Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!!!

Προσφατα αρχισα να κανω μαθηματα για να δωσω το IELTS και το ECDL αντιστοιχα. Δυστυχως δεν εχω πτυχιο πανω σε κατι, περα απο την βεβαιωση σπουδων απο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ πανω στα ξενοδοχειακα. Ενδιαφερομαι να μετακομισω με την κοπελα μου στην Σκωτια για δουλεια και σπουδες παραλληλα (αν ειναι εφικτο αυτο φυσικα).

Υπαρχει καποιος που να γνωριζει 5-10 πραγματα εν ετη 2017? Κατα ποσο ευκολο ειναι να βρεις μια περιστασιακη δουλεια? Επισης μπορεις να σπουδασεις χωρις να εχεις καποιο πτυχιο στην Ελλαδα? 

Ειχα στειλει ενα e-mail στο Aberdeen college και μου απαντησαν θετικα. Αρχικα μου ειπαν οτι θελουν το απολυτηριο λυκειου μου και στην συνεχεια βλεπουμε.

Αυτα προς το παρων, οποιος γνωριζει το οτιδηποτε θα εκτιμηθει θερμα!!

Ευχαριστω ολους για τον χρονο σας!

Δημοσ.

To ECDL τι να το κάνεις;

Με το Ηνωμένο Βασίλειο να έχεις υπόψιν πως ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από Ε.Ε. με όλες τις επιπτώσεις που μπορεί να φέρει αυτό...

Δημοσ.

To ECDL τι να το κάνεις;

Με το Ηνωμένο Βασίλειο να έχεις υπόψιν πως ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από Ε.Ε. με όλες τις επιπτώσεις που μπορεί να φέρει αυτό...

Ναι παρακολουθω τα νεα.....το ECDL το δινω δωρεαν, οποτε γιατι οχι? Καπου μπορει να βοηθησει. :)

Δεν μου απαντησες σε κατι ομως ^_^

Δημοσ.

Aberdeen ωραία πόλη. Δουλειά θα βρεις σίγουρα, ειδικά αν θες ξενοδοχείο. Ειναι τα μόνα που ζητάνε πάντα κοσμο. Ecdl άχρηστο. Τα υπόλοιπα για την εε έχουμε ακομα καιρο.

Δημοσ.

Aberdeen ωραία πόλη. Δουλειά θα βρεις σίγουρα, ειδικά αν θες ξενοδοχείο. Ειναι τα μόνα που ζητάνε πάντα κοσμο. Ecdl άχρηστο. Τα υπόλοιπα για την εε έχουμε ακομα καιρο.

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.

Το ecdl το δινω γιατι το δινω τσαμπα. Δεν περιμενω να μετρησει καπου αλλα διεθνη πτυχιο δεν ειναι??

Επισης για διαμερισμα, ειναι ευκολο να βρεις στην αρχη? Γνωριζει καποιος?

Κοιταω και για κολεγια, εφοσον δεν εχω καποιο πτυχιο για να ξεκινησω απο καπου.

Εχει καποιος παρομοια εμπειρια?

Δημοσ.

Το ecdl το δινω γιατι το δινω τσαμπα. Δεν περιμενω να μετρησει καπου αλλα διεθνη πτυχιο δεν ειναι??

Μόνο πτυχίο; Διδακτορικό και βάλε...

Δημοσ.

Ένα απλό πιστοποιητικό γλώσσας είναι το οποίο έχει ημερομηνία λήξης (2 ή 3 χρόνια δεν θυμάμαι)

Δημοσ.

Ένα απλό πιστοποιητικό γλώσσας είναι το οποίο έχει ημερομηνία λήξης (2 ή 3 χρόνια δεν θυμάμαι)

Το μπερδεύεις με κάτι άλλο

Δημοσ.

Το μπερδεύεις με κάτι άλλο

Ωχ ναι, το μπέρδεψα με το άλλο των Αγγλικών (έχω σκαλώσει και δεν θυμάμαι όνομα).

Ναι οντως το μπερδεψες... 

Παρολα αυτα δεν μου λετε κατι!! Κανεις δεν γνωριζει?

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.

Επισης για διαμερισμα, ειναι ευκολο να βρεις στην αρχη? Γνωριζει καποιος?

Κοιταω και για κολεγια, εφοσον δεν εχω καποιο πτυχιο για να ξεκινησω απο καπου.

Εχει καποιος παρομοια εμπειρια?

