίρνω και μια κολλα και τα αλλάζω . δεν εχω θέμα. Τα έχω καθαρισει με ενα ελαφρυ διαλυτικο τα προηγουμενα. Αν ειναι να βγάλω κανά 100αρικο από τα ξυλα δεν ειναι άσχημο Δεν ειναι μασιφ. κοντρα πλακε ειναι και μελαμινη στις πλατες
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 lol, απο τον τίτλο και πριν ανοιξω το θέμα νόμιζα ότι ζητάς πάλι συμβουλές για τον εαυτό σου 4
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 lol, απο τον τίτλο και πριν ανοιξω το θέμα νόμιζα ότι ζητάς πάλι συμβουλές για τον εαυτό σου Είναι μια απο τις πολλές εκκρεμότητες που εχω και δεν μπορώ να διαχειριστώ μόνος μου Συνεπως συμβουλες ζητάω για τον εαυτό μου πάλι
bluesattack Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Ε βαλτο αγγελια εδω, χε κλπ.Ρωτα και κανα ξυλουργο , αλλα δεν νομιζω να συγκινηθει ιδιαιτερα απο τα κοντραπλακε και την μελαμινη
sphinxgr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Αν ο καναπές είναι μελαμίνη κλπ, σημαίνει ότι ούτως ή άλλως ήταν φθηνός. Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί κάποιος να πάρει ξύλα για να φτιάξει καναπέ. Αν δεν έχεις καναπέ, κάτσε ασχολήσου να φτιάξεις τον τρέχον. Αγοράζεις τα γεμίσματα, τα καλύμματα κλπ. Προφανώς η σωστή δουλειά θέλει χρήματα να γίνει. Πάλι όμως θα γίνει καλή δουλειά. Επίσης και καινούργιο να πάρεις, λιγότερα απο 1000€ για 2 καναπέδες αν δώσεις, θα είναι εντελώς μούφα ποιοτικά. Φθηνή λύση δεν υπάρχει. Εκτός αν πάρεις 1 απο ικεα και όσο κρατήσει.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Αν είναι απο ασπροξυλα είναι για το τζακι, δεν έχει καμια αξία ο σκελετός
paylidis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 εφόσον λες οτι τα αφρολεξ ειναι καλα, γιατι δε τα κρατάς και να παρεις πανι και καρφωτικό και να παιδευτεις να τον επισκευασεις μονος σου;; προκομένος εισαι απο οσο εχω διαβάσει πολλα σου πραγματα, δεν ειναι δα και καμια επιστήμη να βαλεις ταπετσαρίες, θα παιδευτείς λιγο στην αρχή αλλα θα το καταφερεις, να ειναι τουλαχιστον λειτουργικός - και ας μην ειναι πολυ ομορφος... αν εχετε και καμια ραπτομηχανή ακομα καλύτερα... τα ξυλα και το κουφαρι δεν εχουν καμια αξια, μια πλακα μελαμινη εχει καμια 35€ και με δυο πλακες τον φτιαχνει ο μαραγκος απο την αρχή όπως ακριβως τον θέλει και ξερει οτι θα ειναι κατα πως πρεπει...
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Η μελαμίνη ειναι μόνο στην πλάτη των καναπέδων. όλο το υπόλοιπο ειναι κόντρα πλακέ και κατι άλλο. θα φωναξω και ενα φιλο ξυλουργο να τον δει σημερα
Gtr34 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Υπάρχουν καλύμματα για καναπέδες. Θα τον καθάριζες όσο μπορούσες ναι με ένα κάλυμμα θα ήταν σαν καινούργιο.
web_assasin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 αν εχεις χρονο και λιγα χρηματα εξτρα κατσε και πειραματισου μονος σου,ειτε με video DIY,ειτε με ερωτησεις σε ατομα που γνωριζουν. αν πιανουν και λιγο τα χερια σου,το αποτελεσμα θα σε αποζημιωσει με το παραπανω. μεχρι να στον σκισει παλι το σκυλι και να ανοιξεις θεμα στο ινσομνια << Χαριζεται σκυλι ελαφρως μεταχειρισμενο >> .
dollyyy19 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 το αφρολεξ ειναι που ανεβαζει το κοστος,γεωμετρικα σε σχεση με το παχος.μην νομιζεις οτι δεν εχει δουλεια το ντυσιμο.τον σκελετο παιζει να σου ζητησουν και χρημα για να τον πεταξουν.καλυτερα εναν μικροτερο οικονομικοτερο απο κανα πρακτικερ.διοτι στα ικεα σηκωσανε ψηλα τον αμανε και ζηταν οτι τους κατεβει,ειδικα στα επιπλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα