Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα παρακάτω χάπια όπως θα δείτε είναι 10 και στην συσκευασία του έχει συνολικά 32 θέσεις! Επίσης το κουτί έχει 3 τέτοιες συσκευασίες!!! Αντί να τα βάλουν όλα σε μια Γιατί τα έβαλαν σε 3ης; βέβαια πάλι θα έμεναν 2 κενές θέσεις οπότε άκυρο αυτό, θα μπορούσαν να τα καν ου σε συσκευασίες με 10 θέσεις να έχει 2 σειρές τον 5. Για πιο λόγο έχουν αυτήν την διατάξει;;; Τι γίνεται εδώ;

post-264756-0-47604700-1498041204_thumb.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα παρακάτω χάπια όπως θα δείτε είναι 10 και στην συσκευασία του έχει συνολικά 32 θέσεις! Επίσης το κουτί έχει 3 τέτοιες συσκευασίες!!! Αντί να τα βάλουν όλα σε μια Γιατί τα έβαλαν σε 3ης; βέβαια πάλι θα έμεναν 2 κενές θέσεις οπότε άκυρο αυτό, θα μπορούσαν να τα καν ου σε συσκευασίες με 10 θέσεις να έχει 2 σειρές τον 5. Για πιο λόγο έχουν αυτήν την διατάξει;;; Τι γίνεται εδώ;

attachicon.gif20170620_175745.jpg

Γιατί προφανώς τα συγκεκριμένα χάπια μπορεί να πρέπει να τα παίρνεις με συγκεκριμένο τρόπο. πχ την πρώτη μέρα 2, τις επόμενες από 1, κλπ

Πολλές φορές οι συσκευασίες είναι έτσι φτιαγμένες για να σε διευκολύνουν (όπως τα αντισυλληπτικά για παράδειγμα).

Θα μπορούσε λοιπόν το φάρμακο που έχεις στη φωτό να πρέπει να το παίρνεις ως εξής (από αριστερά προς τα δεξιά):

Την πρώτη μέρα ένα το πρωί και ένα το βράδυ

Τις 3 επόμενες ημέρες από ένα κατά το μεσημεριανό φαγητό

Τις άλλες 3 από ένα κατά το βραδυνό φαγητό

Και τέλος ένα πρωί ένα βράδυ

Δημοσ.

Γιατί προφανώς τα συγκεκριμένα χάπια μπορεί να πρέπει να τα παίρνεις με συγκεκριμένο τρόπο. πχ την πρώτη μέρα 2, τις επόμενες από 1, κλπ

Πολλές φορές οι συσκευασίες είναι έτσι φτιαγμένες για να σε διευκολύνουν (όπως τα αντισυλληπτικά για παράδειγμα).

Θα μπορούσε λοιπόν το φάρμακο που έχεις στη φωτό να πρέπει να το παίρνεις ως εξής (από αριστερά προς τα δεξιά):

Την πρώτη μέρα ένα το πρωί και ένα το βράδυ

Τις 3 επόμενες ημέρες από ένα κατά το μεσημεριανό φαγητό

Τις άλλες 3 από ένα κατά το βραδυνό φαγητό

Και τέλος ένα πρωί ένα βράδυ

Πολύ σωστός αλλα ρώτησα τον πατέρα μου και μου είπα οτι καθε βράδυ απο ένα παίρνει.

Εγώ λέω ότι έχουν πολλές τέτοιες καρτέλες και κάτι πρέπει να τις κάνουν.

Κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει δεν εξηγείται αλλιώς. Και θα είπαν βάλετα εκεί και σε συγκεκριμένη θέση και άστους να εκεί να σκάνε νομίζοντας οτι κάναμε κάτι σημαντικό 

Δημοσ.

Πολύ σωστός αλλα ρώτησα τον πατέρα μου και μου είπα οτι καθε βράδυ απο ένα παίρνει.

Κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει δεν εξηγείται αλλιώς. Και θα είπαν βάλετα εκεί και σε συγκεκριμένη θέση και άστους να εκεί να σκάνε νομίζοντας οτι κάναμε κάτι σημαντικό 

Το λόμπι των παραγωγών καρτελών φαρμάκων τώρα γελάει μαζί μας :D

Δημοσ.

αν και τα 3 εχουνε το ιδιο πατερν τοτε ειναι για να τα παιρνεις με συγκεκριμενο τροπο. αν ειναι random τοτε μπορεί να εχουνε την ιδια γραμμη παραγωγης με άλλα χαπια και για να μη την αλλαζουνε εχουνε την ιδια

συσκευασια.

το οτι παιρνει ο πατερας σου ενα το βραδυ δε λεει κατι.

Δημοσ.

Συμφωνα με αυτο: https://www.quora.com/What-are-the-empty-spaces-in-a-medicinal-tablet-for

Συμβαινει κυριως γιατι η εταιρια χρησιμοποιει στανταρ κουτια φαρμακων και αλλαζει την εκτυπωση. Ετσι μειωνεται το κοστος απο το μικρο κουτι των φαρμακων, μεχρι την μεγαλη κουτα που θα φορτωθει στην παλετα γιατι δεν χρειαζονται διαφορετικα μεγεθη.. Επισης σαν αλλο λογο λεει ωστε να εκτυπωνονται σωστα οι οδηγιες, ημ/νια ληξης, κλπ

Η σειρα ειναι μαλλον καλλιτεχνικες ανησυχιες. :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...