Ζω σκωτια κ εχω ζήσει προς το παρων σε Γλασκώβη κ Εδιμβούργο. Σπιτι μονος σου δυσκολο στην αρχή. Αρχικα μείνε σε χοστελ κ βρες δωμάτιο να συγκατοικείς με κανεναν. Δυστυχώς είναι κατι που δεν μπορείς να αποφύγεις. Η ζωη φαντάζομαι θα ναι οπως σε ολες τις πόλεις πλην τον δυο που ανέφερα παραπάνω. Δλδ μαγαζιά καφετέριες κλειστά στις 6 κ μονο παμπς ανοιχτές μετα. Ενοίκια βεβαια ειναι η μερα με την νύχτα. Δυστυχώς το Εδιμβούργο όσο πάει κ γίνεται πιο ακριβό με την Γλασκώβη να ακολουθεί αλλα οχι με τον ιδιο Ρυθμό.

Αμπερντίν λιγο που ειδα εχει πολυ καλα σπιτια ακομα κ με 400£ που παρόμοια Εδιμβούργο βρίσκεις απο 600-700 κ πανω. Γενικά το Aberdeen ειναι πλούσια περιοχή λογω των πετρελαίων στην μαυρη θάλασσα.

Υγ φαντάζομαι εχεις δει που είναι το Αμπερντίν?

Δημοσ.

Για ποιο λόγο να θέλεις να πας στο Αμπερντίν βασικά, αν δεν υπάρχει μια ουσιαστική προοπτική δουλειάς ή κάποιος που θα σε βοηθήσει στα πρώτα σου βήματα. Εκτός κι αν πας επειδή σε δέχτηκαν στο Αμπερντίν κόλετζ οπότε πάσο.

Δημοσ.

Ζω σκωτια κ εχω ζήσει προς το παρων σε Γλασκώβη κ Εδιμβούργο. Σπιτι μονος σου δυσκολο στην αρχή. Αρχικα μείνε σε χοστελ κ βρες δωμάτιο να συγκατοικείς με κανεναν. Δυστυχώς είναι κατι που δεν μπορείς να αποφύγεις. Η ζωη φαντάζομαι θα ναι οπως σε ολες τις πόλεις πλην τον δυο που ανέφερα παραπάνω. Δλδ μαγαζιά καφετέριες κλειστά στις 6 κ μονο παμπς ανοιχτές μετα. Ενοίκια βεβαια ειναι η μερα με την νύχτα. Δυστυχώς το Εδιμβούργο όσο πάει κ γίνεται πιο ακριβό με την Γλασκώβη να ακολουθεί αλλα οχι με τον ιδιο Ρυθμό.

Αμπερντίν λιγο που ειδα εχει πολυ καλα σπιτια ακομα κ με 400£ που παρόμοια Εδιμβούργο βρίσκεις απο 600-700 κ πανω. Γενικά το Aberdeen ειναι πλούσια περιοχή λογω των πετρελαίων στην μαυρη θάλασσα.

Υγ φαντάζομαι εχεις δει που είναι το Αμπερντίν?

Υγ. Ναι εχω δει που ειναι το Αμπερντιν. Ψαχνω γενικοτερα για Σκωτια ομως. Οπου ειναι καλυτερα για αρχη. Ειχα γνωστο που σπουδαζε και δουλευε παραλληλα στο Αμπερντιν για αυτο κοιταξα για εκει πρωτα. Δεν θα φυγω μονος μου, θα ερθει και η κοπελα μου μαζι οπως ειπα στην αρχη. Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Μιλησα με μια κοπελα που μετακομισε προσφατα στο Αμπερντιν και μου ειπε οτι ειναι σχετικα ακριβα τα ενοικια, αν και υπαρχουν δουλειες. Πιο πολυ με ενδιαφερει για κολεγιο ομως και παραλληλα δουλεια. Δεν μετακομιζω ''καθαρα'' για θεμα δουλειας δηλαδη.

Να ρωτήσω και εγώ το πιο απλό...

Για ποιο λόγο θέλεις να μεταναστεύσεις στην Σκωτία;

Γιατι οχι δηλαδη? Τι ερωτηση ειναι αυτη?

Για ποιο λόγο να θέλεις να πας στο Αμπερντίν βασικά, αν δεν υπάρχει μια ουσιαστική προοπτική δουλειάς ή κάποιος που θα σε βοηθήσει στα πρώτα σου βήματα. Εκτός κι αν πας επειδή σε δέχτηκαν στο Αμπερντίν κόλετζ οπότε πάσο.

Οχι δυστυχως δεν εχω ψαξει ακομα για το οτιδηποτε, περα απο γενικες πληροφοριες για κολεγια και μερικες αγγελιες διαμερισματων για να δω περιπου σε τι τιμες ενοικιαζονται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...