SOADNICK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Καλησπερα, χρειαζεται να στειλω ενα FAX στο Amazon καποια στοιχεια που δε τα δεχονται με email (!!). Το φαξ λογικα θα ειναι 1-2 σελιδες και πρεπει να παει στις ΗΠΑ https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/?nodeId=201742120 Ξερεις κανεις ποσο περιπου θα κοστισει; Πού ειναι το thread μικρες αποριες-συντομες απαντησεις;
dhmak Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 https://app.hellofax.com/ δουλεύει, ωραία και ανέξοδα. 2
Tzini_Gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Καλησπερα, χρειαζεται να στειλω ενα FAX στο Amazon καποια στοιχεια που δε τα δεχονται με email (!!). Το φαξ λογικα θα ειναι 1-2 σελιδες και πρεπει να παει στις ΗΠΑ https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/?nodeId=201742120 Ξερεις κανεις ποσο περιπου θα κοστισει; Πού ειναι το thread μικρες αποριες-συντομες απαντησεις; 50λεπτα η σελιδα εμεις την χρεωναμε (αθηνα κεντρο)
SOADNICK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Χρησιμοποιησα αυτο που προτεινε ο dhmak. Ελπιζω να μη γινει καμια τρολλια.
jeandoumpier Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Για επιβεβαίωση στοιχείων χρεωστικής/πιστωτικής σου ζητήσαν fax ε; Κουφό να μην τους αρκεί το mail. Και εγώ πριν ένα μηνα με την ίδια ιστορία ψαχνόμουν. Στα δωρεάν ιντερνετικά κατέληξα επίσης. Ευτυχώς μετα από 2-3 ημέρες έβγαλα άκρη. Ελπίζω να βρεις/βρήκες και εσύ λύση.
SOADNICK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Για επιβεβαίωση στοιχείων χρεωστικής/πιστωτικής σου ζητήσαν fax ε; Κουφό να μην τους αρκεί το mail. Και εγώ πριν ένα μηνα με την ίδια ιστορία ψαχνόμουν. Στα δωρεάν ιντερνετικά κατέληξα επίσης. Ευτυχώς μετα από 2-3 ημέρες έβγαλα άκρη. Ελπίζω να βρεις/βρήκες και εσύ λύση. Ναι ακριβως. Αφου εστειλες το fax απαντησαν μετα απο 2-3 μερες; Γιατι το "within 24h" που λενε, δεν ισχυει ποτε
jeandoumpier Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Στη δική μου περίπτωση επρόκειτο για amazon Ιταλίας συνεπώς εμπόδιο ηταν και η συνεννόηση λόγω γλώσσας. Σου έχουν μπλοκάρει προσωρινα και τον λογαριασμο η οχι; Υ.γ. Το within 24h δεν ισχυσε σε μένα. Παρ' όλα αυτά μετά την επιβεβαίωση η ανταπόκριση ήταν άμεση, υπεύθυνη και εντός 2 ημερών το δέμα ήταν στην πόρτα μου. Ακομη κι αν κάποιες φορες αργουν στη συνεννόηση (στα mail βέβαια απαντούν αμεσα) τελικά νομίζω πως η αξιοπιστία του Amazon καλύπτει τις οποίες αδυναμίες.
SOADNICK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Στη δική μου περίπτωση επρόκειτο για amazon Ιταλίας συνεπώς εμπόδιο ηταν και η συνεννόηση λόγω γλώσσας. Σου έχουν μπλοκάρει προσωρινα και τον λογαριασμο η οχι; Υ.γ. Το within 24h δεν ισχυσε σε μένα. Παρ' όλα αυτά μετά την επιβεβαίωση η ανταπόκριση ήταν άμεση, υπεύθυνη και εντός 2 ημερών το δέμα ήταν στην πόρτα μου. Ακομη κι αν κάποιες φορες αργουν στη συνεννόηση (στα mail βέβαια απαντούν αμεσα) τελικά νομίζω πως η αξιοπιστία του Amazon καλύπτει τις οποίες αδυναμίες. Ναι, κλειδωμενος ειναι ο λογαριασμος. Θα περιμενω μερικες ωρες ακομα, και αν δεν απαντησουν για το φαξ θα αρχισω τσατ.
jeandoumpier Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Άν δεν βρεις άκρη και έτσι, πάρε στο amazon.uk (λόγω αγγλικών) και εξήγησέ τους το θέμα σου. Εμένα από εκεί μου τον ξεκλειδώσανε και παράλληλα δέχθηκαν στο .it το φαξ και ''ελευθερώθηκε'' η παραγγελία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα