rus Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Σημερα στις 12:00 κανονιστηκε συναντηση Υπουργου με Τρακα, αν τα βρουν θα αρχισουν από αποψε να μαζευουν το σωρευμενο κοπρο του Αυγεια. 1
totem_lost Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 τωρα αυτο που λες ειναι λογικο; μια σακουλα ο καθενας να κατεβαζει τη μερα απο τα αποφαγια της ημερας νομιζω αρκει για να γινει ο χαμος! δηλαδη υπαρχει μερα που εσυ δεν κανεις καθολου σκουπιδια; αυτο ειναι αδυνατον. δε φταιει το ποσα σκουπιδια κανουμε αλλα το συστημα της Ελλαδαρας. Συγγνώμη εσύ κάθε μέρα κατεβἀζεις από μια σακούλα με σκουπίδια; Πόσο αποφάγια πάιζει να έχεις; Εγώ με δυο άτομα και για να γεμίσουμε μια μαύρη σακούλα θέλουμε 3-4 μέρες. Εννοείται κρατάμε αλλού χαρτονένιες συσκευασίες πλαστικά μπουκάλια και γυαλί για ανακύκλωση. Αν κάνεις την τεράστεια θησία να κρατήσεις μια σακούλα κλειστή (βάλε και διπλή αν αγχώνεσαι για οσμές) στο μπαλκόνι σου για 2-3 μέρες, βγάζεις μια εβδομάδα χωρίς να προσθέσεις κάτι στο βουνό των σκουπιδιών στους κάδους. Είναι πραγματικά τόσο δύσκολο; 1
JohnTehGreek Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Συγγνώμη εσύ κάθε μέρα κατεβἀζεις από μια σακούλα με σκουπίδια; Πόσο αποφάγια πάιζει να έχεις; Εγώ με δυο άτομα και για να γεμίσουμε μια μαύρη σακούλα θέλουμε 3-4 μέρες. Εννοείται κρατάμε αλλού χαρτονένιες συσκευασίες πλαστικά μπουκάλια και γυαλί για ανακύκλωση. Αν κάνεις την τεράστεια θησία να κρατήσεις μια σακούλα κλειστή (βάλε και διπλή αν αγχώνεσαι για οσμές) στο μπαλκόνι σου για 2-3 μέρες, βγάζεις μια εβδομάδα χωρίς να προσθέσεις κάτι στο βουνό των σκουπιδιών στους κάδους. Είναι πραγματικά τόσο δύσκολο; Άλλες μέρες κατεβάζω 2-3 την ημέρα τι με λες τώρα...
web_assasin Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Άλλες μέρες κατεβάζω 2-3 την ημέρα τι με λες τώρα... 12μελης οικογενεια? κατι κανετε λαθος φιλε. μην αναρωτιεσαι μετα γιατι ειναι βουνο τα σκουπιδια οταν κατεβαζεις 3 σακουλες τη μερα. 1
_linuslost_ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 H νοοτροπια μας σε τετοια θεματα ειναι τραγικη. Εκτος του να διαμαρτυρομαστε και να βριζουμε τους αλλους δεν κανουμε τπτ αλλο για να κανουμε την κατασταση πιο υποφερτη. Εχω δει αυτες τις μερες πεταμενα διπλα στους καδους, χαρτοκιβωτια αδεια, παπουτσια, σχολικες τσαντες, καρεκλες κλπ. Δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι ρε γαμωτο να κρατησεις αυτα τα αντικειμενα και τα ανακυκλωσιμα σπιτι μεχρι να περασει η απεργια? 3
AristidisZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 @web_assasin Kαλά χαλάρωσε λίγο... Είναι και θέμα όγκου Και εγώ σπίτι είμαστε 2 άτομα και αυτή τη στιγμή έχω 6 σημεία με κάδους (1 μπάνιο, 1 wc, 1 στο γραφείο, 1 μικρό και ένα μεγάλο στο μπαλκόνι και χωριστά την ανακύκλωση) Υπάρχει μέρα που πετάω 5~6 σακούλες για πλάκα...
JohnTehGreek Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 12μελης οικογενεια? κατι κανετε λαθος φιλε. μην αναρωτιεσαι μετα γιατι ειναι βουνο τα σκουπιδια οταν κατεβαζεις 3 σακουλες τη μερα. Δεν αναρωτιέμαι ξέρω γιατί είναι βουνό τα σουπίδια, επειδή μερικά ζώα έχουν βρει και απεργούν κάθε δεύτερο Σάββατο. Από εκεί και πέρα το σπίτι μεγάλο, περισσότερες ανάγκες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Άλλες μέρες κατεβάζω 2-3 την ημέρα τι με λες τώρα... Μαύρες μεγάλες ή του supermarket?
JohnTehGreek Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Μαύρες μεγάλες ή του supermarket? Μια από τις 3 παίζει να είναι και από τις μεγάλες
web_assasin Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Παιδια χωρις παρεξηγηση,κατι κανετε λαθος,και μαλλον αυτο ειναι η υπερκαταναλωση στο οτιδηποτε. σκεφτειτε το λιγο,φιλικα παντα. H νοοτροπια μας σε τετοια θεματα ειναι τραγικη. Εκτος του να διαμαρτυρομαστε και να βριζουμε τους αλλους δεν κανουμε τπτ αλλο για να κανουμε την κατασταση πιο υποφερτη. Εχω δει αυτες τις μερες πεταμενα διπλα στους καδους, χαρτοκιβωτια αδεια, παπουτσια, σχολικες τσαντες, καρεκλες κλπ. Δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι ρε γαμωτο να κρατησεις αυτα τα αντικειμενα και τα ανακυκλωσιμα σπιτι μεχρι να περασει η απεργια? αυτα,σου λεει ο ελληνας,δε βρωμανε,οποτε ας τα πεταξουμε. μαντεψε κατι ελληνα,ουτε εκει που τα ειχες χωνιασμενα βρωμουσαν,αλλα δε μπορουσες να περιμενεις να ληξει η απεργια,γιατι εισαι τακτικος και παστρικος και το σπιτι σου πρεπει να ειναι στην πενα. 2
YourTrueLegend Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Τα εχετε μπερδεψει παλι. Ο καταναλωτισμος ειναι ΑΛΛΟ θεμα απο την απεργια. Το οτι γεμισαν οι δρομοι σκουπιδια δεν εχει σχεση με τον καταναλωτισμο του καθενος. Η πιο σωστα, δεν ειναι αυτο η αιτια που γεμισαν σκουπιδια οι δρομοι. Αν θελετε να κανουμε κουβεντα περι καταναλωτισμου, να την κανουμε αλλα σε αλλο thread. Το θεμα εδω, ειναι τελειως διαφορετικο κι εχει να κανει με την επαναλαμβανομενη και ...μαλλον καταχρηστικη απεργια που κανουν οι σκουπιδιαρηδες. Επισης, το οτι ο Χ θελει να εχει το σπιτι του στην πενα που αναφερθηκε στο παραπανω ποστ, και πεταει οτι βρει στους καδους εν μεσω απεργιας ειναι και παλι διαφορετικο ζητημα συζητησης κι εχει να κανει με την κοινωνικη συνειδηση του μεσου Ελληνα και ΟΧΙ με την απεργια των σκουπιδιαρηδων. Απο την αλλη ομως δεν εχει και αδικο. Πληρωνει δημοτικα τελη ακριβως για το λογο αυτο. Για να ερχεται ο δημος και να συλλεγει εγκαιρα και τακτικα απο τα απορριματα. Εαν ο δημος αδυνατει, ας μας το πει, να μην πληρωνουμε τελη και να δουμε και τι κουμαντα θα κανουμε με τα απορριματα μας. Θα βρω κανα γυφτο να πληρωνω να ερχεται να μου τα μαζευει ανα 2 μερες πχ για να εχω το σπιτι στην πενα. Αλλα τωρα πληρωνω το δημο για αυτη τη δουλεια και μου την λετε κι απο πανω! (το 1ο ενικο προς διευκολυνση συζητησης). Δεν μιλαμε για μια απεργια που ετυχε κι εγινε μια φορα και ζητειται η υπομονη των κατοικων. Μιλαμε για τακτικο φαινομενο. Ε δεινοπαθει ο αλλος και με τα δικια του. 1
web_assasin Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Στην ελλαδα ζουμε φιλε. το οτι οι αλλοι κακως κανουν απεργια δε σημαινει οτι εμεις πρεπει να συνεχισουμε τα ιδια. πρεπει να προσαρμοστουμε αναλογα με τις περιστασεις και οχι να βγαλουμε οτι αχρηστο εχουμε στους καδους εν καιρω απεργειας. αυτο ειναι καθαρα αναισθησια. τωρα εσυ αν θες να δικαιολογησεις τον εαυτο σου στον εαυτο σου,καντο. μονο να γκρινιαζουμε ξερουμε,το να αλλαξουμε γενικοτερα καποιες συνηθειες ομως ουτε λογος. θελουμε αλλαγες,χωρις ομως να κανουμε θυσιες. 4
YourTrueLegend Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Στην ελλαδα ζουμε φιλε. το οτι οι αλλοι κακως κανουν απεργια δε σημαινει οτι εμεις πρεπει να συνεχισουμε τα ιδια. πρεπει να προσαρμοστουμε αναλογα με τις περιστασεις και οχι να βγαλουμε οτι αχρηστο εχουμε στους καδους εν καιρω απεργειας. αυτο ειναι καθαρα αναισθησια. τωρα εσυ αν θες να δικαιολογησεις τον εαυτο σου στον εαυτο σου,καντο. μονο να γκρινιαζουμε ξερουμε,το να αλλαξουμε γενικοτερα καποιες συνηθειες ομως ουτε λογος. θελουμε αλλαγες,χωρις ομως να κανουμε θυσιες. Ακομα και την προτροπη να δεις απλως και τις 2 οψεις του νομισματος και -κυριως- να εστιασεις στην πραγματικη αιτια του προβληματος που δεν ειναι ουτε ο καταναλωτισμος, ουτε η "αναισθησια αυτων που θελουν να κρατανε καθαρο το σπιτι τους", την απαντας με το υπερτατο επιχειρημα : "Στην Ελλαδα ζουμε φιλε" και το "αμα θες να βρεις δικαιολογιες για την παρτη σου καντο". Facepalm και ξανα facepalm. Κατα τ'αλλα συνεχιζω να ελπιζω οτι γινεται να εκπολιτιστει ο Ελληνας καποια στιγμη... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις